72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Zseniális :DDD -
többet mint te...:D -
De mit tudsz....te -
Ez most lol? -
én nem tuttam :D -
Igen, tudjuk:DD -
AB!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!from MAL:
Tenshi isn't an angel.
She was just a normal, Korean girl who was an avid Starcraft player and died/fell into a coma after an excessive play session.
Due to her obsession with Starcraft, she lacks the skill to socialize with others. This is the reason why she's always alone and nobody likes her.
In her life, she was a huge fan of the Protoss. For this very reason, she styled her weaponry after the Protoss:
* Hand Sonic (Psy Blades)
* Distortion (Protoss Energy Shield)
* Delay (Zealot Charge)
* Harmonics (Hallucination)
To her, the SSS is nothing but a bunch of evil Marines who must be slain - for Aiur -
Angel Beats! TK-nek amerikai seiyuuja van. -
Kaiji-san
-
Hmmm... lehet megnézem megint...
Igazából valszeg nem... ez is a 10/10, fav, de soha többet (kieg: soha nem mondd hogy soha) listán van :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zero Requiem, Sheryl... így hirtelen -
sztem az a rész nem volt olyan gáz, hisz végig nagy vonalakban beszélt, soha nem konkrét választ adva :D -
Instrumentality?
Nem szürreálisnak mondanám, de jah, sokat táposodtak... De engem nem zavart ^^ a keikaku doori momentek közül 1-2 már inkább
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!talán az a rész mikor Schneizel beszélt a videófelvétellel. -
nekem meg pont az R2 jött be inkább...tény hogy a harcokban a főszereplőkön kivüli mechák csak a létszám miatt voltak :D -
Na, végignéztem a Code Geass R2-t.
Annyira nem tetszett mint az első évad, a két évad között a mechák annyit táposodtak hogy a csaták teljesen átmentek szürreálisba a sok fénylő izétől. Meg ez az Instrumentality szál sem tetszett.
Egyébként egy a monitoromhoz képest 9 óránál elhelyezett ventilátor már napok óta erősen cirógatja az arcomat, úgyhogy egy vöröslő bal szemgolyó büszke birtokosa lettem. -
Ha igen akkor annyi :( nincs értelme megnézni -
A spoilereket ismered belőle? -
Nem igazán. Félig dolgozom, negyedrészt az iskolával foglalkozom, a maradék időmben pedig nincs jobb dolgom. :)
Valójában az iskola negyedrésze is inkább az egyébbe szokott átcsúszni. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fuko-t nagyon nem bírtam az elején. Már épp kezdtem megszokni őt és a tengericsillag mániáját amikor kiderül kicsoda/micsoda is ő valójában. Később amikor kezdték őt elfelejteni egy kicsit meg is hatódtam. :) -
én is tudom...de most elkezdett érdekelni...:D viszont ha aztnézzük nem recap, mer a film előbb volt mint a sorozatok :D -
Ez a legszebben megrajzolt... -
Gyors egy hentai anime címet. Olyat amire felállna olyannak is aki még nem látott anime-ot.
-
Neked apád milliomos, hogy ennyi időd van?
-
Az elvileg egy fullrecap az afterstoryval együtt :)
BEAST, első évadban melyik? Vagy ez most negatívan, vagy mi? :D
És igen, Clannadhoz fontos hogy After Storyval együtt :) -
Az első évadban volt egy olyan rész amin majdnem besokaltam, de végül még az is megtetszett. Mindenképp megéri legalább egyszer megnézni az After Story-val együtt. :)
Most végeztem a Myself, Yourself-fel. Nagyon jó lett volna, de sajnálom, hogy elhadarták a végét. :( -
nézzed...én most a múvira vadászok...:D -
Folyamatosan Clannad megy, most már megnézem egyszer:DD -
abba ilyenek már nincsenek...:D -
igen, azt, és pont azért mert recap :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nincs kedvem újra végigmenni a szenvedésen :S olyan szép happy end lezárás volt ha jól emlékszem... -
utolsó alatt mit értesz??? a 24.-et??? az már recap ha jól emlékszem...:D -
Ejj... Clannad After Story utolsó részét sosem fogom tudni megnézni... és van két ilyen alternatív OVA is... :\ kicsit legyötört anno :D
Most felidézett emlékeket az Angel Beats is... Mondjuk itt más érzelmekkel könnyeztem :) meg sokkal kevésbé, mint Clannadnál... azt nem hiszem, hogy fogja-e bármi más überelni. -
Aki esetleg ugyanezen töri a fejét egy kis infó, HOTD első BR-je szeptember 22-én jelenik meg. -
Watching + On-hold van 80+ anime, úgyhogy van mit nézzek azthiszem. :P -
mosmá megnézem eszem-faszom megáll :D -
én legfeljebb megnézem kétszer, de nem tudok várni :D -
HOTD: Második epizóddal eldőt, félrerakom BD-ig. -
Angel Beats!
left me speechless -
nah..jó lesz ez az okkult akadémia...:D -
Na de akkor is:DDD -
:) -
Tudod izlesek es pofonok, en az Angel Beats-el voltam igy. :D