72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #31401
    Ef - Tales of Melodies: A Memories jobban tetszett, valahogy jobban meghatott a története és a szereplőket is jobban kedveltem. 9 pontot adtam rá, mert nagyon jó és bár csupán mellékszereplőkként, de szerepelnek benne a Memories "sztárjai".

H2O: Meglepően jó volt, bár a végén elbizonytalanodtam egy kicsit, de így is elégedetten pipáltam ki a listán. :)
  • armageddon666
    bazzzeeeeeg -.-

---

Kérdés: animékben, éjjel ilyen salaryman féle alakok ballagnak haza. Kicsit megviseltnek látszanak általában. Kezükben fehér doboz. Egy kézben, talán egy madzagról lóg. Biztos, hogy létezik, mert már kérdeztem pár embertől, és volt akinek rémlett ilyen, de nem tudta senki megmondani mi ez. Én éjjeli részegekkel társítottam, de ez lehet, hogy nem igaz, és ezért nem ugrott be senkinek. Szóval mi ez? :S Tudjátok miről beszélek?
  • Máté94
    Auswitz....
  • LasDen #31398
    aaszittem van valami másik jelentése is :D
  • RelakS
    Arra használják, amire való! (eredeti nyelven: Használjátok normálisan a fürdőt! vagy ilyen)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tehát fürödjenek. Áztassák a valagukat. De semmi esetre se kukkolják a csajokat.
  • LasDen #31396
    csak arra tudok gondolni, hogy arra érti, hogy 10 után másik fürdőt használnak :D
  • Lelouch
    Pedig elég egyértelmű volt.
  • LasDen #31394
    néztem egy kis fumoffut és nem vagyok egy olyan hülye gyerek de sose értettem, hogy Souske hogy érti, mikor mondja a többieknek, hogy arra használják a fürdőt amire való :D
  • RelakS

Köszönöm a jókívánságokat, azokhoz méltóan fogok harcolni! O_o Már ha lesz hol és kivel.

• LasDen #31392
    megnéztem Ookami-san 3. részét is....jóvan...nem rinyálok...marad ez is :D eddig 1-t dobtam az újak közül :D
  • Malakai
    Látni nem láttam, de PM ment.
  • LasDen #31390
    Moryo no Hako-t látta már valaki??? komolyan sehol nem találom....mintha nem is létezne....
  • armageddon666
    már elég régóta nincs... párszor befér egy doublepost... ha meg zavar valakit az fizethet nekem VIPet... törlés meg. hát megpróbálok nem írni hülyeségeket, vagy ha mégis sikerül viselem a következményeket.
  • biomage
    hol van a VIPed?
  • Zomil
    Én is ilyen Lost-os megoldáson gondolkodom ez tünik a legvaloszinübbnek :D
    Szoval jó ötletnek tünik amit irtál :)
  • Lelouch
    Devi magyarázata viszont nagyon is lehetséges szvsz.
  • Győri Devi
    #31379 választ ad mindenre :P :D
  • Lelouch
    Akkor hogy magyarázod azt, hogy Otonashi hamarabb meghalt mint Kanade, és mégis sokkal később került abba a "köztes" világba?
  • Seth
    Lost eset ? :)
  • Zomil

Sztem ö is meghalt, mert ugyebár Otonashi meghalt ez biztos, és elvileg ugyebár kapott egy ujabb lehetöséget az élettöl(gondolom "ujra megszületett") akkor problémás lenne, h Kanade csak felépül a komábol és akkor lenne köztük kb. 15év különbség, ami az utolso képkockában nem igazán látszik, h lenne :D
    Szoval szvsz mind a 2-en meghaltak, és egy ujabb életben találkoztak.

