72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Cat Shit One: Később vajon lesz valami sztori is, vagy minden részben csak szétrugják a profi nyuszik valamilyen állatfaj seggét? :) -
-
Így jó. -
Korábban beszéltünk már róla, csak hogy tisztán látom-e:
CLANNAD
=========
01 - Clannad - 22 rész
02 - Clannad 01x23 - (Special) - What Happened During Summer Holidays
03 - Clannad After Story - 22 rész
04 - Clannad AS 01x23 - (Special) - The Incident One Year Ago
05 - Clannad AS 01x24 - (Special) - Summary - Under the Green Trees
06 - Clannad 01x24 - (Special) - Another World, Tomoyo Chapter (DVD)
07 - Clannad AS 01x25 - (Special) - Another World Kyou Chapter (DVD)
08 - Gekijouban Clannad (The Motion Picture)
09 - Visual Novell
Ha ez a sorrend, így teszem fel HDD-re is, és a megtekintést is így tervezem.
-
Az Another Worldökkel pedig érdemes várni :) -
Köszönöm srácok!
-
Ja, és az 1x23-t nyugotan nézheted egyből a 22 rész Clannad után is, nem kell az After Story utánra várni. -
Igen -
-
Segítséget szeretnék kérni.
A "Clannad" Specialjainak első képkockáit leírná nekem valaki?
01x23 - (Special) - What Happened During Summer Holidays = nálam kék ég/felhők
01x24 - (Special) - Another World, Tomoyo Chapter (DVD) = Preview-val, és egy ketyegő órával. Preview után egy gyerkőc az ágyban.
Ugye, ezek a "specialok"?
-
Hanaukyou Maid-tai: La Verite és Yoake Mae Yori Ruri Iro Na - Mindkettő aranyos kis történet, egyszer pont meg lehet nézni őket. Bár egy csöppet csalódtam amikor már majdnem azt hittem lesz bennük egy kis drámai rész is, akkor valami hihetetlen gyermeteg megoldással jön az öröm és bodottá! -
Pedig Bamboo Blade jobb :D -
A kettő közt csupán annyi a különbség, hogy az Asu no Yoichi jó volt, míg a Bamboo Blade csak elmegy kategória. Legalábbis szerintem. :) Csak a kendos téma miatt néztem végig, mert az legalább jó volt benne. -
Valami hasonlo, de nem ecchi.
Az aprolekossaga pedig teljesen lenyugozott, a keszitok meg arra is odafigyeltek, hogy megmutassak, hogy a kendosok hogyan teszik a fejre a tenugi-t. -
Ránéztem a cover képre Bamboo Bladeből, de nagyon Asu no Yoichi! ugrott be egyből. :)
Belenézek. :) -
irigykedsz ra mi ? :D -
fuh de utálom a kis gnómot :C -
En a Densetsu no Yuusha no Densetsu-ra acsingozom.
Mondjuk en nem nezek ugy meg sosem animet, hogy ne vetitettek volna le belole legalabb az elso evadot.Szoval most varnom kell, mig ez meg nem tortenik. -
a kannagiba is belekezdtem.....legyen valami még a most indult sorozatok meg a nagyon moe keion mellé :D
ez is tetszik bár így elsőre My Goddess féle...:D -
Mondtam en hogy jo a Bamboo Blade :D
Nem egy vilagmegvalto anime, de a jok koze sorolando mindenkeppen. -
Nekem meg egyáltalán nem is tetszett. Maga a cselekmény érdekes lehetett volna, de a szereplők egyáltalán nem tudtak érdekelni, mind csak jellegtelen arcok amik sétálnak és néznek maguk elé. Így már nem is foglalkoztat hogy élnek e vagy meghalnak, vagy soha nem is éltek, vagy mi, innentől meg már megette a fene az egészet. -
nálam nem ment ilyen egyszerűen...nekem kellett idő hogy 1-1 részt megemésszek :D -
Lain nalam nagy kedvenc. Anno eloszor ugy lattam, hogy leultem az elso resz ele es 4 oraval kesobb felalltam az utolso utan :) Nem lehetett otthagyni. Aztan meg persze kellett par nap arra hogy leulepedjen. Aztan meg meg is vettem eredetiben :) -
utána nézzél Seto no hanayomet...nem ecchi, de az egyik legjobb vígjáték....:D
ez a Bamboo Blade meg érdekesnek nézki...a humora is jó, úgyhogy folytatom majd a 2. résszel...:D -
én így kezdtem el nézni,a halal lista után mindig megnézek egy golden boy-t,csak az a baj,hogy a golden boy-ból már csak 1 van,míg a death-ből jópár :D -
jah,igen,megtaláltam -
a tsukikage csak 13 részes? -
én szeretem az ilyet is...:D gondolom olyan mint az excel vagy a cromartie :D -
Hat mar nagyon kivagyok akkor a levezetonek az ilyen stilusu konnyedeket szeretem, mint a Tsukikage Ran-t ami semmi mast nem akar csak szorakoztatni, nincs igazan tortenet csak onfeledt szorakozas es nevetes.
