72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
FMAB
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nnnna... Greed jó arc volt pedig... nem értem miért nem üzletelt vele Ed... És jönnek a komoly változások. Hohenheim of Light mint főgonosz? :D Bradley nem Pride, hanem Wrath? Annyira nem illik rá... Pride jobban illett a posztjához :D Viszont akkor jön a kérdés, hol van Pride? Vagy egyáltalán? Illetve láttunk Slothról képet, és tök másképp néz ki mint korábban... Illetve hát. Nem Elric mama... vagyis azt szűrtem le, hogy az elrontott emberi transzmutációk nem Homunculit eredményeznek, hanem azok másképp jönnek létre. Arra tippelnék, hogy Hohenheim a lelkéből hozza őket létre. -
Hát tényleg nem sok köze szokott lenni a kettőnek egymáshoz, de a címek meg szoktak egyezni 
Egyébként nagyrészt tényleg mangából meg novellából készül...
---
i2k - FMP is jó lehet... igazából a Clannadot kicsit viccnek szántam, spoiler jön, ne olvasd
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-Jövő héten valamikor ráállok a sulitémára - hátha az nem csavarja meg ennyire a szívem :)
-hátha az nem csavarja meg ennyire a szívem :)
-Clannad
WIN :D
Talán FMPvel jobban is jársz így elsőre :) -
szegény Sawa-chan....a lányok teljesen lerombolják a tanár képét...:D inkább olyan má mint egy haver....ilyen tanárom lehetett volna nekem is :D -
FMAB Ep14
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A gyíklány halála :S Jujj... Mikor Roy megtudta, hogy Bradley délre ment, akkor ugrott be, hogy mi fog történni... Beleremegtem a gondolatba is :S Kicsit másképp emlékeztem rá, sokkal brutálisabban, hogy lassan szúrja le, de így is... Valahogy ez olyan szörnyű, kis zárt helyen, menekülésre nincs is lehetőség. Plusz a trauma Al számára... -
Ez is enyhe túlzás. -
Jó hát 90%-ban abból. 
-
Nem csak mangából készül anime... -
Mivel az anime mangából készül...
-
Épp most nézte meg az AA-n. Húúú... holnap beszerzem!!!
-
Van bizony. Ha jól tudom, az anime elég sok dolgot nem dolgozott fel belőle, és inkább alternatív befejezést adott neki. Bár a manga később is ért véget. -
Van mangája is?
-
A mangáját is megnézheted akkor esetleg. -
Benn is van a sorban 13 epizód + extrák.
-
laint is majd egyszer újra kell nézni, hogy megércsem :D -
Lesz később is, Fumoffu meg végig ökörködés, a Second Raidben már hangsúlyosabb a dráma.
Egyébként nemtudom miért, de még az ugrott be, hogy ajánljam a Serial Experiments Lain-t, hogyha majd újra kevésbé laza animére vágysz.
Talán mert valószinüleg én meg újranézem most majd. :) -
én pl ma este Paprikázni fogok :D -
-
szerintem nézd meg azt, amelyiket akarod :D -
Rákeresek arra is. 
-
Clannad nincs még itthon - munkahelyi gépen már lenn van.
Ellenben a FMP vár otthon. :)
Igen, az elején rendesen meg is hökkentem a "10 emeletes" gépszörnyeteg belépőjekor :)
Az első részben volt rendesen humor is.
-
Én egyszer is alig bírtam végignézni az E.L-t. :)
Valahogy nem fogott meg pedig osztálytársaim el vannak ájulva tőle, hogy mekkora királyság. :D
-
Előbb azt mondtad azt már amúgy is el is kezdted, nem?
Egyébként az nem kimondottan sulis, hanem inkább mecha akció, a könnyedebb sulis jelenetek inkább csak olyan átvezetőek. -
nézz great teacher onizukat :D -
"Full Metal Panic!" nem jó így hirtelen? -
Kezdj Clannaddal
-
Jövő héten valamikor ráállok a sulitémára - hátha az nem csavarja meg ennyire a szívem :)
-
Ez volt a második - most jó 1 hónapig tuti nem nézem meg :)
-
Szerintem ne nézd meg többször, meg fog ártani :D -
Hát srácok... mint egy kisfiú... tudnak ezek a japánok.
Most, másodszori megtekintésre még mélyebb értelmet kapott a 2 utolsó E.L. epizód.
Lesz még ebből egy újranézés - később.
Ezt élőszereplős filmen/sorozatban egy az egyben nagyon eltudnám képzelni.
-
Ep10ben meg is történt amit elsőnek írtam spoilerben...
Hát nem kellett rá sokat várni...
Beesett az eső a szobába... egy kicsit...
Egyébként marha spoileresek a Next episode preview-ok, nem ajánlom őket megnézésre
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eléggé nyilvánvaló volt, hogy Hughes most fog meghalni, illetve következő részben is van valami sírós jelenet, erre viszont már nem emlékszem mi lehet... Még Elricéknek meg kell tudniuk, hogy meghalt... Talán az, de talán más...
Hogy én mennyire utálom Envyt... -
hoppá O.o ő(k) mit keresnek itt? :D -
megnéztem az első részt és nagyon jó volt :D ilyen Metal Gear Solidos feelingje volt egy kicsit :D érdemes megnézni -
Innentől már eléggé más lesz, de majd meglátod. -
Na most hogy megszoktam a sebességet, NAGYON jó :D
Viszont muszáj néznem a következő részt mindig :S most kéne kis szünetet tartanom :D csak azt bánom hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nemsoká eljön a pillanat és meghal Hughes, gondolom visszatérünk Ioriba vagy hova, látjuk hogy ismét polgárháború van, ott lesz a megerőszakolt Rose... rémlik valami, hogy Winry kiakadt valamin anno... meg úgy jönnek a tragikus pillanatok :S -
Köszi már láttam, de nem emlékeztem rá :D -
U.S.A G.I Hatalmas. :DDD -
Na, megyek vissza, mindjárt vége az outro-előzetesnek...
-
Zsoldos nyulak :)))) -
Túlreagálod ;) -
érdekes lehet az biztos 4chan most ezen pörög folyamatosan :D