Viszont ezzel az a bajom, h akkor szegény Kanade jól megszivta, ha kapott szivet, nem sokáig élhetett vele, ha meghalt.
  • LeventeV
    Boldog Születésnapot RelakS!
  • Seth
    Hát ha nem kómában volt,akkor nagyon elbaszták azt a szívtranszplantációt XD
  • Győri Devi
    most zuhanyzás közben gondoltam egy másik alternatívára :D
    Kanade meghalt miután több évet élt Otonashi szívének köszönhetően. Ekkor oda került az "iskolába" viszont Otonashi már rég halott volt és mondjuk a lelke csak úgy bolyongott azonban mivel Kanade mindenképpen találkozni akart vele odakerült sok év kihagyás után és emiatt volt emlékezet kiesése. És így mikor elhagyták az "iskolát" együtt kezdhették újra. (tudom éssel nem kezdünk mondatot de lexarom) Nah vélemény? :D
  • Lelouch
    Miért, szerinted meghalt?
  • armageddon666
    utálom mikor lusta vagyok mindenre válaszolni, meg különben is eléggé spamként jönne ki...

Több véleményt osztok, több spoiler tages írással NAGYON nem értek egyet...
  • armageddon666
    #31276-31277 miatt írtam csak :D
    -----

Boldog Szülinapot RelakS!
  • armageddon666
    Kanade kómában volt? Ezt miből gondolod?
  • Zomil
    Én is erre tippelek :)
  • BEAST #31373
    Szerintem pont jó volt így Yui és Hinata története, ha megnézed végig különösen figyeltek egymásra, mással nem veszekedtek csak egymással. :D Tipikusan az az eset amikor egyik fél sem mer szembenézni az érzéseivel.
    Viszont a mindenki eltűnős dologban félig egyetértek veled. Sajnáltam, hogy csak úgy eltűnt mindenki a folyosón, de viszonylag meg lehet érteni. Ahogy mondták, boldog életük volt az "iskolában", csak nem akarták elfogadni, hogy így van. Ugye ezért voltak a csínytevések, mert ha beállsz a sorba és te is boldog diákéletet élsz eltűnsz. Szóval jó volt ez így.
  • Győri Devi
    már leírtam haragosan hogy mit nem lehet érteni rajta de törölhettem is :D (még jó hogy frissítettem)

nah jah sajnos ennél jobb magyarázat nem lehet
    másik gondom volt még
    Hinata meg Yui kapcsolata... az egy kicsit úgy a semmiből jött... oké bunyóztak meg minden azt amikor kezdett eltünni akkor meg hirtelen nagy szerelem... meg kicsitt jobban levezethették volna a többiek eltűnését eddig az volt hogy megtalálják a békéjüket vagy vmi hasonló azt a végén meg már csak úgy eltűntek...
  • BEAST #31371
    Hajrá :D
  • LasDen #31370
    utálom mikor nem olvashatom el a spoilert :D meg kéne már nézni az AB-t :D
  • Lelouch
    Ja már értem mire gondolsz.
    Az szerintem a következő életük volt már ahol újra találkoztak...
  • Máté94
    párhuzamos univerzum?
  • Lelouch
    Milyen 15 év különbség?
  • Győri Devi
    igen de Kanade a kómából jött vissza még Otonashinak újjá kellett élednie és ha belegondolsz legalább 15 év különbség választja el őket... bár lehet Kanade a 30as éveiben is ugyanúgy néz ki...
  • Máté94
    Boldog Születésnapot Relak bácsi!^^
  • Máté94
    Egyszerű: miután elhagyták az iskolavilágot, visszatértek az életbe, de semmire se emlékeztek belőle. Kanade emlékezett Iwasawa dalára és amikor Otonashi elment mellette ő neki is beugrott a dal.
  • Lelouch
    Nálam is volt pár ilyen zavaró dolog, ami miatt végül nem kapta meg a 10-est. Pl.
    Szép és jó volt, hogy Otonashi szerette Kanadét és ott akart maradni vele, de akkor meg előtte miért akart eltűnni még Hinata előtt? :O Meg sem említve hogy mit érez, mit gondol(ugye meg akarta akadályozni, hogy mások is ellenállásba kezdjenek) Ez nekem nagyon furcsa volt... Ide sorolhatnám még azt is, hogy engem érdekelt volna a beszéd, amivel Otonashi meggyőzte a többieket, hogy hagyjanak fel a harccal, kiváncsi lettem volna hogy mivel érvelt... Azért csak totálisan ellentétes nézetet képviseltek a front tagjai.
  • Lelouch
    Boldog születésnapot RelakS!