72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Máté94
    Pl.
  • Ruley
    Ahogy előbb beszéltünk róla, ez olyasmi amit az Elfen Lied-re is mondanak akik szerint egy kezdőnek biztos túl lassú a felfogása egy pörgősebb animéhez.
  • IMYke2.0.0.0
    Egész hétvégén menni fog ez a munkahelyi gép, végül is, belefér :)))
  • Győri Devi
    felsorolja a szponzorokat akiknek köszönhetően nézheted az animét
  • Ruley
    Az amelyikben mintha azt mondanák hogy "Korál no szponzáresz et christmas"? Én is ezen gondolkoztam, gondolom olyasmit hogy minden jog fenntartva, vagy valami.
  • Máté94
    Én is megnéztem kezdőként:D
    Nem vesztes vele semmit:DDD
    Még én is kezdő vagyok.
  • IMYke2.0.0.0
    "Csak fanatikus és edzett animések nézzék meg..." - hát, akkor nálam ez még várat magára :)
  • Máté94
    Überláma kérdés:
    Mindig érdekelt, de sose kérdeztem meg,hogy mit jelent az a szöveg amik az OP után szoktak jönni? Pony Canyon, Anipley, Sony Music ilyenek szoktak benne lenni:DDD
  • Ruley
    Nem rövidítés, ez a címe. Furi Kuri és Fooly Cooly néven is fut.

Őrült, pörgős, rajzfilm-szerű, nagy vonalakban szimbolikus 6 részes sorozat egy fiúról akinek a homlokából robotok jönnek elő és egy űrlény lányról aki egy gitárral harcol a robotok ellen.

Hatalmas a zenéje és a hangulata.
  • Máté94
    Füri Küri:D
    Ismertertő
  • Ruley
    IMYke ajánlást kért, miore mindenki leírta a kedvenc animéit, aztán mindegyikről egyszerre elkezdtünk beszélgetni.
  • IMYke2.0.0.0
    Kérdezősködni kezdtem :)
  • LasDen #31510
    én öt tizest osztottam ki eddig :D
  • IMYke2.0.0.0
    Banner - FLCL
    Mit takar? Rövidítés? Sztori?
  • Máté94
    Jajó, én magyarral szeretem nézni, még:DDD
  • Seth
    74 új üzenet, mi van itt? :) Ritka az ilyen
  • Lelouch
    A játékokból jóval több derül ki erről.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha van angol felirat, akkor nagy gond nem lehet :)
    Megnézem azt a myanimelist-et...
  • armageddon666
    Malom
    jó látni hogy nem vagyok egyedül ezzel :D
  • Máté94
    Nekem mindegyik egyedi:DDD
  • armageddon666
    Ha már szóbakerült Seto.
    Olyan animét tudtok esetleg mondani, amiben van Renhez hasonló "yakuza-mama"? :D Nagyon szimpi karaktertípus, és típus, mert nem egyedi, biztos láttam már valahol, de az is biztos, hogy hasonlóan minimális szerepben...
  • LasDen #31501
    osztogatod ám a 10-eket :D
  • Máté94
    Jajó, azt is megnézzük:DDD
  • Lelouch
    A Seto az elég ütős, nézheted.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem hangzik rosszul.
    Szeretem, ha mélyebb rétegek is megbújnak egy filmben / történetben.

De először a könnyedebbeket nézegetem esténként :)
  • Ruley
    Én mostanában kezdem úgy érezni hogy miután minden kötelező darab megvolt, mintha már csak a másodosztályúak maradnának.

Persze lesz még 1-2 ismeretlen gyöngyszem, meg majd készülnek új mesterművek is, de azért mégsem olyan mint pár hónapja amikor még Evanglelion után Haruhi után Higurashi után Clannad jött, hetente...
  • IMYke2.0.0.0
    [Banner - mogorva kislány: Seto no Hanayome (The Inland Sea Bride)?]

Hát, annak idején, igaz, munkanélküliként, a 24 című sorozat 3 évadát egyhuzamban, 2-3 órás alvással megnéztem... :)
  • Máté94
    Nesze.
  • armageddon666
    hosszú? 26 rész hosszú??? Az a standard :DDDD

Umineko és Higurashi úgy függnek össze, hogy szerintem már nem volt ötlete több szereplőhöz a készítőnek, ezért Higurashiból egy-kettőt újra felhasznált kicsit átalakítva :D
  • BEAST #31493
    100 rész egy nap alatt? Sosenem. :o
  • Máté94
    Belekezdek ha otthon leszek, mert csak a szezonos animéket nézek.
    Amit ajánlanék Iminek az a Ladies versus Butlers! :D
    Ecchi de szerintem nagyon jó eddig, csak az a gond,hogy nincs teljesen végig magyar felirat még.:D
  • LasDen #31491
    muti má a tiéd :D
  • Ruley
    Umineko-t nem láttam, de ha jól tudom utalások vannak rá hogy mintha egy világban játszódnának, meg az egyik szereplő mintha ugyanaz lenne, de nem egyértelmű.
  • LasDen #31489
    nekem a kezdeti lendület az most kezdett elfogyni...eddig nyomtam éjjel-nappal őket, de mostmár azér lassabban fogynak a sorozatok...bár ameddig volt gintama nem is volt rossz....mindig megnéztem valamiből 1-2 részt aztán néhány gintamát és folytattam tovább a sorit....:D
  • Máté94
    Csinálj egy MAL-t, ezen lehet rendszerezni a megnézett animéket.
    myanimelist.net
  • Ruley
    Szürreális cyberpunk, nem könnyen érthető és nem is kimondottan izgalmas, inkább olyan "lebegő arcok filozofálnak a fekete semmiben lebegve" stílusú.
  • Győri Devi
    végén olyan leszel mint Beast aki egy nap alatta egy 100 részes animét is betud fejezni :D jó lenne tudni hogy csinálja :D
  • Máté94
    Amúgy Umineko és Higurashi,hogy függnek össze?
  • Ruley
    Legalább nem úgy hosszú mint azok amiket addig folytatnak amíg csak valaki nézi, hanem egy egészet alkot.

Egyébként meg 4-5 részes cselekményszálakból áll amik között tudsz pihenni ha akarsz.
  • IMYke2.0.0.0
    Hoppá!
    Banner - S.E.Lain = ez a grafika nagyon jól néz ki!
    Sztori?