72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Nekem nem rémlik, hogy Hayate az első évadban Maria után áhítozott volna.
  • BEAST #30961
    Csak győzzem kivárni, hogy egyben nézhessem meg őket. xD

Nekiálltam a Hayate no Gotoku második évadjának és eddig köröket ver nálam az első évadra. Bár kicsit fura számomra, míg az első évadban Hayate inkább Maria-ra után áhítozott, addig itt kb a semmiből átvette ezt a szerepet Hinagiku, Maria pedig visszacsúszott valami sokadrangú poénforrássá a kora miatt. Lehet csak én látom rosszul, majd kiderül a végén. -.-
  • Ruley
    High School Of The Dead - Az első rész tetszett, érdekes hogy tényleg tele volt fanservice-el, de mégsem zavart annyira mint vártam.

Seitokai Yakuindomo - Akinek tetszett a B Gata H Kei az ezt se hagyja ki, ez is olyan, csak perverz lányok helyett még több, még perverzebb lányokkal.

Tetszik hogy ebben az évadban olyan sok a szépen kinéző anime, tavasszal összesen az Angel Beats volt, most meg a fenti kettőn kívül még az Amagami SS is.
  • BEAST #30959
    Baka to Test to Shoukanjuu - Nem is tudom mikor nevettem utoljára ilyen jóízűen. :D Nem volt olyan rész ami ne szórakoztatott volna. Mizuki főzőtechnikája és eredményei vagy a Yuuji - Shouko páros bimbózó szerelme, zseniális. xD
  • Győri Devi
    K-ON!!ban is található náluk... troll subs
  • msstz
    köszi!
  • Máté94
    Ez a Mitsudomoe valalmi nagyon nagy. Olyan jókat lehet rajta röhögni! Eddig favorit!
  • Malakai
    Kb mindegyik komédiába, amit fordítottak, ez persze túlzás, de sok helyen...
  • armageddon666
    Hát ha elspoilerezted úgy már nem üt...
  • LasDen #30953
    tessék válogatni...
  • msstz
    sziasztok!

fekete-fehér, értelmes, minőségi anime létezik? vagy olyan, ami alapvetően fekete fehér, és csak néha, egy-egy motívum színes benne?
  • Zomil
    Chrno crusade is prioritási listán van nálam már régen kinéztem csak aztán vmi amv-nél elspoilereztem a végét, aztán most félek, ha megnézem pár napig szar kedvem lesz :S
  • LasDen #30950
    áh...mégse nézem meg...most ez így hosszú....a végére teljesen kész lennék (nem a filmtől, hanem a fáradtságtól)...úgyhogy ez marad hétvégére....
  • armageddon666
    Micsoda? Mibe poénkodtak bele?
  • Zomil
    Áh köszi neked is :) Azt hittem csak felirat lesz kipakolva, de igy, h a résszel eggyütt ki van rakva elég kényelmes lesz.

Malakai: Eclipse-t nem tudom megvárni sajna, mert korlátos a mobilnetem ahol mostanában vagyok, csak most itthon vagyok igy gyorsan lekapom 64résszel elleszek egy darabig :)
  • BEAST #30947
    Nincs túl sok agyalnivaló benne, egyszerű, de nagyszerű... :p
  • LasDen #30946
    a Sword of the Strangeren kell agyalni valamit...mer ha nem akkor lehet megnézem...ha már lejött....nem tetszős kommenteket most ne, mert ilyenkor tudnak befolyásolni :D
  • Malakai
    És FMA banner... :P
  • Malakai
    Vagyis már volt, hisz tegnap lement TBS-en, de én is Eclipsel nézem, ők meg elég változó időpontban releaselnek, de hét közepére általában megvannak, hacsaknem most is nyaral vki. :)
  • LasDen #30943
    AA-n kinn lesz...ugyanúgy mint most a Mitsudomoe....onnan egyből leiskapod...
  • Zomil
    Oh köszi nem tudtam, h már megjelent :)
  • Malakai
    Nem csipem a stílusukat, és annak se vagyok híve, hogy a fordító poénkodja még plusszba tele a sorozatot, ha szar a humora egy sorozatnak, akkor maradjon szar. Ha meg jó ne ők b****ák el. :P

CoalGirls meg általában mások fordítását hasznosítja újra.
  • Lelouch
    Majd akkor lesz utolsó rész, ha az Eclipse kiadja...
  • NEOreg3
    [TMD-Raze] Fullmetal Alchemist Brotherhood - 64 [h264-720p][Final]
  • Zomil
    utolso rész FMA:B-hez mikor jön ki? :)
    Végre van lehetöségem tölteni igy el is kezdtem lekapni, remélem gyorsan lejön.

HOTD magyar forditását lehet vhol követni, meg honnan szoktátok leszedni a részeket? Vagy csak AA-n egyszercsak kinn-t lesz a hirek között? (lehet hülye kérdés, de nem követtem még igy anime-t, h hetente nézzek uj részt :D) A letöltést is azért kérdem, mert pl. sorozatokat mindig eztv-röl töltöttem, azért gondolom hátha van vmi ilyesmi anime-khez is.
  • armageddon666
    CoalGuys pedig jókat szokott csinálni O.o legalábbis úgy rémlik. De lehet Frostiival keverem. Vagy GoalGirlssel :D
  • Malakai
    Egyik eddigi csapatot se csipem, amelyik összedobta egy speedsubot, CoalGuyst se, én még várok, hogy melyik csapat kezdi még el...
  • armageddon666
    Ezzel a Nyankoijal túl gyorsan haladok :(
    Utolsó pár részből nem várom meg a BDRipet... de eddig jó volt, hogy van. Azért ikreknél kihagyni a különböző shimapant bűn lett volna :DDD
  • Seth
    CoalGuys pl
  • LasDen #30933
    a magyart az AA csinálja....angolt nem tudom....nekem mindegy kicsinálja meg előbb csak legyen :D
  • LeventeV
    a HOTD-et elvallalta valamelyik magyar csapat? es az angol subot ki kesziti?
  • LasDen #30931
    a B zombifilmig aszittem valami teljesen más :D gondoltam is hogy milyen túlbonyolított cím :D
    amúgy még nem láttam, de ami késik az máv....
  • Seth
    Mi más lehetne ? :)
  • LasDen #30929
    ez a HOTD akar lenni egészen új és egyedi címmel??? :D
  • Seth
    Na ki látta már a High School of Tits and Panties első részét?
    Tök B zombifilm hangulata van, nem rossz eddíg :)
  • LasDen #30927
    nemtom...én bírtam Mamorout...:D
  • Máté94
    Az még belefér, hogy Takasu rendmániás, és főz mint egy háziassony, de hogy rózsaszín alsót visel az egy kicsit durva.
  • BEAST #30925
    Igazad lehet, én abból indultam ki, hogy a szó kicsit, törpét jelent. :)
  • armageddon666
    csak irigykedtek :P
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    és is utálom azt a fajta karaktert.
    btw a chibi más. ezek lolik meg shoták. Chibi az a lekicsinyített "aranyosan" megrajzolt karakter.
  • BEAST #30923
    Fuu az meg a másik, nem is értem miért nem ő jutott eszembe példaként... ovodás külsejű fiúk akiket érett nőnek látszó kortársaik kényeztetnek.