72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    FMA:B-t nem tudom abbahagyni, már a 45. résznél járok, bár elöször 1nap alatt megnéztem 30részt(uj rekord), azota kicsit lassitottam :D
  • Győri Devi
    abban voltak ikrek? elég rég láthattam akkor...
  • LasDen #31120
    azt azé megnézném mielőtt elhaláloznak :D
  • Seth
    Twin Sister Rape
  • LasDen #31118
    Full Metal Panic The Second Raid :D

(bazzeg...sorozatban bukkannak fel a Mushi-shi bannerek :D)
  • Győri Devi
    2. évadnak írják még mindig de amúgy meg nem tök mind1? :D
    amúgy mi ez a TSR? :D
  • Ruley
    Jé, a K-on!! új OP-t és ED-t kapott, akkor ez most gyakorlatilag egy harmadik, K-on!!! évad kezdete? Egyébként jobbak mint az előzőek.
  • RelakS
    én inkább szúrnám őket
  • LasDen #31114
    azzal nekem sincs bajom :D
  • Ruley
    Engem is idegesítettek volna, ha nem gerjednék a vérfertőzésre.
  • LasDen #31112
    pillanatnyilag nem hiszem :D
  • Seth
    Végére talán majd meg is sajnálod őket :)
  • LasDen #31110
    nekem nem jön be ez a 'mindenkitkinyírunkközbeegymásseggétkinyaljukmerimádomatesóm' dolog....dögöjjenek meg :D
  • Seth
    Legjobb negatív karakterek a sorozatban
  • LasDen #31108
    a TSR-be ezek az ikrek csajok hú de kurva idegesítőek....ütném vágnám őket...:D
  • BEAST #31107
    Hát, most hirtelen belelestem inkább a FMA: Brotherhood-ba, de valahogy most nincs hozzá hangulatom. :/ Nem tudom mit értesz jól sikerült alatt :p de majd meglesem inkább holnap/holnapután. Mára inkább maradok a felhők között. Csak találnom kellene valamit hozzá. :D
  • Győri Devi
    nem is tudom mit veszítek hogy nem nézem meg őket
  • Lelouch
    Amúgy a végét majd kiveri a fejedből a két "jól" sikerült OVA.
  • Győri Devi
    hát jah a vége... énis csak annyit tudtam hogy a végén van vmi nagy dolog szal lelkileg én már felvoltam készülve minden lehetséges befejezésre így nem volt gáz :D
  • BEAST #31103
    Nem láttam még. Csak annyit tudok amit eddig meséltek, meg olvastam.
  • Lelouch
    School Days mint lelki gyötrelmek háborgó tengere? Háát...
  • BEAST #31101
    Mert nem az a "tipikus boldogok vagyunk szép az élet" romantikus anime a maga tragikus fordulataival (mint pl Clannad) és állítólag a végét nem fogom tudni kiverni a fejemből. :D Lehet valami átmenetet keresek, mielőtt a lelki gyötrelmek háborgó tengerébe vetném magam.

Bezzeg ilyenkor nem megy a MAL, most mitévő legyek. :)
  • Győri Devi
    Miért próbáltak lebeszélni róla? :D
    Nézd meg nyugodtan nem veszítesz vele. Én is hamar ledaráltam.
  • BEAST #31099
    Jó kérdés, én anno belekezdtem az első OVA-ba, de mire jött volna a következő én már teljesen el is felejtettem, hogy létezik az anime. :/ Lehet valahonnan előtúrom az OVA-t is. :)

School Days-t megéri megnézni? Eddig akiktől kérdeztem mindannyian megpróbáltak lebeszélni róla. O_o
  • Győri Devi
    én meg ma fejeztem be a School Dayst.. akkor én töltöm a kissxsist:D
    amúgy OVA-t meg a TV-t is érdemes megnézni?
  • BEAST #31097
    Nem tudom, még nem esett meg velem, hogy egy aranyos ikerpár molesztált volna nap mint nap. Valahogy csak meg lehetne szokni
  • RelakS
    ott, hogy két felajzott picsa nyaggat folyton? :]
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    plusz még egy bombázóba is folyton belebotlasz :D
  • BEAST #31095
    Kiss X Sis - Azt hiszem valahol itt kezdődik a mennyország. :D Lehet itt az ideje, hogy belekezdjek a School Days-be, akármennyire el akartam kerülni még egy ideig. Ez a túláradó pozitív életérzés már lassan fáj.
  • Lelouch
    Azért olyan sok vér nem lett eddig se cenzúrázva.
  • Ruley
    Egyáltalán nem értek egyet vele. Az egészet arra alapozza hogy valami hivatalos forma szerint milyennek "kéne lennie" a feliratoknak, de igazából a lényeg az hogy amelyik csapat munkáját a legjobban szeretik az emberek, azt terjesztik, és az marad fenn hosszabb távon. Vagyis ha a hivataloskodó fansubberek kihalnak, a lazák meg fennmaradnak, akkor ez a nép akarata, erre van igény, minden elképzelhető értelemben ez a jobb.

Egyébként meg képmutató is, dokumentumfilmnek hívja ezt az izét, pedíg egy "igazi" dokumentumfilmet nem a youtube-ra töltenek fel, nem káromkodnak benne, és nem figuráznak ki dolgokat. Ugyanazt az elvet használja ki, mint a fansubberek, hogy az Interneten csak érdekesnek kell lenni, nem formálisnak.
  • LeventeV
    az a lenyeg, hogy felvegyenek.
  • LasDen #31091
    sok mindenben igaza van...de sok van ami engem nem zavar...:D
    mondjuk azt télleg nem értem, hogy a fansubba mér vannak ilyen csilli villi dolgok míg egy filmnél nem :D
  • BEAST #31090
    Érdekes, engem nem zavarnak a bent maradt toldalékok, ahogy a japán kifejezések sem. Igaz a fél képernyőt kitakaró magyarázatok tényleg nem túl szerencsések, de szeretek ilyen módon tanulni új dolgokat.
  • Zomil
    A "You shall not pass" résznél hangosan felnevettem :D
  • armageddon666
    Egyrészt jól, másrészt szarul. 421 pont. Ez ahhoz képest hogy kb. semmit nem tanultam jó. Ahhoz képest, hogy tanulhattam volna, és sokkal több is lehetett volna, meg hogy az osztálytársak nagy részének jobb lett, szarul... De valszeg felvesznek ennyivel :)
  • Seth
    Ha már fansub,akkor ajánlom megnézésre EZT ( 4 részbe van). Tanulságos
  • Malakai
    Jap, ji-hi is jó, az összehasonlító shotjaikkal, rémlik egy másik ugyanilyen beállítottságú oldal, csak rövidke sample videók is voltak fent, de most nem találom.

@arma: Elsősorban én AniDB-re járok már mittomén mióta, régebbi az oldal mint a MAL, ilyesmiben meg sokkal több az infó is fent, csak kevésbé szociális oldal, meg nehézkes a webes felületük.
  • LeventeV
    akkor varjuk az uncensored-ot. amugy hogy sikerult az erettsegid? :)
  • Győri Devi
    mostanság nagy téma lett a sub választás és felfedeztem egy jókis oldalt a témával kapcsolatban: TADAAAA
    vannak érdekes dolgok az biztos :D
  • armageddon666
    MALon van lista
    AniDBn pontozás is