72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hápi böszdéj Relaks...:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah frissiteni meg elfelejtettem :)
Igen amugy sztem is, aki megbékél az kap végülis egy ujabb esélyt, h boldog élete legyen, ha már az elözö nem jött össze -
Boldog szülinapot RelakS!!
Devi: valami olyasmi lehet mint amit irtál, de igazábol rád van bizva, a részletek kiszinezése, engem annyira nem zavart, egyedül az, h pár karakter történetére még kiváncsi lettem volna(de ezt már irtam lentebb) :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezen én is gondolkoztam amikor első alkalommal néztem végig. Logikus magyarázat nem valószínű hogy lesz. Viszont ha elfogadjuk azt, hogy létezik egy ilyen átmeneti világ, ahol a balszerencsésebb lelkek megnyugvásra lelhetnek, akkor azt sem lehet túl nehéz elfogadni, hogy esetleg kaphatnak még egy esélyt az életben. :) -
Boldog születésnapot RelakS! :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Először Yui "búcsúztatójánál" volt, de igazad van a végén is ez ment. :) -
Boldog Születésnapot RelakS :)
ÉS még minimum 1000 jó animét kívánok
-
Boldog Születésnapot RelakS!! -
Amikor a mehet gombra kattintottam nem láttam, ez van, ha sokáig áll frissítetlenül a topic. :) -
Angel Beats
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nemtudom ti hogy voltatok de egy kicsit zavaros volt nekem az egész erről a purgatóriumféle hellyel kapcsolatban. Kanade komában volt elvileg csak és nem halt meg míg Otonashi viszont halott volt mert különben nehezen adhatta volna át a szívét és így került oda. Nah Kanade vhogy úgy jutott oda h találkozni akart a donorral... érdekes... Otonashinak meg nemvoltak meg az emlékei miután belsővérzés miatt meghalt... érdekes... a végén meg találkoznak állítólag... egyik halott másik meg komában volt csak... szal most mi is van? egyszerűen túl sok a megmagyarázatlan dolog... csak engem zavar? -
jah ez az, de mint látod már beirtam a nevét :D -
Iwasawa Asami. -
Iwasawa(a kedvedért megnéztem :D), a japán név memoriám nem a legjobb :D -
Gitáros csajszi? A nevét nem tudod?
-
ez is valóban szép :)
bár szvsz a My song is nagyon szép
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor a gitáros csajszi eltünik(nem jut eszembe a neve :D)
najó igazábol mind szép, nincs olyan amelyik nem tetszett :D -
Ez a végén volt, nem?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor Kanade elment -
Még nem késő, a többi szereplő múltját még bemutathatják OVA-kban/Special-okban. Remélem egyszer tényleg lesz ilyesmi, de az eredeti sorozatból nem hiányoztak.
Legszebb mind közül. :p
-
Hát igen, az opening... ritkaság, hogy meghallgatom minden rész előtt... Még ha tetszik akkor sem szoktam. De ennél, muszáj volt. Meg endinget is. Meg a GDM számok is jók :D mind2 énekessel. Valahogy fura a hangjuk bizonyos részeknél, illetve azt olvastam valahol, hogy vannak bennük hamis részek, de mégis, valahogy tetszik. -
Szerintem így tökéletes volt. Az az egy jelenet, pont elég :) Emiatt volt szép. Korábban meg írtam, hogy több karakter múltját elnézegetném még, de belegondolva unalmas lett volna. Mármint nem teljesen, meg nem úgy, de mégsem :S érted? nem, nembaj, én sem :D -
A csirkés csaj bolond volt, de legalább aranyosan bolond. :D Viszont végig Shinichiro-nak meg Himorinak szurkoltam. Szebb befejezést szerettem volna. :/ Bár egy fokkal jobb, mint a Myself;Yourself vége volt... -
fhúúúú de nem bírtam....egyedül a csirkés csaj volt jó...de amúgy az egész sorozaton végig szenvedtem....nem is értem mé nem dobtam már az elején :D -
True Tears - Azon kívül, hogy a vége nem igazán tetszett, illetve lehetett volna sokkal jobb is, egyáltalán nem volt rossz.
Kurenai - A kislány nagyon aranyos volt, a családja félelmetesen beteges, a srác fogadott "családjából" szívesen láttam volna többet. Ezeken kivül elmegy kategória. -
a hangja se tetszik annyira, de ez másodlagos...nem kell kommentátor...tűnjön el :D -
ugy értem ezt az Ookami-san-t vagy mit :D
Index-et meg Railgun-t láttam :) -
nem ismerem a sorozatot, de szvsz Kuroko hangja nagyon jó :D -
se az indexet se a railgunt nem láttam még :D de zavar a sok hülye szövegével...a fasz kiváncsi rá, hogy mit magyaráz....ennyi erővel akkor már ültessék be Hajdú B-t azt hadd kommentálja a meccset.... -
Onee-samaa~
nemvágom mi a bajod? nembíród Kuroko hangját? :D -
nem tudom mi legyen ezzel az Ookami-sannal...egyértelmű, hogy maga a sorozat jó...és valami hosszútávú történet is kezd kialakulni a kérések mellé....viszont ott van ez a fránya narrátor, ki az ember agyára megy...vagy eltűröm vagy az egészet dobom....3. rész után meglássuk :D -
Mindenképp érdemes megnézni, 13részt meg föleg. Rám legalábbis elég nagy hatással volt, régen gondolkodtatott/szomoritott el igy anime(talán ez Elfen Lied vége) :) -
gulyasandras #31332 Köszönöm. -
Pl Satoshi Kon többi filmje kezdésnek, Perfect Blue, Millenium Actress, Tokyo Godfathers, Paranoia Agent. Utóbbi nem mozi, hanem sorozat. -
gulyasandras #31330 Az Inception vs Paprika miatt megnéztem az utóbbit, és nagyon tetszett (meg is rendeltem).
Hasonlót tudnátok ajánlani? -
bo ho ho :D
-
Inquisitor #31328 Basszus, most kénytelen leszek megnézni. Mindenki odáig van érte, anime oldalakon szép értékelése van, és végre nem 250 részes. :) -
Amugy a zenét(zenekar+op/ed) se tudom kiverni a fejemböl annyira jól eltalált :) -
Szerintem akkor egyesek azt mondták volna, hogy unalmas mert minden rész egy szereplő, és akkor nem történik semmi. Bár tényleg jó lett volna de mindenkinek a saját fantáziájára bízzák:DDD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazábol kiváncsi lettem volna a többi karakter történetére is, nem csak a föbb szereplökére. Meg megnéztem volna, h alakul a többiek élete az uj élteükben(meg a föszereplöjéböl is néztem volna többet, nem csak azt a pár képkockát) :) -
Nos befejztem az Angel Beats-et, nemtudok rola mit mondani, mindenki nézze meg! :)
Nagyon szép volt a vége(és megható is)...nem is tudok mást mondani. 10/10
Bár kicsit sajnálom, h csak 13 részes. -
Befejztem az Angel Beats-et, nemtudok rola mit mondani, mindenki nézze meg! :)
Nagyon szép volt a vége(és megható is)...nem is tudok mást mondani. 10/10
Bár kicsit sajnálom, h csak 13 részes. -
Látom nem csak én vettem észre hasonlóságot :P