72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Pl. -
Ahogy előbb beszéltünk róla, ez olyasmi amit az Elfen Lied-re is mondanak akik szerint egy kezdőnek biztos túl lassú a felfogása egy pörgősebb animéhez. -
Egész hétvégén menni fog ez a munkahelyi gép, végül is, belefér :)))
-
felsorolja a szponzorokat akiknek köszönhetően nézheted az animét -
Az amelyikben mintha azt mondanák hogy "Korál no szponzáresz et christmas"? Én is ezen gondolkoztam, gondolom olyasmit hogy minden jog fenntartva, vagy valami. -
Én is megnéztem kezdőként:D
Nem vesztes vele semmit:DDD
Még én is kezdő vagyok. -
"Csak fanatikus és edzett animések nézzék meg..." - hát, akkor nálam ez még várat magára :)
-
Überláma kérdés:
Mindig érdekelt, de sose kérdeztem meg,hogy mit jelent az a szöveg amik az OP után szoktak jönni? Pony Canyon, Anipley, Sony Music ilyenek szoktak benne lenni:DDD -
Nem rövidítés, ez a címe. Furi Kuri és Fooly Cooly néven is fut.
Őrült, pörgős, rajzfilm-szerű, nagy vonalakban szimbolikus 6 részes sorozat egy fiúról akinek a homlokából robotok jönnek elő és egy űrlény lányról aki egy gitárral harcol a robotok ellen.
Hatalmas a zenéje és a hangulata.
-
Füri Küri:D
Ismertertő -
IMYke ajánlást kért, miore mindenki leírta a kedvenc animéit, aztán mindegyikről egyszerre elkezdtünk beszélgetni.
-
Kérdezősködni kezdtem :) -
én öt tizest osztottam ki eddig :D -
Banner - FLCL
Mit takar? Rövidítés? Sztori?
-
Jajó, én magyarral szeretem nézni, még:DDD -
74 új üzenet, mi van itt? :) Ritka az ilyen -
A játékokból jóval több derül ki erről. -
Ha van angol felirat, akkor nagy gond nem lehet :)
Megnézem azt a myanimelist-et... -
Malom
jó látni hogy nem vagyok egyedül ezzel :D -
Nekem mindegyik egyedi:DDD -
Ha már szóbakerült Seto.
Olyan animét tudtok esetleg mondani, amiben van Renhez hasonló "yakuza-mama"? :D Nagyon szimpi karaktertípus, és típus, mert nem egyedi, biztos láttam már valahol, de az is biztos, hogy hasonlóan minimális szerepben... -
osztogatod ám a 10-eket :D -
Jajó, azt is megnézzük:DDD -
A Seto az elég ütős, nézheted.
-
Nem hangzik rosszul.
Szeretem, ha mélyebb rétegek is megbújnak egy filmben / történetben.
De először a könnyedebbeket nézegetem esténként :)
-
Én mostanában kezdem úgy érezni hogy miután minden kötelező darab megvolt, mintha már csak a másodosztályúak maradnának.
Persze lesz még 1-2 ismeretlen gyöngyszem, meg majd készülnek új mesterművek is, de azért mégsem olyan mint pár hónapja amikor még Evanglelion után Haruhi után Higurashi után Clannad jött, hetente... -
[Banner - mogorva kislány: Seto no Hanayome (The Inland Sea Bride)?]
Hát, annak idején, igaz, munkanélküliként, a 24 című sorozat 3 évadát egyhuzamban, 2-3 órás alvással megnéztem... :)
-
Nesze. -
hosszú? 26 rész hosszú??? Az a standard :DDDD
Umineko és Higurashi úgy függnek össze, hogy szerintem már nem volt ötlete több szereplőhöz a készítőnek, ezért Higurashiból egy-kettőt újra felhasznált kicsit átalakítva :D -
100 rész egy nap alatt? Sosenem. :o -
Belekezdek ha otthon leszek, mert csak a szezonos animéket nézek.
Amit ajánlanék Iminek az a Ladies versus Butlers! :D
Ecchi de szerintem nagyon jó eddig, csak az a gond,hogy nincs teljesen végig magyar felirat még.:D -
muti má a tiéd :D -
Umineko-t nem láttam, de ha jól tudom utalások vannak rá hogy mintha egy világban játszódnának, meg az egyik szereplő mintha ugyanaz lenne, de nem egyértelmű. -
nekem a kezdeti lendület az most kezdett elfogyni...eddig nyomtam éjjel-nappal őket, de mostmár azér lassabban fogynak a sorozatok...bár ameddig volt gintama nem is volt rossz....mindig megnéztem valamiből 1-2 részt aztán néhány gintamát és folytattam tovább a sorit....:D -
Csinálj egy MAL-t, ezen lehet rendszerezni a megnézett animéket.
myanimelist.net
-
Szürreális cyberpunk, nem könnyen érthető és nem is kimondottan izgalmas, inkább olyan "lebegő arcok filozofálnak a fekete semmiben lebegve" stílusú. -
végén olyan leszel mint Beast aki egy nap alatta egy 100 részes animét is betud fejezni :D jó lenne tudni hogy csinálja :D -
Amúgy Umineko és Higurashi,hogy függnek össze? -
Legalább nem úgy hosszú mint azok amiket addig folytatnak amíg csak valaki nézi, hanem egy egészet alkot.
Egyébként meg 4-5 részes cselekményszálakból áll amik között tudsz pihenni ha akarsz. -
Hoppá!
Banner - S.E.Lain = ez a grafika nagyon jól néz ki!
Sztori?