72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Azért ez attól is függ, hogy milyen mangákat néztél.
-
Akkor szerintem kezdd a Mononoke Himevel szvsz, mert talan az a legregibb talan a listabol (1997), es az nem sorozat.
Ha pedig nem ismerned, javaslom az Animeaddicts oldalt az ismertetokhoz vagy a feliratok letoltesehez.
Kellemes szorakozast az osszeshez a listan, remeljuk nem fogsz csalodni, de nehanyhoz azert ne felejtsd el betarazni a papirzsepit. :D -
VN-nek én is anime után estem neki Fate/Stay Night esetében, igaz addigra már eléggé rá voltam kattanva a visual novelekre. :P
Jelentkezzen, aki előbb játszott a VN-el és csak utána hallott az animeról! :) -
SE esetében még ott a manga, érdemes folytatni vele. Bár az anime után érdekes, mert az a végefelé eltér. -
Hát, korral is jár a szentimentalizmus, nem vitatom :)
Tényleg kíváncsian várom őket is :)
-
Nekem Fate/Stay Night után volt kicsit ilyen érzésem, egyböl el is kezdtem tolni a Visual Novel-t :D
Eleve imádom az ilyen jelenkor/történelem összekapcsolást, és ez annyira tetszett, h azota is Saber az egyik kedvenc anime karakterek(pedig annyira nem kimagaslo karakter, de mégis a háttértörténete megfogott). Azota is Saber-es hátterem van :D
Bár van több olyan anime ami megnézése után én is ürességet éreztem, nem is igazán azért, mert olyan szomoru volt a befejezése, hanem mert hiányzik :D
Pl. Soul Eatert simán elnéztem volna végtelenitve. Vagy most Angel Beats is, nem is nagyon akarok most egy darabig anime-t nézni csak hallgatom a Girls Dead Monster számokat meg az op/ed-t :D
Bár NGE is sikeresen elgonodlkoztatott, legalább 1hétig csak véleményeket/teoriákat olvastam vele kapcsolatban, de még igy is csak kb. 90%-osan sikerült megértenem a végére, azota sajnos egy részét elfelejtettem :D -
Szerintem is, elég kevesen olvasnak mangát. -
Én pl. nem tudom magam beleélni egy mangába, hiába nézem,olvasom:DD -
a mangás dolgok elférnek itt is sztem -
Tényleg, egyébként miért nincs itt egy manga topik? Biztos lenne miről beszélni, pl. aminek nincs is anime adaptációja. -
Semmi csak idosodsz, mint mindenki mas :D
Amugy pedig, nem akarlak elkeseriteni, de szerintem jo par anime van itt, ami jobb mint az Elfen Lied :D
Szal ne legy letorve. Amugy pedig leszel meg hypererzekeny szvsz foleg a Wolf's Rain vagy a Claymore utan. :D
-
Az a baj, hogy már a jó mangás részeket is nagyon el tudják rontani az animében. :S -
engem a Soul Eater vett rá...miután olvastam, hogy más vonalon megy mint a manga :D -
Több sorozatnál is volt nekem hasonló, Berserk minden megtekintés után, persze annak különösen mocsok vége van. :P
Első anime volt, ami rávett a manga olvasására. :) -
Na, ilyesmit érzek. Emlékszel az Elfen Lied végére?
Hiper érzékeny lehetek mostanság, vagy mi, mert egyszerűen letaglózott.
A Special azonnali megtekintése sem enyhített, sőt, fokozta a hiányérzetet.
Biztosan lesznek kétszer, sokszor jobb sorozatok is a felsoroltak között, de - azt hiszem - ennek, most, így kellett lennie...
Szerk.: S most közben hallgatom az E.L. OST-t :)
-
Van ez igy. Az meg a jobbik eset.
Akkor leszel bajban, amikor ugy jarsz mint en, miutan megneztem a Hikaru no Go-t es utana olyan uresseget ereztem, attol hogy vege lett az animenek, hogy el kellett telnie jo par napnak, hogy ujra leuljek animet nezni, mert ugy voltam vele, hogy van amit mar nem lehet uberelni. :D -
Akkor ha javasolhatom, akkor idorendi sorrendbe kezd el oket nezni, mert akkor nem lesz annyira feltuno a vizualis latvany valtozasa, hiszen a regieknel meg nem volt annyira kifinomult a CG. Mondjuk azert biztosan nem fog az elteres zavani, mert nagyszeru alkotasok es a tortenet mar lekoti a nezot.
Vagy pedig a mozifilmeket nezd meg, mert van benne par abbol is es az annyira nem megterhelo es 1,5 ora alatt megtekintheto. -
elviselni??? :D azért vagyunk, hogy segíjjünk ha kell :D -
Hozzá kell tennem: tényleg komolyan gondoltam amit írtam az Elfen Liedről. Egyszerűen úgy érzem, ha nem őt nézem meg újra, akkor egy ideig nem leszek képes más animére nézni.
