72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ruley
    Most néztem meg a Rocket Girls-t. Nagyon aranyos módon vicces, a technológiai háttércselekmény meg realisztikus és igényes (már amennyire csak realisztikus lehet az hogy iskolás lányokat lőnek fel az űrbe. (bár ezektől a japánoktól kitelik...)). Meglep hogy nem népszerűbb sorozat, tipikus ismeretlen gyöngyszem.

Egyébként 3 nap alatt 60 megnézett anime epizóddal új egyéni rekordot döntöttem. Ööö... hurrá?
  • armageddon666
    OK.
    Mivel még fut.
    És nem úgy látszik, hogy normális csapat is subolja.
    És btw cenzúrázott (nem, nem ero-cenzúra, hanem gore-cenzúra) is...

Így is úgy is várni kell, úgyhogy megvárom szerintem a BD releaset :D Addig elfelejtem ^^ Mondjuk most olyan hangulatom volt, hogy ha film, akkor megnézem... csak 1-2 képet láttam, ahol a zombik eszik a diáklányokat, vagy ilyesmi volt... és eléggé kellemetlen érzés volt :S Szóval ütött volna. De sajnos ez csak egyetlen epizód ^^
  • Győri Devi
    nah megnéztem végülis coalgayses HOTD-et. Sub katasztrofális volt de mind1 erre lehetett számítani.
    Viszont MADHOUSE ismét hozta a formáját ígéretes animének néz ki. Jó graf, sok vér, csöcsök meg pantsu halom. Mi kell még?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az a Hisashi gyerek elég vicces volt azzal az ötletével hogy majd lebunyózza a zombikat puszta kézzel... megis járta vele.
  • BEAST #30999
    Épp ez az, hogy semmi különös. Aranyos volt, meg kicsit vicces is, de nem jutottunk közelebb a "törjük-meg-a-jeget-amit-Hayatenek-hívnak" végkifejlethez. :D
  • armageddon666
    mi volt a vége hogy utálsz mindenkit? O.o
  • BEAST #30997
    Végignéztem, utálok mindenkit, jöjjön a 3. évad. :D
  • Zomil
    Jó ez az FMA:B, még le se jött de már a 21. résznél járok :D
    Egész jó a poén/komolyság aránya és a történet is elég izgi.
  • Lelouch
    Lehetne rosszabb is.
  • Lelouch
    Kiváncsi vagyok Eva is sorra fog-e kerülni. XD
  • BEAST #30993
  • armageddon666
    :) nézd tovább season2t
  • BEAST #30991
    Mert egyszer valahol valamikor talán esetleg igazzá válik és mégis Nagi lesz az akivel Hayate összejön. Legrosszabb ending mind közül!
  • Malakai
    És ebben hol az összeesküvés? :)
  • BEAST #30989
    Összeesküvés elmélet mód [ON]

Amúgy lehet megint csak beképzelek dolgokat, de s1-ben volt egy rész amikor mutatták Nagi-t kiskorában és mintha ugyan olyan haja, hajviselete lett volna mint s2-ben annak a lánynak akire visszaemlékezik Hayate. Összeesküvés elméletem szerint ,ezért mutatták csak hátulról és anno ezért volt annyira fontos a kislány számára a pénz.

/Összeesküvés elmélet mód [OFF]

• armageddon666
    Negimánál Nodoka ofkorz... Vagy az Asukára hajazó aggresszív heterokróm lány... Esetleg a ninja... vagy az ikrek.... vagy... ááááh >.< oké, de Negima nem számít, ott smárol mindenkivel a srác :D
  • Lelouch

