72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Jó lesz ez is, a plot alapján [AA].
    Sokak megdöbbentésére, nekem tetszett az "Andromeda" c. sorozat is, Kevin Sorbo főszereplésével :)
    Így már el tudjátok képzelni, mi mindent meg nem nézek, ha valami megtetszik benne :)
  • Jakuza001
    Bar nem CGI-s de a Planetes-t is nyugodtan a listadra veheted. :D
  • armageddon666
    Oh, Ergo Proxy nagyon jó :)
  • IMYke2.0.0.0
    Tetszik az alapsztori.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm - utánanézek.
  • IMYke2.0.0.0
    Trinity Blood-ot nem láttam, GitS megvolt, mindkét rész - sorozat hátravan.
    Hát, sebaj, akkor szemezgetek abból ami van :)
  • Seth
    Ergo Proxy
  • Jakuza001
    Hat most nekem igy a Vexille ugrott csak be.
    Esetleg a Trinity Blood de nekem az nem annyira jott be.
    Esetleg Ghost In The Shell.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha csak olyat tudtok...
    Full CGI-t láttam már [hoppá, majd be is teszem a MAL-ba őket] - Final Fantasy, Resident Evil: Degeneration.

Engem sorozat érdekelne.
  • Jakuza001
    Marmint full CGI-re gondolsz, mint az FF7-ben ?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem doramát :9

armageddon: pl. Appleseed, Vexille, Wonderful Days. Ilyesmit, csak sorozatban.
    A Death Note ilyennek tűnik.
  • armageddon666
    "élőszereplős-filmszerű ábrázolás"

Ezt fejtsd ki kérlek bővebben, illetve mondj példákat, mert "még ajánlani" alapján már vagy láttál vagy ajánlottunk már.
  • Máté94
    Doramát akarsz?:D
    Azok az élőszereplős anime-ok:DD
  • Jakuza001
    Ugy-ugy.
    Az EP14-ben pedig a Obokuri Eeumi (eloado, Ikue Asazaki) a vizualis latvannyal, pedig az egyik, ha nem a legjobb lirai dal, az animek torteneteben.
  • IMYke2.0.0.0
    Tudtok-e olyan sorozatokat még ajánlani, amikben majdhogynem élőszereplős-filmszerű ábrázolás mellett, komoly sztori van?
  • PJack
    Samurai Champloo

nem a történet az erőssége, hanem a stílusa. na, az nagyon van. karakterek is jók és szerethetők. de ez a stílus hatalmas, nálam nagyon bejövős, plusz rendkívül humoros is, jó szórakozás volt :D
    folytathatnák...

9/10
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen az információt. Feljegyeztem.
  • RelakS
    A 11. részben van az, amikor a zsaruk hajtják Nanát, és egy árust kérdeznek. Kb 10:30-nál. Én ott állítanám meg, és nézném meg az ovát. A történések valahogy oda teszik nekem.

Meg a melegítő, amit Nana megörököl a kislánytól. Hogy is hívják? O_o
  • IMYke2.0.0.0
    Ne sajnáld az infót - engem érdekelne. A 10. rész utánról van szó amúgy.
  • RelakS
    ja, azt egyébként az egyik rész közben kéne megnézni :D Még azt is megkerestem egyszer, melyik részt mikor kell megállítani hozzá :]
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon úgy néz ki - hétvégére hagyom az 1. munkahelyit, míg a másodikon és otthon animézek.
    Szerintem, könnyed kategóriával kezdek.
  • IMYke2.0.0.0
    Közben kiderült - csak 1-et. Az általam "Specialként" (14. epizód, OVA) ismertet is megtaláltam más névvel.
  • Jakuza001
    Nincs mit.
    Most azzal az eleressel szvsz elleszel egy darabig. :D
  • RelakS
    extrákat? O_o
  • efti
    Nem lehetetlen termeszetesen, hogy nekem is azert hagyott annyira mely nyomot, mert viszonylag korai anime elmenyem volt az 5cm, de attol meg tetszik :)
  • IMYke2.0.0.0
    Isten vagy!!! Találtam Elfen Lied extrákat, amik nekem nem voltak meg! - jaj, érjek csak haza!
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor én még szerencsés vagyok - ugyanis nem láttam 1000 animét :)
  • Seth
    Ha nem láttam volna előtte ezeregy ugyanilyen romantikus,melankólikus animét,akkor talán mélyebb nyomott hagyott volna a sztori is és nem csak a megvalósítás.
  • BEAST #32331
    Köszönöm az 5 centis válaszokat, majd meglesem. Viszont még a Baccano-t sem láttam. Majd azt is meg kellene néznem. :)
  • IMYke2.0.0.0
    A fórumos és multiplayer gaming találkozások a "totális abszurditás" kategóriába tartoznak nálam - egészen más az, amikor egy fórumban beszélgetsz, és más, amikor látod a másik arcát, alkatát és rácsodálkozol, hogy mennyire nem az, mint aminek képzelted... akár illúziók is romba dőlhetnek...
  • efti
    Igazabol azzal nekem nem is volt bajom, engem sokkal inkabb zavartak az ertelmetlen jelenetek es a helyzetekre irrealisan reagalo karakterek. De nem szeretnek Baccano flame wart rendezni.

Amiben viszont nagyon benne lennek az egy Moonlight Meidos SG anime topic mini tali, amolyan miert ne alapon :)
  • davidka003
    5 Centimeters per Second-ra én simán adok 10/10-et. Gyönyörű és a történet is nagyon tetszett pedig nem szeretem az ilyen romantikusabb animéket.
  • armageddon666
    A Baccanonak van egy érdekes világa, illetve egy kirakósos, darabos történetvezetése, ezért teljesen normális, hogy vannak akik borzalmasnak találják...
  • ronihun
    A Wolf's rain-t régen én végignéztem és nagyon szerettem, semmiképp nem rossz de vannak hibái, a Baccano viszont zseniális szvsz.
  • Győri Devi
    sztem is jó a 5 centimeters per second... nyugis történet szép graffal
    nem mindig akcióban, mindfuckban, vérfürdőben, meg pantsuban kell gondolkodni... :D
  • LasDen #32324
    a látványon kívül én se találtam benne semmit....nem is egyszerre néztem végig, hanem részenként...:D
  • efti
    Ha tetszik neki, miert ne tetszen neki? A baccano kb akkora rajongo taborral rendelkezik mint india, szerintem meg borzalmas, de hat kinek a pap kinek a papne, nem? Ez most olyan mintha azon vitatkoznank, hogy a vekony vagy a vastag tesztas pizza a jobb e.. Nem kotelezo egymas kedvenceit neznunk, akinek tetszik, tetszik, akinek meg nem az meg ne nezze

5 centimeters per second: egyik hatalmas favoritom, jonehanyszor ujraneztem mar es valoszinuleg fogom meg parszor latni :) Azon tul hogy gyonyoru (ezzel avattam fel a 42LD750-emet is, beszaras milyen szep) nekem a tortenet is tetszik.
  • BEAST #32322
  • Jakuza001
    Erv nelkul ? Javaslom figyelmedbe.

"Én is valahogy így voltam vele. :)"

A haverod ervei.

• armageddon666
    8cmps ... hát... szép ...nem volt maradandó... bele lehet mesélni mindenféle magasabb gondolatokat, de már nem tudom miket :) viszont tényleg gyönyörű, egy jó minőségű Bluray Rippel....