72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Jééé, volt K-ON Live koncert :DDD -
3? :S -
Jaj rosszra válaszoltam, sorry.
Az Soul Eater-re gondoltam.
-
OVA? Úgyis csak filler lenne, úgyhogy nem hiszem hogy az lenne majd... Pár év múlva viszont esélyes lehet szerintem itt is egy remake. -
ezek szerint 3 :D -
Azért ment PM, 2 :D -
Meg lett - a topikból. Köszönöm!
-
Meg hát amúgy, ezeknek az ajánlott finomságoknak a beszerzésével vagyok bajban - néhány meg is lett, "megvétel" alatt állnak, de a többi...
Tudok valahol tagja lenni valami rohadt gyors forrásnak? Upsz, már megint bannert sértek...
-
spoiler taggal _SEM_ warez topik!
Google! Szerintem meg lehet találni. -
Tenném én, de hol tudok rá szert tenni - tudom, banner alatti harmadik mondat, ezért jöhet spoiler taggal is :)
-
IMYke2.0.0.0: Olvasd el az Elfen Lied mangát! Szerintem jobb lett az animénél, bár a mangaka az elején elég bénán rajzolt :D
Amúgy meg az Elfen Lied-nek van topikja, csak mivel itt beszéli meg mindenki, kihalt
-
Csak benéztem... :)
-
252 új üzenet?! Mi folyik itt? -
Online Trace megvan.
-
Esküszöm, épp most próbálok kezdeni vele valamit a CS4-essel. Szívemen a kezem!
Ja, és ez lett a logom a Magyarítások Portálon is :)
-
Legjobb kép animéből. Kéne róla vector trace, utána photoshoppal árnyalás, és nemkicsit de nagyonjó lenne :D -
én a vándorló palotát a tv2-n láttam....néhány hónapja volt valamikor délután 2 körül....:D -
DVD jól teljesített, úgyhogy más nem egy OVA-ra jó esély van, persze szezon jobb lenne. -
Azt hiszem, a Chihiro is ment valamelyik agyromboló adón...
-
Én egyszer az m1-en láttam:D -
Working!!
Remélem lesz folytatása. :D
-
Nem vitattam, hogy rossz adaptáció volna. -
Visual novel, az a "játék" műfaj amiben állóképek előtt megy el egy regény hosszúságú szöveg amin egérkattintásokkal mész végig, minimális interaktivitással. -
VN=Visual Novel -
VN=manga? ha igen egyetértek, death note-ot elolvastam és megnéztem az anime végét, hát nem voltam lenyűgözve a változtatások iránt :( -
De ott van Pl. az Ef, az meg tetszett így is hogy az animét hagytam későbbre, mert jól volt megcsinálva, nem arra koncentrált hogy gyorsan előadja a VN legfontosabb elemeit, hanem megvolt a saját stílusa.
Arról hogy a Fate/Stay Night nem volt erre képes arról nem én tehetek.
Egyébként meg ez az egyik legnépszerűbb VN a világon, az anime meg talán ha közepesen népszerű, szóval valószínűleg nem csak én gondolom úgy hogy az egy rossz adaptáció volt. -
soul eaterből nem akarnak az FMA példájára új animét csinálni, ami már a mangát követi?? :D annak eléggé örülnék :D -
Pont ugyanezen ok miatt szeretek jobban animével kezdeni, fordított esetben az anime valószinüleg nem tetszene, így viszont mindkettő jó élmény. :) -
Én a Fate/StayNight VN-el előbb játszottam. Annyival előbb, hogy még mindig meg se néztem az animét, pedig a VN nagyon tetszett.
Egyszer el akartam kezdeni,de pár perc után valahogy olyan rondának és összecsapottnak tűnt.
Egyébként tapasztalataim szerint adaptációknál mindig jobban megéri a VN-el kezdeni mint az animével, sokkal alaposabb a karakterek személyiségábrázolása, szebbek a képek (még ha kevés is van belőlük, szebbnek képzeled el a fejedben az egész környezetet), meg általában több részletre kiterjed.
Az anime változat meg jobb esetben alkalmas egy pörgősebb összefoglalónak. -
A vándorló palotát annak idején, 2004-ben vetítettük haverommal egyetemi kollégiumunk videóklubjában.
-
Nincs Chihirobol sorozat.
Ellenben szinten Ghibli studio remekmuve a listaban megtalalhato Mononoke Hime a Howl no Ugoku Shiro magyar cime A vandorlo palota es a Kaze no Tani no Nausicaa is.
-
Hát, én már csak ilyen vagyok :)
-
Köszönöm a listát - és tényleg nem szívesen néznék most akár csak 1 kockányi más animét is...
Berserk - megtekintésre kész
Cowboy Bepop - szintúgy
Chihiro - a filmet láttam. Sorozat is van?
Nauszika nem volt még a listámon.
-
oké :D -
Mindenről. Imyke ajánlást kért, mire mindenki leírta a kedvenc animéi listáját, mire mindenki egyszerre elkezdett beszélgetni a felsorolt animékről. -
Ajaj.
Szerintem feltétlenül hagyj ki egy hetet anime ügyben... én 3-4 napig nem akartam semmit megnézni Elfen Lied után. Hall of fame darab az tuti. -
Animék. -
Miről megy a téma? :D nincs kedvem visszaolvasni 200 hszt :D -
Személyes ajánlatom neked:
- Berserk
- Nauszika
- Chihiro
- Neon Genesis Evangelion
- ja és a Cowboy Bebop -

- AnimeAddicts-et nézegettem. Beast-től kaptam még linkeket, ott is láttam hogy milliószám vannak... érzem, hogy baj lesz :)