72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Gondolkodtam amúgy, hogy a 16. vagy a 18. után legyen beiktatva a Movie - de, mivel, a film vége voltaképp pár pillanatig érinti az After Story végkifejletét, így nem lő akkora "poént", és bőven befér a 16-17 közé.
    Párhuzamosan meg ugye nem lehet nézni őket.

Ha lehetne, akkor mindenképp a 17-18-al együtt kellene a Movie-t.
  • IMYke2.0.0.0
    Azért, mert - sajnos - a film az After Story 16. epizódját "követi".
    Tehát, az, aki a teljes Clannad "univerzumot" meg akarja nézni, muszáj lesz abban a sorrendben, ahogy írtam - minden beképzeltség nélkül írom -, különben komoly bajban lesz a végén.
  • armageddon666
    Filmet nem szándékozom megnézni, szóval: Miért a módosított sorrend?
  • IMYke2.0.0.0
    Egyébiránt, ha ebben a javított sorrendben nézem, megkíméltem volna magam a lelki traumától, idegességtől és a sok agyalástól.
    A
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    párhuzamos világok
    sokat javítottak az elfogadhatóságon.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak 9/10 :)
  • Jakuza001
    Nos akkor a Clannad ezekutan mar nem 10/10 ? :"D
  • IMYke2.0.0.0
    CLANNAD - szerintem - így tuti nem kap senki agygörcsöt, annyira:
    =================================================================
    01 - Clannad - 22 rész
    02 - Clannad 01x23 - (Special) - What Happened During Summer Holidays
    03 - Clannad After Story - 16 rész.
    04 - Gekijouban Clannad (The Motion Picture)
    05 - Clannad After Story - 17-22. rész
    06 - Clannad AS 01x23 - (Special) - The Incident One Year Ago
    07 - Clannad AS 01x24 - (Special) - Summary - Under the Green Tree
    08 - Clannad 01x24 - (Special) - Another World, Tomoyo Chapter (DVD)
    09 - Clannad AS 01x25 - (Special) - Another World Kyou Chapter (DVD)
    10 - Visual Novell
  • IMYke2.0.0.0
    Mindig is volt, nem? Én eleve FLAC-ben beszereztem a dalokat.
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    Na, pakolok, elárverezek mindent, és húzok Japánba!
    "Vérengzés, és elégtétel" van dühödten a zászlómra felpingálva. Vérszomj és csőre töltött fegyver, 100 tár lesz a csomagom, s "Rettenet" a név, ami az útlevelemben lesz olvasható.
    Sorolhatjátok, hogy melyik produkció készítőit látogassam meg még a Bosszú Angyalaként!

A film borította a bilit. [Tudom, hogy időrendben korábban adták ki, de akkor miért lett olyan a vége, amilyen?! Szóval, punishment...]

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    :)))))))))))))))))))))))))

