72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
kicsit agyzsibabsztó anime, nem is a legjobb de ha csak 3-4 részt nézel belőle naponta akkor elég jóXD -
megnéztem egy újabb azumanga részt.....úgy látszik speciális állapotok kellenek, mert ezt szinte már élevztem....és talán először még röhögtem is itt-ott...pl mikor Chiyo-chan repül...:D -
Imi tudsz nekem majd segíteni VGA beállításban? 
Bocsi az off miatt. -
hajrá! tied lehet a megtisztelő feladat :D -
Akkor bocsánat, rosszul emlékeztem. -
kár hogy az nem én voltam... -
Csak egy sima Gaiden lesz, gondolom OVA formájában. -
Szerintem te ezt már tegnap is leírtad.
Vagy mostantól ha már ez lesz az új tempó, akkor minden nap bejössz közölni hogy ma sem olvastad el a topikot? -
Bizos hogy lesz? Mert pár hete terjengett egy ilyen hamis őszi lista, amin rajta volt, de attól még lehet hogy tényleg igaz... -
Általánosságba ment a csevej animékról, mert fel-feltűnt új arcok kérdezősködtek. :)
Szóval nagyot nem vesztesz. :) -
Megnéztem negyedszerre a Code Geass-t. Még mindig a világ legjobb animéjének tartom. :D
Lesz 3. évad bejelentették hivatalosan, most olvastam, nagyon várom.
Gun X Sword-nek meg már neki kéne állni már vagy 1 éve le van töltve. :) -
213 új üzenet... nah asszem azt kihagyjuk :D -
ha megszavazzátok, ki a troll, akkor törlöm!
Törzstagokat nem ér, még Biomage-et sem! :D -
Ez kész.
-
Így van, és az is, hogy lealacsonyodtál a szintünkre. Ásd el magad!
-
cargame #31907 van itt olyan is aki 12 even feluli es animeket nez? ha igen akkor sajnalatra melto... -
Akkor most játsszunk csendkirályt amíg lekerül a listáról és csak az értelmes emberek maradnak, vagy mi?
Aki előbb megszólal, azé lesz a vödör szar. Enyém az utolsó szó! Egy, kettő, háááárom! -
Na bejött amit mondtatok. Az top10 vonzza a trollokat.... -
gregtom6 #31904 Talán mert olyan jó téma? -
omg hogy került ez top 1be?
-
Szóval... [[belakatolja maga mögött az ajtót]]... üdvözlünk a klubban
-
Többiek is felvesznek látsz majd többet is. :) -
Jéééézus... maLakai :))
-
Úristen (megint) - megnéztem Yuki Matsuoka profilját [E.L., Nana]... 
Micsoda szinten és mennyiségben művelhetik a manga/anime szinkront! -
Többieket nézd meg....és akkor mond ugyanezt:DD -
Viszont. Úristen - Te is sok filmet nézel :)
-
Éljen!:DDD
Felvettelek!^^ -
Hát, akkor van :D De annyit úgysem nézek, hogy megérje használni :) -
MAL: i2k010
-
mert nincs MyMovieList...
Vannak ilyesmik, elég kedvelt oldalak, amik hasonló funkciókkal rendelkeznek pl a kritikustomeg, rottentomatoes, még elég korai kezdeményezés de csak erre készül a mymovielist.123box.net. Sorozatokra meg a myepisodes, meg szivesen linkelném a mytvlist-et is, de az soha nem készült el. :P -
Kéne új FAQ, illetve esetleg egy lista, ahol ott vannak a topiclakók MAL-listái :D -
Me' csak!
-
Jól van nem szóltam.
-
Téged az mér idegesít hogy más mit mibe irkál? :P
Egyébként tényleg praktikusabb a MAL, de akkor is. -
mal előtt én is könyvjelzőztem :DD Mondjuk még most is, csak később bekerül mal-re is :D -
Én könyvjelzőkbe teszem 
van vagy 200 Plan to watch, mert ilyen "hirtelen felindulásból" sokmindent beraktam, most meg nincs kedvem nézni őket... aztán szemezgetek belőlük, és már könyvjelzőkből is van ilyen plan to watches :DDD
megnézendő filmeket (live action, hollywood, nyugat, bár akár keleti is lehet) pedig jegyzettömbbe írom, mert nincs MyMovieList... -
Jól van csak idegesít, hogy egy jegyzettömbbe irkálod a megnézendő animéket:DD -
Jól van na... megcsinálom, megnézem :)
-
MAL?:) -
Értem srácok. Korrigálom a doksit. Köszönöm a korrektúrát.