72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #31201
    Engem zavart, hogy a sok szar és szenvedés után az eredeti sztoriban végül nem mutatták, hogy a "szerelmes pár" boldog lett. Csak azt, hogy mindenki más túllépett és sikeres lett meg öröm és bodottá! Az alternatív befejezésben, szegény első lány lett "elnyomva", viszont tűrhető happy end-del zárták le. Eleinte még úgy voltam vele, hogy legalább kibékültek és biztos szép a vége csak azt már nem mutatják, de most az alternatív befejezés után már inkább úgy érzem, egy ilyen befejezést megérdemelt volna az első lány is. Szenvedett érte eleget.
  • Seth
    Ninja Scroll
  • RelakS
    nemtom, de nekem az alternatív befejezés pont, hogy nem tetszett.
    Az eredeti sztori meg okozott pár szar estét
    Túl átérző vagyok? :D
  • BEAST #31198
    Ha nem láttad még a Darker than black-ben szerintem elég magányos, vagy inkább magának való Hei, de nem hinném, hogy elég badass. :p

Most hirtelen nem is jut eszembe olyasmi amiben kifejezetten magányos lenne a főszereplő. :/
  • ronihun
    #31162?
  • BEAST #31196
    Kimi ga Nozomu Eien - Már az első rész után tudtam, hogy kivel fog összejönni a főszereplő, de nem számítottam rá, hogy ilyen úton jutnak el odáig. Megnéztem a alternatív befejezést bemutató OVA-t is, amiben a másik leányzó kap lehetőséget... nos az kicsit jobban tetszett.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem az első lány legalább annyira megérdemelt volna egy hasonlóan szép befejezést -.-
    . Mindenesetre tetszett, egyáltalán nem bántam meg, hogy megnéztem. Csak kár, hogy nem volt annyira szívszorító mint reméltem. Leginkább, mert nem éreztem, hogy ellensúlyozta volna valami a sok szenvedést. Márpedig, ha nincsenek igazán boldog pillanatok, akkor elég hamar megunja az ember a másik végletet.
  • LasDen #31195
    nah végeztem a TSR-rel...:D jó volt, de az OVA akkor is jobb...:D
    mondjuk azt nem értem, hogy miért ez miért maradt ki az animax műsorából...:D a mechás cuccoknál egyedül azt nem szeretem, hogy a főellenség csoportján meg a főszereplő csoportján kívül megjelenő mechák csak azé vannak, hogy felrobbanjanak....semmilyen számottevő erőt nem mutatnak....az ellen csak végig szalad rajtuk azok meg sorra felrobbannak....:D
  • Zomil
    jó zene :D
    ez is fenntvan a megnézendö listán majd nekiesek angel beats és chrno crusade után :)
  • Malakai
    SEED nekem is szimpi volt, viszont a SEED Destinyt 2. résznél félreraktam, nem volt szimpi az első sori után.
  • BEAST #31192
    Sugisaki jó ember, csak a másik előtt nem meri felvállalni. :P
  • BEAST #31191
    SEED meg 00 szerintem egész jók voltak, legalábbis én egész könnyen végignéztem azokat. Bármelyik másikba belekezdtem nem bírtam sokáig, fogalmam sincs miért.
  • Lelouch
    Ehh Sugisaki... Remek példa, már tudom mit érezhettél Tomokinál.
  • LasDen #31189
    úgy döntöttem megnézek 1-2 Gundam filmet meg rövidebb OVA-kat, hogy elmondhassam láttam a híres Gundamot is :D egyik sorozathoz sincs kedvem....túl hosszú mind....:D
  • LasDen #31188
    először nem akartam esélyt adni neki, de aztán meggondoltam magam...úgy nézki hiába....
  • Ruley
    Nekem azt a második rész megmentette, viszonylag érdekes a két fő karakter felállása mint ellentétpár. Hogy a lány ugye a klasszikus Tsundere, a fiú meg ugye egy "kifordított tsundere", aki tud kemény lenni ha nagyon akar. Mondhatni báránybőrbe bújt farkas és farkasbőrbe bújt bárány.
    De a narrátor tényleg idegesítő, és nem vicces.