Én míg nem látom teljes egészében az Athena-arcot, addig nem mondok véleményt róla.
  • LasDen #30986
    nem rossz ötlet ez a parkolópályára tétel (on-hold) :D már a 3. sorozatot kezdtem újra.....najó a Megami-samat azóta vissza is raktam...:D
  • BEAST #30985
    Ok, akkor én is utálom. xD Maria és Hinagiku, senki más nem számít. :P
  • Lelouch
    Igen, ő az.
  • Lelouch
    Én egyik lány irányába se vagyok annyira elkötelezett, kb. úgy vagyok itt vele mint pl. a Negimánál vagy a To Love-ru esetében.
  • BEAST #30982
    Athena az a gonosz óvódás kislány aki bántotta Hayate-t amikor szerelmet vallott neki? :D
  • armageddon666
    A hátteret elolvastam wikin, meg belenéztem a manga egy-két odatartozó részébe... és még mindig nem Hinagiku Athena, úgyhogy nem szeretem ^^
  • LasDen #30980
    igen...

am mikor a tanulók elkezdtek menekülni az az Fumoffu utolsó részére emlékeztett mikor már minden mindegy alapon kiözönlettek az osztályból :D
  • RelakS
    Amit az AA-n most kezdtek ferdíteni?
  • Ruley
    Mármint a rövidítésre? High School Of The Dead
  • Gurren
    horse on the desk
  • RelakS
    kérnék magyarázatot a HOTD-re :D
  • Zomil
    Én is megnéztem a HOTD-t, még egy 28 nappal késöbb zenét kéne bevágni alá... :D
    Fanservice van böven, a zene is jó meg a grafika is. Zombis anime-t még ugyse láttam jó lesz ez :D
  • LasDen #30974
    nah megvolt a HOTD...:D fasza lesz ez...vér, fan service..fasza minden...:D sajnos Hiranora még várni kell a köv részig...:D
  • Lelouch
    Én bírom Nishizawa-sant is. Spoiler meg no comment... :D Azért ilyen esetben a hátteret is illik tudni ítélkezés előtt.
  • LasDen #30972
    ez a Hatsukoi Limited Special tök jó....jobb mint a L vs B special...:D
  • Győri Devi
    nekem is lekéne szednem de ezekkel a subokkal amivel van lehet inkább raw lesz...
  • LasDen #30970
    nah...nekem is zakatol lefele a HOTD...szerencsére melóban nem jutott eszembe így nem volt nagy várakozás :D
  • BEAST #30969
    Ezért mondtam, hogy nem vitték túlzásba azt sem, de ha már választani kell, akkor Maria volt ilyen téren a legfontosabb az első évadban. :p
  • BEAST #30968
    OMG elolvastam a spoilert... meghalok!
  • Lelouch
    Azért ezt túlzás lenne áhítozásnak nevezni. Főleg hogy a hála Nagi irányába kb. minden más érzést elnyomott Hayaténál.
  • armageddon666
    Igen, minden Hinagiku körül forog a második évadban. Azért vannak Marias részek is. Nagi meg nem szorult eléggé a háttérbe... Oh meg van sajnos Nishizawa-san is... vagy mi a neve. Hamustaa...

És akit a legjobban utálok:
    Athena :@ kb. nem szerepelt a sorozatban, mangát nem olvasom, de épp elég annyi, hogy keresztbe tesz Hinagikunak, mert Hayate őt szereti :@ ááááh >.<
  • Lelouch
    Felreppentek olyan pletykák, hogy leghamarabb a téli szezonban jön a 3. évad, ami az Athena-arcot ölelné fel. Nem lenne rossz.
  • BEAST #30964
    Pedig de, pontosabban az egyetlen női szereplő volt aki felé az első évadban romantikusabb gondolatok irányultak Hayate részéről. Maria már az első résztől kezdve tetszett neki, igaz már akkor is azt hitte sokkal idősebb nála. Ezt a részt sem vitték túlzásba, de csak Nagival volt kb ugyan annyi közös elpirulos-boldogok vagyunk jelenete és azokat is mind Nagi erőltette. Természetesen mindent Nagi vision-ön keresztül nézett. :d A második évadban pedig egyértelműen minden Hinagiku körül forog.

Legalábbis én így gondolom. :)
  • armageddon666
    Nekem se O.o

És Hinagiku no Zankoku na Tenshi pwnz :D ha már tartasz ott.