72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    R+V-ben is csak azért tudtam Moka és Tsukune nevét mert

Moka-san
    Tsukune
    Moka-san
    Tsukune
    Moka-san
    Tsukune
    ...
  • BEAST #31280
    Nem tudom, nekem valahogy túl átlagosnak tűnt az egész. Ami még nem is lett volna baj, de a kis gnóm meg a "Jekyll-Hyde" barátnője nagyon nem tetszettek. Illetve ez sem teljesen igaz, mert főleg a gnómmal voltak gondjaim ,a yandere barátnővel még megbírkoztam volna valahogy, :D
    De végül csak az aranyosabb szereplők meg a kendo miatt néztem végig. :)
  • Jakuza001
    Bamboo Blade. Nem rossz 10/9
  • BEAST #31278
    Hinata :)
  • Máté94
    Baseballos csávó? A nevét nem tudod?
  • armageddon666
    volt ilyen érzésem, illetve valamelyik résznél láttam, hogy KEY ez is.
    hmmm... 3 rész elég lesz hogy befejezzék? :S megnézném
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Otonashi és Kanade, illetve már a baseballos csávó is, befejezik a projektet... kicsit talán unalmas lenne, vagy legalábbis semmilyen úgy összességében, de valahogy mégis tetszett ahogy Yuit megváltották :S
  • Ruley
    Azt ugye tudod hogy ugyanaz írta a sztorit mint a CLANNAD-ot?
  • Lelouch
    Ha csak szimplán leírnám nem lenne olyan hatásos. Nézd meg az utolsó fejezetet, megéri.
  • LasDen #31273
    és mi volt a manga vége?? :D
  • Lelouch
    Engem a To Love-ru főleg csak azért érdekel, hogy ugyanaz lesz-e a vége mint a mangának, vagy esetleg kap majd valami normálisabb lezárást.
  • armageddon666
    Shana 2. évadot már el sem kezdtem :D
    ---
    Angel Beats Ep9

Otonashi múltja. Kicsit Clannad érzésem volt :) Meg a sorozat folyamán többször van ilyen pillanatokra. Talán a zongora miatt.

Megfigyeltem, hogy gyakran, hirtelen abbahagyják a zenéket. Ezzel ilyen megdöbbenést, észbekapást, a gondolatok megszakadását akarják gondolom jelezni. Tetszik :)
  • Lelouch
    Jaja, lesz OVA.
  • Lelouch
    Azért Shanából most is jönnek ki ovák. De azt azért is nem írtam, mert míg le nem megy az Index folytatás, addig szvsz nem nagyon lesz.
  • armageddon666
    deja vu
  • LasDen #31267
    csak annyi hogy unalmas (nekem) :D
  • BEAST #31266
    Pedig nincs semmi baj a Shana-val. :(
  • LasDen #31265
    shana?? attól mentsen meg a jóisten :D de a to loverura se vagyok valami túl kíváncsi....eddig Otoshimono csak :D amúgy abból akkor lesz OVA a 2. évad előtt?? :D
  • Lelouch
    Kivéve a Kaiji S2.

Black Lagoon S3 is jó lesz, az első rész hozta az elvárt színvonalat.
  • BEAST #31263
    Az Indexnek örülnék, de azért jöhetne már a Shakugan no Shana meg Baka to Test folytatás is. :D
  • LasDen #31262
    a Redlinet látta már valaki??? milyen?? :D
  • Lelouch
    Ősszel már jön az új To Love-ru sorozat.

Van már egy pár cím amit várok az őszi szezonból. Sora no Otoshimono folytatás, Railgun OVA, To Love-ru folytatás, állítólag már jön a Deadman Wonderland is. Ha még jönne az Index folytatás és a The World God Only Knows is, akkor kb. minden meglenne amit már várok egy ideje.
  • Seth
    Maria Holic-ban húztak be engem a csőbe :)
  • BEAST #31259
    :D

• LasDen #31258
    hát ahhogy gratulálok :D
  • BEAST #31257
    Nemrég az Otome wa Boku ni Koishiteru, most meg a Happiness... épp néztem volna, már az elején van két aranyos lány a főszereplő körül, biztos ők fognak versengeni a fiúért. Erre kiderül, hogy az egyik valójában srác, csak szeret lánynak öltözni meg fiúkkal szórakozni.
  • LasDen #31256
    nekem ilyen először az Ookami kakushiban volt...a főszereplő srác annyira lányos kinézetű :D
  • BEAST #31255
    Egyre több olyan anime-be botlok amiben az aranyos lánynak tűnő lány, valójában nem is lány. Ijesztő.
  • Zomil
    "+ mintha Resident Evil-t néztem volna :DDD"

pont ez jutott most nekem is az eszembe :DDD
  • LasDen #31253
    befejezek valamit aztán én is elkezdem mosmá :D
  • Zomil
    Mivel fma:b-t befejeztem, én is elkezdtem az angel beats-et, hát érdekes :D
  • armageddon666
    Ep6

Bazzeeee, most meg Hypno-Shinji (NGE) jelent meg :DDDD és rájöttem hogy bírom a szinkronját mikor komoly :DDD mondjuk csak most, Ep7ben esett le...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak elismerő szavakra vágyott... még a háttérsztori is stimmel :D
  • Zomil
    FMA:B befejezve.
    Eszméletlen jó volt végig nagyon tetszett, nálam 10/10. A vége is meg van szépen csinálni szép kis happy end amit szeretek :D
    Minden tetszett benne, zene, grafika, karakterek, poénok minden :)
    Érdemes volt megnézni. Egyedül azt sajnálom, h vége :D
  • LasDen #31249
    legalább akkor linkelnéd....(lustaság FTW :D)
  • armageddon666
    http://www.sankakucomplex.com/2010/07/13/highschool-of-the-dead-now-censored-everywhere/
  • Lelouch
    Katekyo Hitman Reborn!
  • ronihun
    Ez a szereplő melyik animéből van? Urahara shop oldalán láttam.
  • Máté94
    Én szeretem olvasni, leírjak azt amit én lustaságból nem:DD
  • armageddon666
    Nem mindig :D Csak mikor eszembe jutnak ilyen dolgok róla. És nincs itt papír meg ceruza kéznél, hogy levéssem :D
  • LasDen #31243
    nem kötekedés :D csak kíváncsiság...te mindig szereted így nézés közbe kommentálni a véleményed az aktuális jelenetről??? :D
  • armageddon666
    Ep2 Part1

Valahogy irigylem a főhőst is :D meg az egész bandát :D azért nem lehet olyan szar ez :D egyelőre legalábbis nem látom. Mondjuk hogy a Guildet meg a csapdákat meg ilyeneket hogy hozták létre, további rejtély.

+ mintha Resident Evil-t néztem volna :DDD