72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Máté94
    Ilyeneken felakadni bazz :DDDD
    Egy narrátor miatt, mert ha már meséket dolgoz fel akkor az is kell.
    Meg, hogy egy mondat amibe mi a szörnyű?:D

Kezeltesd magad :DDD
  • biomage
    ehhem használd már a viped, nem dísznek van :S

Mégcsak azt sem mondhatod hogy lejárt az idő!!
  • LasDen #32399
    "For a beautiful contact, we won't allow such beings to be humanity's first contact with aliens!"

lehet a fordítás szar, de tökmindegy én már teljesen kész vagyok....
  • efti
    :D

Kuroko ftw..

amugy ha mar jo sorozatoknal tartunk, akkor a Kino no tabi-t sem kihagyni!

DN:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    engem kifejezetten zavart a vege. Nem volt ugyan Light soha egy pillanatra sem szimpatikus, raadasul akkora hatalmas esz se volt, mint amilyennek lennie kellett volna, de ettol fuggetlenul szerintem valahogy ugy kellett volna a sztorinak veget erjen, hogy gyoz es zarokepnek meg valami fura utopisztikus vilagot bemutatni, ahol ot ahogy akarta is valamifele istenkent tisztelik
  • armageddon666
    Ezt most angolul vagy japánul plz :DDD Ez valahogy így fura
  • LasDen #32396
    felkötöm magam.....sírok....haza megyek mingyá....pedig már itthon vagyok....
  • LasDen #32395
    'A csodás találkozásért...nem hagyhatjuk hogy ilyen lények legyenek az elsők akivel az emberiség találkoik'

tudom hogy nem komoly a sorozat, de én ettől eldobtam az agyam.....kiszaladtam volna a világból bazzeg :D
  • armageddon666
    Ez engem is érdekelne :D

"2D-s lányok nem léteznek" ?? :D
  • armageddon666
    Monitorral? :D Azért ennyire nem lehet rossz Kuroko hangja... xDDD

• Lelouch
    Mi volt az a bizonyos mondat?
  • LasDen #32391
    #32387....leírtam mi a bajom., de leírom mégegyszer....a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló, a mondanivaló......

ennyire érdektelen amit írok??? valószínű akkor se zavartatná magát senki, ha a szobába felkötném magam a monitorral....
  • armageddon666
    Ne kerüld meg a kérdést, azt mond meg mi zavar benne... Teljesen jó a hangja meg a stílusa is. :) Kuroko hangját csak szeretni lehet :)
  • LasDen #32389
    föl akarsz baszni mégjobban?? :D ott írtam, hogy NEM a hangjával bajom :D (de úgy látszik igaz, hogy nem figyel rám a kutya se...)

amúgy nem miattatok vagyok ideges, hanem az Asobi miatt....nem hiszem, hogy lett volna még 1 sorozat amit 1 mondat miatt kinyomtam volna....
  • armageddon666
    Jójó, nyugi, figyelünk....

szal nem bírod Kuroko hangját? :S
  • LasDen #32387
    hányszor mondjam még el, hogy nem a narrátor személyével, hangjával van a bajom...vagy azzal, hogy egyáltalán van....hanem azzal, amit mond(!)...kurvára felesleges....nem vagyok rá kiváncsi, hogy ő megmonta, hogy az a kurva tea forró volt, mikor kiöntötte...vagy hogy flashbacket látunk...vagy az előző részből jeleneteket...ne nézze má teljesen fasznak a nézőt...én is látom bassza meg :D
  • Lelouch
    Kuroko a narrátor.
  • armageddon666
    Ezt hogy érted de gozaru?
    Meg egyébként milyen karakter nyan?
    Esetleg csak szimplán cuki desu?
    Narrátor meg ugye nem Norio Wakamoto? mert akkor nem szidni!! :D
  • LasDen #32384
    Ookami-sanba ez a Morimo olyan furcsán beszél...mintha néha a mondtaok végét még megtoldaná egy szóval :D
    a narrátor még mindig idegesít....teljesen felesleges dolgokat magyaráz....a faszom se kiváncsi rá....

