72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hosszúnak nevezhető animém most csak a get backers van....49 rész...és a 6.-nál tartok :D -
-
nah ahhoz már gyomor kell de mondjuk egy ilyen 74 részes Monstert érdemes megnézni. Én is nehezen álltam hozzá de nagyon tetszett szóval megérte. -
Majd ha vége lesz:DDD -
akkor nézd meg a One Piecet meg a Conant ha a 26 rész olyan sok :D -
Clannad engem is megkönnyeztetett (szinte végig az utolsó részeken)
de mondjuk Elfen Lieden nem tudtam. Mondjuk nekem annyira nem is jött be sok helyen felnevettem rajta még a School Days végén is csak hangosan röhögtem :D -
Pff, traktáltok itt a hosszú animékkel de egyszer megnézem őket.
Mondjuk ami még nekem nagyon tetszik az a Majin Tantei Nougami Neuro, de csak feléig van magyar sub.
-
Aki nem könnyezett Clannad After Story-n az nem is ember. :D -
Nem vállalom mert nem láttam:D -
Van ez így, a Clannad After Story 18. és 21. részén például itt akik láttuk mind nagyon férfiasan könnyeztünk. Kivéve az az 1-2 ember aki nem vallja be.
-
Én eddig csak a Tokyo Magnitude 8.0-nál könnyeztem:) -
Azigen.Dehát sosem késő elkezdeni
-
Ha tudnád hány sorozat volt amit végigkönnyeztem, de pont ez a szép bennük, másképp nincs is értelme. :) -
Élőszereplősben is meg tudok nézni romantikus, könnyed mulatságost. Totálisan beleélve magam.
Mondjuk, kivételek bőven vannak... "Menyasszonyok háborúja" meg ilyenek...
-
Árnyalás: 36 éves leszek augusztusban
Elfen Lied alatt nem egyszer csendben potyogtak a könnyeim. A végén meg utáltam, hogy vége.
Mi lesz velem egy még jobban szívhez szóló sorozatnál?! [ :) ] -
Nana egy idő után 0-ra veszi vissza a humort kb, és szenvednek a karakterek. És nem csak romantikus, csajos sorozat is. Persze ez nem azt jelenti, hogy csak csajoknak tetszhet, de ha jóltudom itt többség nem csipi. Én pl igen. :) -
Nekem a pervezkedés jön be, végül S.Y.D. is megtetszett. Imádom a benne lévő csattanós perverzkedést. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2. rész elején amikor oda megy a lány Tsuda-kun elé mint aki szerelmet akar vallani és már Tsuda sejti,hogy mit akar akkor jön ez:
Tsuda-kun...nem Takatoshi-kun
Miért váltottál nevet?
Én..én
Csinálni akarok!
Egy Judo klubbot. -
Ez is a nyugati médiának egy ilyen torzulása, mint ahogy rajzfilmet is csak gyerekeknek készítenek, úgy romantika meg csak "csajszi filmekben" van.
Ez az egyik lenyűgöző része Japánnak, hogy vannak ilyesmi témák konkrétan fiúknak, és férfiaknak címezve is. -
Vicc, de lehetséges... anno én is nagy ívben kerültem az érzelgős témákat. Ha a kisgyerekként tévében látottakat nem számítjuk akkor a Ninja Scroll volt az első animem és nagyon sokáig csak a hadakozós témát erőltettem. :D Most meg sorra nézem a romantikusabb komédiákat/drámákat.
-
Engem nem zavart a humora. Első részbe belenéztem.
De majd meglátom, lehet hogy betont kaparok, lehet, hogy csak ilyen sorozatokat akarok majd nézni :)
-
Magyarul néztem, de nem végig mert felhúzott:D
Töröltem és megnézetté nyilvánítottam:DD -
Ez is érhető módszer, bár én kicsit gondban lennék... nem tudnám eldönteni melyik legyen az egyetlen 10-es, ahogy a kedvenc karaktereknél vagy animeknél sincs elég hely, hogy mindenki szerepeljen. Jó sokat vergődtem, mire kamu szempontok alapján kirostáltam a kedvencek nagy részét. :D
Van egy háttér/történet/karaktertípus ami tetszik, ha ezek összejönnek akkor nálam már 10 pont gyanús az anime. Nagyon sok nálam a zenéken vagy a befejezésen csúszott el. :D -
A "Nana" után bármi megtörténhet... :)
-
Így lesz. Tényleg :)
-
Jól van gyerekek, nyugi:DD
Majd rájön, hogy nem is olyan rossz mint amilyennek gondolja.:D -
Persze, csak hát lehet szebben is mondani,
pl "nyálas" = romantikus, "kiddie" = könnyed, barátságos.
Ugyanaz a mondanivaló, csak semlegesebben.
-
Mindenkitől elnézést kérek! 
Nálam az kategória, nem minősítés.
-
Nekem szigorú követelményrendszerem van. Tizes csak egy lehet, ha majd egyszer találok jobbat mint a mostani, akkor a mostanit lefokozom.
9 az amit vagy többször is végignéztem, vagy más médiumbeli adaptációit, szerző más műveit is kipróbáltam, egyszóval rajongója vagyok.
Ha nézés közben elkezdtem tornyot építeni az íróasztalomon lévő tízforintosokból, az már csak 8-at kaphat.
Ha a véleményemben szerepel hogy "csak az vele a baj hogy..." az már csak 7-et kaphat.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X -
Épp említeni szerettem volna... a Love Hina-s commenttel tényleg beletiport a lelki világomba.
-
Diáktanács fan vagyok:DDD -
Az alap story-t mindenképp el szoktam olvasni. Különben honnan tudnám, hogy érdekel e vagy sem. :) Amúgy is gyakran már az első epizódban megismerhető infókból áll. -
Még ajánlanám azokat a magyar fansubbereket akik szoktak videós kiadásokat kiadni. Akkor nem kell szöszmötölni videó kereséssel.
Persze ezek általában az újabb animék szoktak lenni:) -
Ezeket a "nyálas" meg "kiddie" jelzőket légyszi próbáld meg hanyagolni, vagyunk itt egy páran akik legalább annyira ezek miatt vagyunk itt mint az akció miatt. -
Engem eddig nem zavart.
De vannak olyan animék amikről nehéz spoiler nélkül írni mert csak egy dolog történik benne:D -
Huh, tényleg jó sok 10-es. :) Én csak arra adok 10 pontot ami minden szempontból nagy hatással volt rám, történettől kezdve, karaktereken át a zenekig minden. Amelyikben legalább az egyik nem volt - szerintem - felejthetetlen akkor már csak 9-et kaphat. Bár sokat nem szoktam gondolkozni ezeken, érzésből - hasra csapva osztogatom. :D -
Átnéztem azokat, még régebben, amik nem 1 epizódokból álltak, azok közül lőttem be magamnak egy párat.
De úgy akarok tájékozódni egy-egy animéről, hogy ne kelljen még csak enyhén spoileres leírásokat sem elolvasnom... Az AA-n sajnos sokszor lelövik a fél sztorit, aztán feltesznek (önmaguknak) egy pár kérdést és végül hogy: kiderül a sorozatban... hát...
-
AA-t olykor nem ártana olvasni:DDD
Ismertető
-
Banner - Love Hina - szerelmes-nyálas-tini-csajos?
-
Értem - akkor be merem vállalni.
-
Pl.