72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Jééé, volt K-ON Live koncert :DDD
  • armageddon666
    3? :S
  • Lelouch
    Jaj rosszra válaszoltam, sorry. Az Soul Eater-re gondoltam.
  • Lelouch
    OVA? Úgyis csak filler lenne, úgyhogy nem hiszem hogy az lenne majd... Pár év múlva viszont esélyes lehet szerintem itt is egy remake.
  • RelakS
    ezek szerint 3 :D
  • armageddon666
    Azért ment PM, 2 :D
  • IMYke2.0.0.0
    Meg lett - a topikból. Köszönöm!
  • IMYke2.0.0.0
    Meg hát amúgy, ezeknek az ajánlott finomságoknak a beszerzésével vagyok bajban - néhány meg is lett, "megvétel" alatt állnak, de a többi...
    Tudok valahol tagja lenni valami rohadt gyors forrásnak? Upsz, már megint bannert sértek...

• RelakS
    spoiler taggal _SEM_ warez topik!

Google! Szerintem meg lehet találni.
  • IMYke2.0.0.0
    Tenném én, de hol tudok rá szert tenni - tudom, banner alatti harmadik mondat, ezért jöhet spoiler taggal is :)
  • RelakS
    IMYke2.0.0.0: Olvasd el az Elfen Lied mangát! Szerintem jobb lett az animénél, bár a mangaka az elején elég bénán rajzolt :D

Amúgy meg az Elfen Lied-nek van topikja, csak mivel itt beszéli meg mindenki, kihalt
  • IMYke2.0.0.0
    Csak benéztem... :)
  • RelakS
    252 új üzenet?! Mi folyik itt?
  • IMYke2.0.0.0
    Online Trace megvan.
  • IMYke2.0.0.0
    Esküszöm, épp most próbálok kezdeni vele valamit a CS4-essel. Szívemen a kezem!

Ja, és ez lett a logom a Magyarítások Portálon is :)
  • armageddon666
    Legjobb kép animéből. Kéne róla vector trace, utána photoshoppal árnyalás, és nemkicsit de nagyonjó lenne :D
  • LasDen #31666
    én a vándorló palotát a tv2-n láttam....néhány hónapja volt valamikor délután 2 körül....:D
  • Malakai
    DVD jól teljesített, úgyhogy más nem egy OVA-ra jó esély van, persze szezon jobb lenne.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt hiszem, a Chihiro is ment valamelyik agyromboló adón...
  • Máté94
    Én egyszer az m1-en láttam:D
  • BEAST #31662
    Working!! Remélem lesz folytatása. :D
  • Malakai
    Nem vitattam, hogy rossz adaptáció volna.
  • Ruley
    Visual novel, az a "játék" műfaj amiben állóképek előtt megy el egy regény hosszúságú szöveg amin egérkattintásokkal mész végig, minimális interaktivitással.
  • LasDen #31659
    VN=Visual Novel
  • z99999
    VN=manga? ha igen egyetértek, death note-ot elolvastam és megnéztem az anime végét, hát nem voltam lenyűgözve a változtatások iránt :(
  • Ruley
    De ott van Pl. az Ef, az meg tetszett így is hogy az animét hagytam későbbre, mert jól volt megcsinálva, nem arra koncentrált hogy gyorsan előadja a VN legfontosabb elemeit, hanem megvolt a saját stílusa.

Arról hogy a Fate/Stay Night nem volt erre képes arról nem én tehetek.

Egyébként meg ez az egyik legnépszerűbb VN a világon, az anime meg talán ha közepesen népszerű, szóval valószínűleg nem csak én gondolom úgy hogy az egy rossz adaptáció volt.
  • LasDen #31656
    soul eaterből nem akarnak az FMA példájára új animét csinálni, ami már a mangát követi?? :D annak eléggé örülnék :D
  • Malakai
    Pont ugyanezen ok miatt szeretek jobban animével kezdeni, fordított esetben az anime valószinüleg nem tetszene, így viszont mindkettő jó élmény. :)
  • Ruley
    Én a Fate/StayNight VN-el előbb játszottam. Annyival előbb, hogy még mindig meg se néztem az animét, pedig a VN nagyon tetszett.

Egyszer el akartam kezdeni,de pár perc után valahogy olyan rondának és összecsapottnak tűnt.

Egyébként tapasztalataim szerint adaptációknál mindig jobban megéri a VN-el kezdeni mint az animével, sokkal alaposabb a karakterek személyiségábrázolása, szebbek a képek (még ha kevés is van belőlük, szebbnek képzeled el a fejedben az egész környezetet), meg általában több részletre kiterjed.

Az anime változat meg jobb esetben alkalmas egy pörgősebb összefoglalónak.
  • IMYke2.0.0.0
    A vándorló palotát annak idején, 2004-ben vetítettük haverommal egyetemi kollégiumunk videóklubjában.
  • Jakuza001
    Nincs Chihirobol sorozat.
    Ellenben szinten Ghibli studio remekmuve a listaban megtalalhato Mononoke Hime a Howl no Ugoku Shiro magyar cime A vandorlo palota es a Kaze no Tani no Nausicaa is.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, én már csak ilyen vagyok :)
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm a listát - és tényleg nem szívesen néznék most akár csak 1 kockányi más animét is...

Berserk - megtekintésre kész
    Cowboy Bepop - szintúgy
    Chihiro - a filmet láttam. Sorozat is van?
    Nauszika nem volt még a listámon.
  • biomage
    oké :D
  • Ruley
    Mindenről. Imyke ajánlást kért, mire mindenki leírta a kedvenc animéi listáját, mire mindenki egyszerre elkezdett beszélgetni a felsorolt animékről.
  • Tinman #31647
    Ajaj.

Szerintem feltétlenül hagyj ki egy hetet anime ügyben... én 3-4 napig nem akartam semmit megnézni Elfen Lied után. Hall of fame darab az tuti.
  • Malakai
    Animék.
  • biomage
    Miről megy a téma? :D nincs kedvem visszaolvasni 200 hszt :D
  • Tinman #31644
    Személyes ajánlatom neked:

- Berserk
    - Nauszika
    - Chihiro
    - Neon Genesis Evangelion
    - ja és a Cowboy Bebop
  • IMYke2.0.0.0
    - AnimeAddicts-et nézegettem. Beast-től kaptam még linkeket, ott is láttam hogy milliószám vannak... érzem, hogy baj lesz :)