72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Seikon no Qwasernek a felütése nagyon tetszik, de ez, hogy a Qwasereknek (ugye ők ezek a szupercsókák) melleket kell szopdosni, hogy erőt kapjanak... hááát... valahogy nem szimpi... mármint akár komoly is lehetne az egész, de így...
  • armageddon666
    Megnéztem. Maeda Jun volt a kapocs, de csak a Theme Songot követte el a Gunslinger Girl -Il Teatrino-ban, Clannad After Storynál meg Angel Beatsnél viszont ő felelt a Storyboardért is
  • Malakai
    Szerintem nincs közük egymáshoz. :)
  • BEAST #32276
    És mondd, szépen énekelsz? :D Amúgy tényleg nagyon jó volt a Kannagi, de szebb befejezést is el tudtam volna képzelni.

Viszont most végeztem a Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora-val. Keserédes befejezés és egy újabb 10/10 a listámon. Seikon no Qwaser-t meg nem tudom lepontozni, jobban át kell ezt gondolni. :DD
  • armageddon666
    Már egy ideje Plan to Watchban van, meg hallottam róla jókat, meg mintha azt is ugyanaz írta volna mint Clannadot, de ez nem biztos... Nézd meg mindenesetre, és utána mondd meg te nekem hogy jó volt-e :)
  • LasDen #32274
    nah végeztem a Kannagival....szerintem iszonyat jó volt....nagyon tetszett...főleg Daitetsu volt szimpatikus...talán azér mer télleg hasonlít rám :D
  • LasDen #32273
    nekem tetszett a Chaos Head...tény a csávó egy fasz volt, de attól még tetszett....:D
  • IMYke2.0.0.0
    "Gunslinger Girl" - Jó?
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha a pénz nem izgatna [lásd aláírásom], akkor akár innen is megrendelném... 20.000 Ft-ért.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem sem - 10.000 Ft-ig elmentem volna, esküszöm. De ez már horror ár.
    Jöhet a link :)

Szerk.: köszönöm.
  • Bandi 18
    Amúgy nem reklám céljából, de van egy német oldal ahol elég jó pénzért lehet beszerezni anime dvd-ket. Sokon van angol sub meg dub is.

Link
  • Bandi 18
    Annyit nem ér az egész sorozat :D (nekem)
  • IMYke2.0.0.0
    Huszonnyolcezer (28.000) Ft-ból jönne ki ez: Elfen Lied Complete Collection 4 DVD.
  • BEAST #32266
    Manga-t nem nagyon olvasok, de az anime-ben nagyon bírtam Kenichi-t. :) Még mindig úgy gondolom, hogy az általam látott animek főszereplői közül, (mint karakter/ember) ő fejlődött a legtöbbet az első résztől az utolsóig.
  • Lelouch
    Mostanában belenéztem pár aktuális manga fejezetbe, elég nagy állatság. :D Rosszat még nem is igen hallottam róla, úgyhogy majd belevágok az animébe is valamikor.
  • Lelouch
    Esetleg folytathatod a mangájával. Az még most is fut.
  • IMYke2.0.0.0
  • BEAST #32262
    Kenichi nagyon jó volt, élveztem minden részét. :))
  • Lunki88
    Sziasztok!

Ma végeztem a Kenichi-vel, nem tudom ismeri e valaki de az egyik legjobb shounen amit én eddig láttam. Ehhez hasonlót tud valaki mondani? Szeretem az ilyen "gyengéből kemény edzéssel lesz erős harcos" típusú animéket. :D A zene meg úgy kb. minden a helyén volt, na meg jópár vicces jelenettel.
  • Bandi 18
    Nekem nagyon tetszett. Rövid részek, szórakoztató, aranyos. Szerintem azt a pár órát megéri. Én nem bántam meg :)
  • IMYke2.0.0.0
    A REC-ről mi a vélemény?
    Szerelmes szomszéd-viszony - de amúgy?
  • IMYke2.0.0.0
    Azt szerzem be épp :)
    Én azért adok esélyt mindennek - legfeljebb konstatálom, hogy nekem sem jön be :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam nem jár erre a főnöknő [egyik sem - sem a polgármester asszony (szabin van, délelőtt bejött, hogy e-mailjéről írjam ki az unokája képeit DVD-re), sem a körjegyző asszony (mert ebben a rohadt melegben semmihez sincs kedve, ráadásul, tetőtérben rothadunk, 100 fokos, alig szigetelt tető alatt, minden ablak tárva-nyitva)]
    .
  • BEAST #32256
    Hmm, Baccano-t még én sem láttam, pedig a név többször felbukkant már turkálás közben. Valamiért biztos nem fogott meg, de majd lehet meglesem azt is. Most inkább Seikon no Qwaser utáni érzelemkúrát fogok tartani Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora-val. :)
  • armageddon666
    Chaos Head szerintem nagyon gyengére sikerült... elején kicsit horrorfeeling, utána viszont mikor a főszereplő elkezd hősködni, nagyon gagyi lesz...