Eroge-ket és dating sim-eket ne bántsuk, sok remekmű is származik közülük.
  • LasDen #31186
    nah megnéztem az Ookami-sant is....ez se lenne rossz, de az újrahasznosított toradora karakterek meg az a k...a narrátor nagyon nem tetszenek.....ez is kap még egy esélyt, de amúgy erősen felejtős.....
  • armageddon666
    eroge? szerintem sima dating sim...
  • Máté94
    Mivel egy eroge-ből csinálták így jó, hogy nem egy nagy durranás:DDD
  • LasDen #31183
    megnéztem az Amagami SS-t....jól éreztem én, hogy nem biztos hogy ez nekem való....a következő részt még meglesem, de ezt valószínű, hogy dobom....esetleg ha 12 részes lenne...de így hogy 24 részes így méginkább esélyes....:D
  • armageddon666
    Egyébként még elején mikor nézi a kutyás bugyit, inu helyett kumát mond tomoki :D ez csak nekem tűnt föl? a részeket sajnos túl gyorsan töröoltem szal nemtom visszanézni :(
  • BEAST #31181
    Nem igazán. Ők nálam pont a határeset kategóriába tartoznak, de néha már átlógnak a használhatatlan karakterek közé. :p Ha már "perverz" akkor ott van Sugisaki a Seitokai no Ichizon-ból. Viszont ha kedvencek akkor inkább Sai az Ichiban Ushiro no Daimaou-ból vagy Yoichi a Asu no Yoichi-ból, esetleg Hayate. :)
    Néha a hajamat tépném attól, hogy milyen suták ha érzelmekről van szó, de legbelül jó emberek és helyesen akarnak cselekedni. Legalábbis nekem ez nagyon fontos egy anime-ben, legyen az komédia vagy romantikusabb történet, mindegy.
  • Lelouch
    Tudom, hogy neked a Rito-Tsukune féle tömegszerencsétlenség jobban bejön.
  • armageddon666
    Hát ez az. Kicsit rosszul írtam. Nem tudok JOBB főszereplőt elképzelni.
    Voltak részek amiket kifogásoltam, de összességében nagyon jó volt :)
  • BEAST #31178
    Nem eléggé. Egyedül a bugyis részre mondhatom, hogy tetszett a perverz idióta stílusa és már majdnem komoly volt. :P
  • Lelouch
    Vagyis ide pont ilyen komolytalan főszereplő illett szerintem. Amúgy a komolyabb részeknél szerintem Tomoki is visszafogta magát.
  • Lelouch
    Szerintem Tomoki nélkül feleannyira se lett volna poénos az egész...
  • armageddon666
    Én nem tudnék jó főszereplőt elképzelni ehhez a sorozathoz :S Mármint a komoly részeknél jó lenne, ha komolyabb lenne, viszont akkor túl nagy lenne már a kontraszt a komolytalan részekkel :S
  • BEAST #31174
    Nekem a főszereplőn kívül majdnem minden tetszett. :P
  • armageddon666
    Ep12, És asszem megjárta a Poklot is :D
  • armageddon666
    Ep11, Tomoko belép a Mennyország kapuján :D
  • Lelouch
    Nagy állatság. Szeptemberben jön a kimaradt rész, októberben meg a második évad.
  • Ruley
    Csatlakozom. Mintha a történet nem tudná eldönteni hogy most akkor ijesztő horror, vagy misztikus krimi akar-e lenni. És ezt nem úgy oldotta mint a Higurashi, ilyen bipoláris, stílusosan ingadozó formában, hanem inkább úgy hogy a két szék közül a földre esett. Nem is elég ijesztő, de nem is elég cselekményes.
  • armageddon666
    jó az OST :D
  • armageddon666
    [polished] Sora no Otoshimono
    Watching.

ep4

:) valahogy nagyon jó, mondjuk rengeteg dolgot kifogásolok benne... de nem érdekel, tetszik :D
  • Zomil
    Én AA-rol szedtem nem tudom melyik verziot használták, de cenzurát nem nagyon vettem észre :)
  • Malakai
    Tomodachi is ugyanazt a RAW-ot használta mint CoalGuys, ami a sankakus példáknál jóvak kevésbé cenzúrázott.
    Teljesen cenzúrázatlan verzió nem megy sehol TV-n úgy néz ki, majd a bluray release.
  • Máté94
    Hú Kuroshitsuji II-be de pofánvágnám Alois-t...:DD
  • LasDen #31164
    szerintem jó volt...:D
  • Seth
    Én is megnéztem. Végigásítoztam.
  • ronihun
    tudnátok ajánlani egy olyan animét, ami kicsit komolyabb hangvételű és egy főszereplő van a központban, aki magányos, de lehet benne akció stb, csak a lényeg h valami badass főhős legyen.