Ezt az időt használom ki a puhatolódzásra, és a beszerzésre.
Ezért is vagyok hálás, hogy elviseltétek a kérdéseimet, és adtatok tippeket is.
-
A helyzet az - hogy a Blood+ átadása, majd megnézése óta érdekelnek csak az animék annyira, hogy sorozatként tekintve rájuk [az átkozott maximalizmusommal együtt] rávessem magam finomabb film-falatokra.
Ezért aztán, bőven van mit megnéznem (pótolnom, ha szabad ilyet ebben a helyzet írni) - hál' Istennek, és a technikának! :)
-
Egyiket se láttam.
-
MAL-t kéne csinálni és akkor nincs ilyen gond:DDD -
huuu... a black lagoont erosen kene folytassam... kiment a fejembol pedig az elso evad tetszett. -
Na ne, ezek nagyjabol a remekmu kategoria pedig 1-2-tol eltekintve, de azok is a nagyon jo szinvonalat kepviselik.
Persze szigoruan a sexmentes napokon :D -

Kettő kivételével nem szerepeltek a listán... hú, ez eddig 23 cím a text fájlocskámban :)))) [+ az otthoniak]
-
Akkor ha ezeket nem lattad, akkor veletlenul se hagyd ki. :D
Hikaru no Go
Hajime no Ippo
Samurai Champloo
Wolf`s Rain
Shion no Ou
Cowboy Bebop
Howl no Ugoku Shiro
Sen to Chihiro no Kamikakushi
Stranger -Mukou Hadan-
Black Lagoon 1-2
Claymore
Code Geass Hangyaku no Lelouch 1-2
Mononoke Hime
Death Note -
Gyorsan elmúlik ez a szar élet - legyen valami öröm is benne [a szex sem megy mindig az embernek, ilyen melegben meg aztán végképp :)]
-
Az élet apró örömei. :D -
ilyen érzésem nekem is volt a Mamoru-kun ni Megami no Shukufuku-wo után :D (durva...fejből letudom már írni :D) -
Linkeltem egy képet a Radeon topikba az Elfen Lied-ből [nem mellesleg reklámot is csaptam neki, ketten talán végig is nézik majd], és egyszerűen olthatatlan vágyat érzek, hogy újra megnézzem... :)
-
We're love Ouasai , we're S.Y.D.
Seitokai Yakuindomo=Student Council Officers
:DD -
knightbali #31610 köszi, akkor ez lesz a következő anime a listámon. :) -
Jaja, perverzség inkább csak azért van, mert Onizuka perverz. :D
Igen, volt némi átívelő dolog, Urumi az egyik diák, a csodagyerek lány története volt, ami hosszabban volt kifejtve a többi diákhoz képest.
De én is rég láttam, újra kéne nézni talán, csak kicsit hosszú újranézéshez. :P -
Seitokai Yakuindomo -
Nagyon jó anime :) Van benne kis perverzség, de nem az a ma divatos minden vágásnál bugyit villantunk fajta. Illetve Onizuka nagyon jó arc. Emellett az osztály és a tanár közti kapcsolat, ennek fejlődése. Meg mintha valami nagyobb történetszál is lett volna :) Páratlan mű!
Great Teacher Onizuka -
Ebben az esetben ban neked járhatna, mert miattad néztem csak oda, és láttam hogy valami doménes marhaság van ott a régi szép FAQ helyett... de természetesen félreértésekről van szó, és nincs modi ki bannokat osztogatna itt és most...
---
Bleach hullámzó minősége: rossz - rosszabb
Akik Bleach topicot is nézik tudják mióta nem nézem. Viszont véleményem mérvadó, mert:
Mangát olvastam, még olvasom.
Ha követi a mangát... sajnos már az sem menti meg, lévén az is gyenge minőségű ("Most már látom milyen csúnya vagy!" "Ki mondta hogy 1-től megy a számozás?" ... Kubo = troll)
Ha nem követi a mangát és filler van... no comment... :D a "rossz - rosszabb" minősítés a mangahű részekre vonatkozott. Filler általában kritikán aluli :D
---
mi az az S.Y.D.?
---
Yee, első a topic --> troll-mágnes
-
knightbali #31605 Hali a Great Teacher Onizuka-ról mi a véleményetek? -
Nem azzal van a baj, hogy nincs befejezve, hanem hogy annyi reszbol all.
Igy mar nem lehet az elvart szinvonalat nyujtani.
Mara mar csak a nyujtas maradt belole. :D
Hala istennek azert van jo par remekmu a rovidebb fajtabol. -
Bizony. 
Mikor megláttam, hogy nincs még befejezve, azonnal kihúztam a virtuális listámról - és ezek szerint, jól is tettem.
-
Nem szándékos. Ott biza egy FAQ volt jó ideig :)