SETH ajánlatát viszont fogadd meg, Baccano nagyon jó... 3szor kezdtem el nézni mondjuk, de 2 perc után mindig kinyomtam... harmadszor továbbmentem, aztán csak úgy futottak a részek... mondom ezt hagytam ki eddig? Viszont célszerű egyben nézni, mert kicsit mozaik, vagy kirakós a történetvezetés. minden részben több helyről látunk részleteket, mintha több story lenne... Ja meg asszem több idősíkon is :D kicsit koncentrálnom kellett hogy most mi van...

[Ayu] DVDRipet érdemes tölteni :)
  • RelakS
    akkor nem törlöm :D

Ti egyébként szabin vagytok / diákság? Fura, hogy napközben is ekkora a forgalom

Vagy csak nem jár arra a főnök éppen?
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is gyanús volt, hogy ennyire nem "lopnak"...
  • Malakai
    Legközelebb inkább egy link mutasson a képre, hátha spoileres kép, de ahogy Lelouch írta ez nem az. :)
  • BEAST #32251
    Pedig nem. :D Lehet előveszem megint, de valószínűleg kicsit emlékeztetett önmagamra ezért nem igazán tudtam utálni és a végén ha jól emlékszem egész összeszedte magát. :p
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm. Akkor ez egy fanart. :)
  • Lelouch
    Ilyen nincs a sorozatban...
  • IMYke2.0.0.0
    Parancsolj kérlek :)

Neo golyómegállítása "Darker Than Black"-módra:

• Malakai
    Biztos te csak a romcomokban vagy a főszereplőkre érzékeny. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon köszönöm a tippet - már beszerzés alatt is áll!
    Kedvelem a fordulatokat, és a plot szerint, a sorozat keveréke sok mindennek - szerpelők, idő stb. Jó lesz ez. :)
  • BEAST #32245
    Régen láttam, de nem emlékszem, hogy utáltam volna a főszereplőt, szóval annyira rossz nem lehetett. :D
  • Malakai
    Chaos;Head annyira nem lenne rossz, de szerintem az egyik legidegesítőbb, legszánalmasabb főszereplővel rendelkezik, a hikikomorik szánalmas életére van más példa is, de ott általában humorosan mutatják be, pl Welcome to the NHK!.

DtB golyómegállítós képet meg linkeld! :)
  • Lelouch
    Régen láttam már, de szerintem volt olyan is benne. De nem biztos.
  • Seth
    Na nekem az nem tetszett, dobtam is úgy 6 rész után.

Nézd majd meg a Baccano-t is ha vmi jó csavaros sztorira vágysz,pazar karakterekkel
  • IMYke2.0.0.0
    "Chaos Head"-ben ahogy látom meg egy PC-geek a főszereplő :)
    Jajj, legyen már hétvége! Beásom magam gép elé és sorozatot bámulok!
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a "Darker Than Black" nagyon komolynak tűnik... belenéztem az 1. részébe, és bizony kicsit Ghost in the Shell-utánérzésem támadt, amikor város felett a bácsi ugrásra készül, majd leugrás helyett felemelkedik...
    Képeket böngészve meg találtam egy Neo "golyómegállítós" képet is. Az poén, vagy valóban van ilyen benne? :)