• efti
    A "FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el" resz mar nem mutat sehova :P
  • ronihun
    Már elakartam kezdeni többször csak mindig elfelejtettem valahogy, köszi hogy eszembe juttattad :)
    És bocsi az offért.
  • Máté94
    Végre van Angyal Győz! OST!^^
  • LeventeV
    a Psych-ot is probald ki. nekem az a favorit.
  • ronihun
    az ilyen nyomozós dolgokat mindig szerettem nézni(Columbo,Monk,Dexter)
  • biomage
    egyetértek :D
  • LasDen #32786
    majd szól ha nem tetszik neki :D
  • Lelouch
    Hát ok, te tudod... Mindenesetre elég sértő a DC-re nézve barátok közt szintre sorolni.
  • LasDen #32784
    mert nem vagyok rá kiváncsi :D
  • Lelouch
    Akkor miért nem nézed meg csak a fontosabb részeket? [spoileres felsorolás a 200. részig]
  • armageddon666
    Általában megnézem a seiyuukat :) Sőt, van mikor az a alapján választok animét :D "Hmmm, de jó lenne most egy kis Jun Fukuyama..." "Rég hallottam Nooto Mamikot" meg iylenek :D
  • LasDen #32781
    én is animaxon láttam....de szerintem ha elkezdeném a mostani részekkel nem maradnék le semmiről.....tisztak barátok közt :D (vagy az a bleach? :D)
  • LeventeV
    en Animaxon neztem a Conant es eleg elvezetes, feltudja dobni a vacsorat. de a sok resz miatt en is felhagytam a letoltesevel/megnezesevel.
  • Lelouch
    A Conan az egyik legnépszerűbb és legnézettebb anime Japánban... Elég megnézni a nézettségi listákat.
  • LasDen #32778
    vagy a sok részben már volt minden létező jelent így csak egymás után teszik az adottakat és új szöveget adnak nekik :D
  • ronihun
    Szerintem elég híres anime és mivel sokan nézik veszik a sok filmet ezért van abból pénz a studiónak.
  • Lunki88
    Én azt nem értem ilyen sok részhez hogy van elég pénze egy adott studiónak? A legjobb animéket hagyják abba sokszor anyagi okok miatt, ezt meg mintha futószalagon gyártanák. :D
  • LasDen #32775
    meg kicsit élénkebbek a színek :D de engem is meglepett mikor olvastam.....néha-néha volt hogy már majdnem leszettem egy filmet....de ha jól tudom nemsokára lesz animaxen az első film....:D de ezt a sok részt se tudom hova tenni...a srác már az eleje óta keresi a megbuherálóit...ha olyan jó nyomozó akkor már rég elkapta volna őket :D
  • RelakS
    Valaki utánanézett már ennek a Conan a detektív-nek?

Én most döbbentem le :D 14 éves a sorozat, számtalan OVA meg mozi van hozzá ... és még mindig jönnek új részek
    Ráadásul a rajzolás sem változott az egyik nem olyan régi epizód alapján. Épp csak áttértek szélesvászonra :]
  • BEAST #32773
    Igen, most kezdtem nézni. :)

Viszont nem tudom mit nézzek most, egy nagy kupac hasonló témájú animet pakoltam a listámra. -.- Mondjuk annyira nem bánom, most nagyon tetszett ez a kettő. :)
  • LasDen #32772
    a speciálokat láttad??? azok is kellemesek :D
  • BEAST #32771
    Hatsukoi Limited is kipipálva. Tetszett, volt egy két szereplő akikkel nagyon könnyen egy cipőbe tudtam képzelni magam. Viszont végig nagyon érezhető volt, hogy fiatalabb fiúk önbizalmának növelése volt a cél. Ezért nem is igazán tudtam komolyan venni. :D

Lassan nagyon átesek a ló túloldalára, gyorsan keresnem kell valami akciódúsabb sorozatot.
  • LasDen #32770
    én a filmet nem nagyon bírtam végignézni se....annyira más volt mint a sorozat.....nem is tetszett....:D plusz Tomoya hangja fos :D
  • LeventeV
    igen, raadasul tegnap este besoztal, hogy erdekes lesz a bleach manga
  • IMYke2.0.0.0
    Hát jó, nem adom el mindenem... nem lesz tengerentúli mészárlás...
    Megnyugodtam.
    Most már csak a speckók/filmre vagyok kíváncsi :)
  • Ruley
    Ja, hogy még mindíg csak olyan "Kurvák vére folyjon patakokban" értelemben vagy dühös? Ok.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem ott tartok - Ushio...
    [Munkahelyen vagyok - sajnos, nem tudom egymás után darálni a részeket - este fejezem be a teljes sorozatot, majd jönnek a speckók, és a film]
  • Ruley
    Szóval nem tetszett a befefezés? :(
  • Lelouch
    Látom el lettél kapatva a korai megjelenésekkel.
  • IMYke2.0.0.0
    Clannad: After Story.
    Na jól van ám!!! Mindenem eladom, veszek jegyet és vérengzést csinálok a készítők között!!!!