Bar sokan nem szeretik az ilyet mert nincs osszefugges csak szimpla elkulonulo reszek, pedig szerintem kell az ilyen is.
Raadasul az OP-je sem szokvanyos es nagyon eltalalt.
Tsukikage Ran OP
Most mar csak egy kis szake kene, igy visszaidezve az anime-t :D -
én van hogy egy bizonyos típusú animét hanyagolok mer elég volt..:D volt hogy az ecchit hanyagoltam egy ideig....pantsu itt pantsu ott, pantsu mindenhol...:D mostanában a mechákat hanyagolom.... -
:D Ezt a poént már elsütöttem sztem :D -
Ja, aki meg nem tudja hogy éppen könnyedet vagy komolyat akar-e, az nézze meg a Higurashit. -
Persze en sem azt mondom, hogy mindig tervszeruen kell animet nezni :D, csak arra akartam ravilagitani, hogy a nagyon komoly temaju animeket jobb nem egymas utan nezegetni, mert jobb feltoltodni egy-egy ilyen utan, foleg ha szomoru a befejezese es ez hangulatilag nem tesz jot egy mar olyan venembernek mint Imike :D
Szal jobb a konnyedebb stilust keverni a komolyabb temajuakkal igy folyamatosan lesz valtozatos, es nem valik szokvanyossa, hiszen valljuk be a konnyedebb stilusnal is meg lehet unni egy egetrengeto poent is, ha az tobbszor probaljak elsutni rovid idokozonkent.
-
én nem szoktam ilyen következetes lenni....mindig azt nézem, amihez épp kedvem van....:D
ez a D'éon egész fasza lesz, ha ilyen mennyiségben szállítja a harcokat a krimi mellé :D -
Clannad féle konnyebbek... Szerintem is, Wolf's Rain után pont Clannad hiányzik majd az embernek :DD -
Relax. :D
Nem kell mindent elkapkodni. Ugysem tudod egy nap alatt bepotolni, amit eddig elmulasztottal.
Ha pedig ramhallgatsz, akkor kevered a stilusokat es ugy nezed oket, hogy egy komolyabb utan egy humorost, hogy oldodjon az elozo feszultseg.
Peldaul egy Wolf's Rain utan ne akarj megnezni egy masik komolyat, mert amugy is nehez feldolgozni, annyira sokkolo tud lenni az egesz.
Szerintem ezzel kezdhetsz is,ha maximalista vagy, hogy lasd milyen is egy mestermu, a Clannad fele konnyedebbek raernek utana levezetesnek, azok szvsz nem tartoznak a ilyen lepteku muvek koze. -
Nekem például a tíz kedencem között van pont 1 eredeti, 3 manga, 3 VN, és 3 regény adaptáció.
Csak most számoltam így össze, de szép egyenletes! -
FMAB
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És már sokadszor látni Central városát felülről, de csak most tűnt föl, hogy pont úgy néz ki, mint a Bölcsek Kövéhez használt transzmutációs kör... szerintem ennek lesz még értelme :D -
Most ezekre hiába írnánk, azzal csak lelőnénk a poénokat.
Nézd tovább és minden kiderül.
-
FMAB
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nnnna... Greed jó arc volt pedig... nem értem miért nem üzletelt vele Ed... És jönnek a komoly változások. Hohenheim of Light mint főgonosz? :D Bradley nem Pride, hanem Wrath? Annyira nem illik rá... Pride jobban illett a posztjához :D Viszont akkor jön a kérdés, hol van Pride? Vagy egyáltalán? Illetve láttunk Slothról képet, és tök másképp néz ki mint korábban... Illetve hát. Nem Elric mama... vagyis azt szűrtem le, hogy az elrontott emberi transzmutációk nem Homunculit eredményeznek, hanem azok másképp jönnek létre. Arra tippelnék, hogy Hohenheim a lelkéből hozza őket létre.