72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    Nem szándékos. Ott biza egy FAQ volt jó ideig :)
  • Fresh Duke
    Reklámért nem jár ban SG-n? (FAQ)
  • LasDen #31600
    jóvan nyugi srácok...:D legyen békesség...menjetek nézzetek meg egy-egy bleach részt...:D
  • Lelouch
    Mit néztem be? Ez pont azt bizonyítja hogy már nem nézed. A stílusodat meg inkább nem kommentálnám, mert nem engem minősít.
  • Győri Devi
    nah jah de csak azért mondom mert ott a szöveg olyasmit írt hogy az eredeti produkció okainak lehetősége
  • Lelouch
    Majd valamikor én is, de ahogy véget ért a RnG, a folytatás sokkal jobban érdekelne.
  • Jakuza001
    Mondom idiota dolgokat beszelsz.
    Hoppa!!!

Szoval, mar megint benezted ? itt fujt ki nalam a sorozat, mert mar egyszeruen olyan klises es alacsonyszinvonaluva valt.
    Egyszeruen mar nehezen veszi ra magat az ember, hogy tovabb nezze.

• Győri Devi
    én mondjuk eltudnék képzelni az első évad előtt történtekről egy sorozatot
  • Lelouch
    A Gaiden után szerintem felesleges lenne megint előzményeket adni.
  • Győri Devi
    hmm érdekes... lehet előzmény lesz ha lesz valami. Legalábbis a körben írt szövegből arra következtetek
  • Lelouch
    Miért, talán nézed még?
  • Jakuza001
    Hoppa #31586
  • LasDen #31590
    ne rajtam keresztül vitázzatok :D
  • Lelouch

Hoppá.
  • Jakuza001
    Hagyd csak idita dolgokat beszel.
    Szerettem a Belachet az elso evadok meg jok voltak, de ez mar a multe, csak valaki ezt nem tudja feldolgozni. :D
  • LasDen #31587
    jajó..:D én nemtom...én csak animaxon láttam 1-2 részt :D az első op és második ending viszont kellemesek :D
  • Lelouch
    Nem is nézi már, csak egy szimpla Bleach-fikázó.
  • LasDen #31585
    és a mangával mivan??? nem követik?? vagy már a maga útját járja??? :D
  • Jakuza001
    Hat a Bleachet mar maximum az onkinzo emberek nezegetik, annyira semmitmondo lett es tobb mar filler benne, mint a sztori.
  • LasDen #31583
    nemtom...engem nem :D bár nem néztem annyi kálámbót...:D
  • Ruley
    Engem valahogy a Columbo-ra emlékeztet.
    Abban volt mindíg ilyen hogy a gyilkos a főszereplő, a nyomozó meg összehaverkodik vele hogy segítsen megoldani az ügyet, közben megy a tudohogytudodhogytudom.
  • Ruley
    Remek sorozat, abban mindenki egyet ért hogy a második fele nem olyan jó mint az első.

Az a fajta amiben átjön hogy borzasztóan intelligensek a főszereplők, és mégis érted hogy miről van szó, és ettől okosnak érzed magad.
  • Lelouch
    WAT.

Úgy imádom, mikor ilyen képek keringenek a neten, de hivatalos bejelentés még semmi... Remélem ez nem fake, és a jövőheti utolsó Gaiden résszel jön a bejelentés a következő DtB szériáról.
  • LasDen #31579
    nálam 10/10...:D nagyon jó...legalábbis az első 26 rész...aztán kicsit leereszt de a végére megin olyan amilyennek kell lennie....

az újranézéskor vettem észre, hogy Ligth és L télleg olyanok mint 2 buzi :D
  • z99999
    death note-ról mi a véleményetek?
  • LasDen #31577
    montam én hogy így elsők leszünk :D
  • BEAST #31576
    To infinity ... and beyond!
  • Győri Devi
    lol
  • Ruley
    Ja, mondjuk nekem annyira nem tetsik mint a B Gata H Kei, ami ennek a stílusnak a mestere, de azért nagyon jó.

A legjobb ahogy a lányok mintha próbálnának burkoltan célozgatni "ha érted mire gondolok", közben nem veszik észre hogy milyen látványosan perverzek.

"My lips are sealed tight. And so is my vagina. In terms of guarding it." XD.
  • LasDen #31573
    nem tudom én gintamat végig élveztem...voltak rosszabb részek (ennyi részből? naná) de mindig akadt valami ami felderített...:D
    de eddig az egyetlen never ending stílusú animém volt...remélem lesz második is /reménykedik a gintama mihamarabbi visszatérésében/
  • armageddon666
    Bleach az csak kb. 104 részes és sokat mondtam O.o a többi az valami más :D
  • Lelouch
    A Bleach nem is ajánlott, én is már csak megszokásból nézem, nagyon ingadozó a minőség már egy jóideje.
  • BEAST #31570
    Gintama-t végül énis befejeztem. Szerencsére nem kellett megbánnom. :D A One Piece viszonylag sokáig bírta nálam, lényegesen tovább mint a Naruto vagy a Bleach. Pedig az utóbbi kettő a háttérsztori alapján közelebb állna hozzám. Sajnos végül bele kell törődni, hogy az ilyen "végtelenített" sorozatok előbb vagy utóbb ellaposodnak és képtelenek bármiféle komolyabb érzéseket közölni.
  • armageddon666
    24-5-6 rész még mindig a standard :S
  • IMYke2.0.0.0
    Engem a még be-nem-fejezett sorozatok - ha csak minimálisan is, de - taszítanak.
    Élőszereplősben is mindig bevártam 2-3 epizódot, és együtt néztem meg őket.
    A "Bleach" pl. ezért helyből nem érdekel a maga 200+ részével...
  • LasDen #31567
    nekem a gintama volt eddig az egyetlen (DBZ-t nem számolom mer régen volt :D) több mint 100 részes cuccom....először féltem bele kezdeni, de pillanatok alatt behúzott :D viszont one piece, conan meg bleach nem érdekelnek....nem akarok kalóz király vagy mi lenni :D
  • BEAST #31566
    Én nem szeretem félbehagyni azt ami tetszik. Ezért is várom meg általában, hogy ha lehet minden rész letölthető legyen normálisabb fansubtól. :) A ~12 részes sorozatokkal még nincs is gond egy késő estig tartó vagy hétvégi nézelődésbe még pont beleférnek. De a hosszabbakat muszáj megszakítani, ezért amíg lehet húzom halasztom. :D

Igaz fogalmam sincs arról, hogy mennyire jó vagy rossz, de egy ideje tervezgetem a Saiunkoku Monogatari-t is... egyszer lehet hogy sor kerül rá. :D
  • Seth
    ez az ultimate manly tears kép,amit mindíg be lehet szúrni :)
  • Malakai
    Huszonrészesnél hosszabbakat én is ritkán vállalok be.
    De amiket megnéztem azok mondjuk mind megérte. :)
    Háromjegyűt viszont nem szoktam, Dragon Ball volt az utolsó. :P
  • LasDen #31563
    ha má clannad (én is sírtam :D de máson is csak most nem jut eszembe :D)....ma este nézem meg a moviet....tudom hogy nagyjából ugyanaz (ha jól tudom néhány dologban eltér a sorozattól) de most jutottam el oda hogy érdekel....a sorozatot nincs kedvem újranézni (még) de így meg jó lesz....még ha a film előbb is volt...:D