72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
mit cenzuraznak benne? -
én MALról néztem ki....:D -
Coalguys-t szedtem le, majd megnézem, képminőség is jónak tünik.
Honnan lehet tudni, hogy kik subolják? van valami lista? -
Jelenleg nincs quality-sub. De úgy hallottam pénteken jön cenzúrázatlan változat, és lehet, hogy akkor jönnek a quality-subok is. Érdemes lehet megvárni, mert itt azt hallottam CoalGuys eléggé gáz, Commietól csak a Higashi no Eden filmet láttam, és ... hát egynek elment, de nem az igazi, HorribleSubs pedig CrunchyRoll rip. Ilyen félhivatalos subok. A képminőség gáz szokott lenni, felirat viszont Gintamánál meglepően jó volt. -
Ja az utolsó kettő nem angol csapatok, de van angol sub is, nemtudom másét használják-e, vagy milyen egyáltalán. -
+ Darksoul, AMF, Gal, ezidáig. -
itthon az AA...angolul meg a Commie, CoalGuys és a HorribleSubs....legalábbis MALon csak ők vannak... -
HOTD-t melyik csapat subolja? Amit érdemes nézni? -
Na már a harmadik rész után tartok, és szerintem abból már egyértelmű hogy a jövőben játszódik, ott az a futurisztikus lépegető tank ami fejlettebb mint bármi más a közelben, és mégis azt mondják hogy az a múltból fennmaradt relikvia. Vagyis volt előttük egy fejlettebb civilizáció, és ennyi maradt belőle. Úgy mint a Scrapped Princess-ben is, csak itt középkor helyett a korai 20. századig maradt meg a színvonal. -
a tartalma sem rossz :) frostii subbolja amivel csak egy gond van hogy lassúak de hát ott a raw is :) -
kurva jó az op. ennyit tudok róla -
Rainbow? Csak tervezem, előzetesek alapján kiváncsi voltam, szóval vélemények engem is érdekelnének. :) -
Jaja, én még nem néztem végig, mert Static Subsal nézem, ők meg nem sietik el a fordítást, de már így is látom, hogy kevés ebből a 13 rész, simán elhúzhatták volna 24-re.
A végéről meg én is csak annyit olvastam, hogy le lett zárva, nem nagyon lehet számítani köv szezonra, sajnos. -
Szerintem is jó ötlet volt berakni a végére egy ilyet. -
Valahogy le kellett zárni. Így volt egy csúcspont meg egy megkönnyebbülés az animében. Belefért :) -
Én is pont most nézem az Angel Beatset. Ha nem kellene holnap melózni az éjjel végig is tolnám, annyira megfogott. Ha lehet MAL-on 10 fölött adni akkor ez az ami megérdemelné szerintem.
Megkockáztatom ha kijön dvd-n be fogom szerezni. -
Csak olvastam, Tvtropes-on, nem tudom elhangzik-e benne is és mikor, bocs ha spoiler.
-
Én folytattam a Nyan Koi!-t a mangával, de egyelőre nagyon kevés anyag van a folytatáshoz... Ráadásul egy ideje nem jött ki új fejezet se, mert állítólag beteg a mangaka. Azt még megjegyzem, hogy az anime végén lévő bonyodalomnak kb. semmi nyoma sincs a mangában.
-
én úgy értettem, hogy sehol nem írták hogy II. vh-s lenne...aszittem te tucc valamit...de ez a jövő is új nekem...:D nekem egyáltalán nem tűnt a jövőnek...inkább egy 1920-40 között játszodó elég alternatív világnak :D -
Mármint a stílusa, tudom hogy nem akkor játszódik, hanem a jövőben. -
II. vh-s??? -
Ha már K-on!!-ál tartunk, ma meg elkezdtem a Sora No Woto-t.
Nagyon kellemes, mindjárt el is kezdem élvezni, amint magamhoz térek a röhögésből hogy az egész egy poszt-apokaliptikus pszeudo-II.vh-s K-on!! Hehe! Moe Warfare! Hehehe! -
a trigun filmet gondolom még senki nem látta??? de ez csak remake ugye??? :D és a rainbowt nézi valaki??? -
a marveles animék mikor lesznek??? -
azért Ritsu elég sokszor megrázná a pofonfát :) -
igazából az egészben nincs olyan karakter, akit nem tudnál kedvelni...:D -
Mio, Ui és Azu-nyan rulz ^^ -
érdekes, hogy bejön ez a nagyon moes dolog meg Yui is kedvelt karakter, de a végére azér már pont elég belőle...:D -
Elég szépen lezárták a végét. Az utóbbi időben nem nagyon volt még olyan anime ami után úgy álltam fel, hogy elégedett vagyok. :) Pontosabban mindig találtam valamit amibe beleköthettem. :P -
valahogy az első évad jobb volt, talán mert nem nyújtották ennyire. Mondjuk Azu-nyan álmai kikészítettek :D
A Death Devil meg még mindig jól tolja :} -
nah megnéztem a keionfelkiáltójelfelkiáltójelt is...:D hozza az eddigit...:D -
Amugy nem sokat olvastam erröl az Occult Academy-röl, de elöször valahogy a Fringe jutott eszembe rola :D -
Én már leszedtem már csak meg kéne nézni, csak ez a 13 rész nagyon kevéskének tünik, és ugy tudom 2. évad nem lesz(v rosszul tudom) :S -
Na most felkeltetted az érdeklődésem.
---
Nyan Koi befejezve, várom Season2-t. Van valami érdekes benne, ami miatt nagyon tetszik. A karakterek, a hangulat, a kapcsolatok, a grafika... -
Angel Beats - Az elején még teljesen másra számítottam, de meglepően jó lett. Főleg a vége felé kezdett el igazán tetszeni, még könnyeztem is szóval megy a Clannad After Story mellé 10/10-esnek. :) -
:DD
nah...hétvége helyett ma néztem meg a Sword of the Strangert....fasza kis kardozás volt...a végén az ultimate fight is fasza volt....az ilyen filmeket mé nem vetítik itthon??? :D
érdekes...Rarou tökre az Agitos Shunackra emlékeztet...:D -
コロシテ!火で殺して!!!
Márhogy a vuvuzelát :D -
Le, már egy hetes lemaradás, ejnye-bejnye, biztos a nyár. :) -
Mi van Frostiival és K-On!!nal? :S még mindig le vannak ragadva a 12. résznél. -
Megnéztem az első részét, hát elég érdekes volt. Remélhetőleg lesz ez még jobb is:D