72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #31721
    Valamiért nekem is :D
  • LasDen #31720
    nekem először a Seto no Hanayome jutott eszembe....
  • armageddon666
    Elkezdtem FMAB-t, és még csak fél percet láttam, de
    MI TÖRTÉNT ROY HANGJÁVAL???
    ok, egyik kedvenc szinkronszínészem lett, de akkor is :S
    sok szinkront lecseréltek?
  • bakkerman
    csá skacok,el akarom kezdeni az anime nézést,haver áradozott róla,de kezdésnek valami vígjátékabbra gondoltam,tudtok mondani pár nevet? a hozzájutással nem lesz gond
  • LasDen #31717
    term élőszereplősre gondoltam...hisz ugye a Benizakura már lassan dvd-n is itt lesz (ennél lassabban aligha lehetne....szemetek :D)
    nem lenne ugyanaz de azé megnézném :D
  • Máté94
  • BEAST #31715
    Sola - Nagyon tetszett, kár hogy nem adhatok rá 10 pontot. Pedig volt még zene terén is rendben van. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Új logo :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Elfen Lied élőszereplőkkel, természetesen - grimaszok a mai CGI-lehetőségekkel, ugyan... alap a témában: Maszk.
  • Máté94
    Jó hát kinek nem?:D
    De majd enyhül:))
  • armageddon666
    Film, mint 90-150 perces rajzolt jóság, vagy film, mint élőszereplős?

Előbbinek nem látom értelmét, utóbbit meg nem hiszem, hogy meg tudnák normálisan csinálni. :$

#31705 - Gintama filmnél szintén áll a kérdésem.

Rajz esetén, már van, élőszereplős meg... háááát.... szintén nehezen megcsinálható a sok torz üvöltözés, meg idiótáskodás miatt, továbbá a seiyuu stáb nélkül nem is érdekel :D Szóval Gintamában nagyon ott vannak a szinkronszínészek... Részük az animének, és nem hiszem, hogy lenne más, aki képes így hozni az adott karaktereket.
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, az első benyomásom pedig ez volt.
  • Máté94
    Ne érezd már magad úgy mintha itt mindenki profi lenne, és csak te vagy itt a kis kezdő:DDD
  • LasDen #31707
    attól még ugyanúgy lehet véleményed :D
  • IMYke2.0.0.0
    Úgy értettem, hogy nagyon kezdő vagyok még ebben a témában - néhány egész estés és 2-3 sorozat után.
  • LasDen #31705
    ezt az én szavam nem számít részt nem értem, de mindegy :D
    én lényegében megkaptam azt a filmet, aminek nagyon örülnék...a Saikano személyében, de nem találom sehol...:D
    bár egy Gintamat is eltudnék nézni :D
  • IMYke2.0.0.0
    Az én szavam nem számít anime körben - bár, láttam párat, de még sem eleget -, mégis: Elfen Lied film nagy királyság lenne...
  • LasDen #31703
    érdekes hogy mikből csinálnak élőszereplős filmet....nem gondoltam volna, hogy pont egy Cromartie, DMC vagy egy Saikanoból csinálnak filmet (és még mindig nem láttam...fuck) valahogy úgy érzem hogy vannak sorozatok amik jobban megérdemelnék mint ezek :D najó...saikanot nem bánom, csak látni kéne má :D
  • IMYke2.0.0.0
    És egy újabb... :)
  • IMYke2.0.0.0
    Elolvadok... :)
    Belépve Nana (E.L.) fogad :)
  • Malakai
    Fél-OFF:
    Új élőszereplős Gantz teaser, elején Super Shooter, meg a végén a képek persze fan hozzátétel. :)
    Nem mondanám, hogy visszaadja teaser alapján az anime hangulatát, de majd meglássuk.
  • IMYke2.0.0.0
    armageddon666 és RelakS: Nagyon-nagyon szépen köszönöm a privát üzeneteket, és a hasznos dolgokat! Rá is állok a LogMeIn-nel a munkahelyi gépre... :)
  • efti
    Azt a kutyafajat micsoda elet volt itt...260 olvasatlan hozzaszolas... :)

Hozzateszem a magamet is: uj fejezetebe ert az anime nezes nalam, lecsereltem az eddigi 19" monitoromoat egy 42" fullHD TVre. Ujraneztem par darabot ami 1080p-ben van meg es hat ...besza-behu :D
  • dienesoft
    Death Note második rész után vagyok, de már most leszakad az arcom...Állat. :)
  • Jakuza001
    Teljesen mindegy melyikkel kezdesz, mert minosegi alkotasok egytol-egyig.
  • armageddon666
    Húúúú, Barátok Közt hetedik???

am már kitárgyaltuk ezt :D én veszélyes troll-mezőnek találom a toplistát... egyelőre senki nem jött még flémelni, na majd most :P
  • biomage
    ez nagyon ritka :D

Népszerű témák
    1. Anime
    2. New world order
    3. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
    4. Euro Truck Simulator
    5. German Truck Simulator
    6. Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
    7. Barátok Közt (TV)
    8. Radeon HD Series
    9. Starcraft 2
    10. Ismerd fel a képről az autót
  • RelakS
    nekem a másik ending jobban bejött
  • armageddon666
    Meg akartam várni míg elérek az új ED-t tartalmazó részig (K-ON!!), de nem bírtam ki... Ez nagyon jó :D

• dienesoft
    Én is ebből a listából csemegézek jelenleg, nem is tudom, melyikkel kezdjem. Talán Death Note?:)...
  • Ruley
    Ez én voltam.

Azt írtam, hogy ma úgyis mindenki sokat írt, emiatt gyakrabban frissítettük a topikot, és az átlagosnál több alkalmunk volt rá hogy Elfen Lied-es bannert kapjunk.
  • armageddon666
    valakit kiütöttél
  • Jakuza001
    Inuyasha-t meg ki emlegette akkor ? :D
  • Malakai
    Én csak gondolatolvasós tippekre emlékszek, de persze csak időközönként olvasom a topicot. :)
  • armageddon666
    Ezt már kitárgyaltuk szerintem sokszor hogy nem :D
    Egyébként hmudával mi van? rég nem láttam.
  • Malakai
    Mai nap alatt egy rakás Elfen Lied kép jött be bannerban, hmuda scriptje beolvassa a topicot és megnézi miről ment szó, vagy mi? :)
  • RelakS
    te 2, gondolom én, meg én 1 :]
  • armageddon666
    Viszont van egy érzésem, hogy maximum az ének volt rendes, a többi playback :D
  • armageddon666
    Jééé, volt K-ON Live koncert :DDD