Meg akartam nézni most az Asobi 2. részét...de amivel nyitott hát az annyira felbaszott, hogy helyben kinyomtam...:D
  • BEAST #32383
    5 centi helyett inkább a Special A-t kezdtem el nézni. Eddig tetszik, de valamiért emlékeztet Kei valakire. Viszont legalább nem nassol "tanulás" közben és furcsa füzetei sincsenek. :D
  • Máté94
    Hmm, Asobi így első részből tetszik, de majd elválik:)
  • armageddon666
    Higurashit kivettem a MALos fav listából és bement helyére a
    Fullmetal Alchemist Brotherhood
  • IMYke2.0.0.0
    Unokatesók.
  • LasDen #32379
    és télleg....Nearre gondoltam....:D
  • Klemice
    death note fasza
  • Lunki88
    Japánoknál nem cink ha unokatesók egy kicsit jobban szeretik egymást. xD
  • RelakS
    Miért ne lennének unokatesók? :]
  • ronihun
    Na elkezdtem ma az Elfen liedet most járok a 6. résznél és tervezm még ma befejezni, egy kérdés: Most ez a csaj aki Koutával él Yuka ugye szerelmes a srácba, de nem unokatestvérek?
  • dienesoft
    Hidd el, olyan szinten rá fogsz cuppanni mint az Elfen Lied-re...:)(tapasztalatból mondom, mert tegnapelőtt kezdtem nézni, ma 27.résznél járok).
  • IMYke2.0.0.0
    Death Note 1. rész - ez a Light egy fütyi.
  • Lelouch
    Jah még annyit, hogy érdemes megnézni az előzményt is, mert lesznek rá utalások. Bár nekem az nem tetszett annyira mint a folytatás.
  • Lelouch
    Top wo Nerae! 2

A TTGL elődje a Gainax-nál, és ez meg is látszik rajta... Akinek az tetszett, ezzel is tehet egy próbát.

• armageddon666
    Én a két animét láttam. Nem fillernek nevezném, alternatív storynak...teljesen alap dolgok különböztek :)
  • Lelouch
    Érdekes hogy pont Mello-t emelted ki, aki pont meghalt.
  • Klemice
    na megnéztem a fullmetal alchemist sorozatot, sorrendben: manga, 2003mas anime, film
    illetve a filmet láttam előbb és attól kattantam rá a mangára
    el kell ismernem elég jó kis cucc volt ez, még a 2003mas anime is, pedig az egészet nevezhetjük fillernek :) 2009esbe nem kezdek bele, mivel ugyan az mint a manga
    esetleg valami hasonlót ha tudnátok ajánlani
  • Lunki88
    Épp ezért nem tetszett a vége annyira. :)
    Na meg az egész lista kicserélősdi, hogy Light ezen bukjon el, ez nagyon nem vall rá. Kicsit mondjuk elment az esze a vége felé már... Szerintem alábecsülte N-t és Melo-t.
  • LasDen #32364
    szerintem még durvább lett volna a sorozat, ha a végén télleg ő nyer és Melo meg a többiek mind meghalnak :D az valami geci nagy lett volna....pedig reméltem hogy megmerik húzni ezt a dolgot...:D
  • Lunki88
    Én végig Light-nak szurkoltam. :D L az emos fejével rohadtul nem volt szimpatikus.
  • LasDen #32362
    szerintem nem...:D
  • dienesoft
    Szia!

Tovább néztem és most újra elkapta a szálat, visszatértünk a lényegre :). Egy kicsit úgy érzem, hogy egyetértek Light-al. Az gáz?:D
  • LasDen #32360
    bár az nem sorozat de a The place promised in our early days is jó :D