72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gondolkodtam amúgy, hogy a 16. vagy a 18. után legyen beiktatva a Movie - de, mivel, a film vége voltaképp pár pillanatig érinti az After Story végkifejletét, így nem lő akkora "poént", és bőven befér a 16-17 közé.
Párhuzamosan meg ugye nem lehet nézni őket.
Ha lehetne, akkor mindenképp a 17-18-al együtt kellene a Movie-t.
-
Azért, mert - sajnos - a film az After Story 16. epizódját "követi".
Tehát, az, aki a teljes Clannad "univerzumot" meg akarja nézni, muszáj lesz abban a sorrendben, ahogy írtam - minden beképzeltség nélkül írom -, különben komoly bajban lesz a végén.
-
Filmet nem szándékozom megnézni, szóval: Miért a módosított sorrend? -
Egyébiránt, ha ebben a javított sorrendben nézem, megkíméltem volna magam a lelki traumától, idegességtől és a sok agyalástól.
ASPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sokat javítottak az elfogadhatóságon.párhuzamos világok
-
Csak 9/10 :)
-
Nos akkor a Clannad ezekutan mar nem 10/10 ? :"D -
CLANNAD - szerintem - így tuti nem kap senki agygörcsöt, annyira:
=================================================================
01 - Clannad - 22 rész
02 - Clannad 01x23 - (Special) - What Happened During Summer Holidays
03 - Clannad After Story - 16 rész.
04 - Gekijouban Clannad (The Motion Picture)
05 - Clannad After Story - 17-22. rész
06 - Clannad AS 01x23 - (Special) - The Incident One Year Ago
07 - Clannad AS 01x24 - (Special) - Summary - Under the Green Tree
08 - Clannad 01x24 - (Special) - Another World, Tomoyo Chapter (DVD)
09 - Clannad AS 01x25 - (Special) - Another World Kyou Chapter (DVD)
10 - Visual Novell
-
Mindig is volt, nem? Én eleve FLAC-ben beszereztem a dalokat.
-
-
Na, pakolok, elárverezek mindent, és húzok Japánba!
"Vérengzés, és elégtétel" van dühödten a zászlómra felpingálva. Vérszomj és csőre töltött fegyver, 100 tár lesz a csomagom, s "Rettenet" a név, ami az útlevelemben lesz olvasható.
Sorolhatjátok, hogy melyik produkció készítőit látogassam meg még a Bosszú Angyalaként!
A film borította a bilit. [Tudom, hogy időrendben korábban adták ki, de akkor miért lett olyan a vége, amilyen?! Szóval, punishment...]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:)))))))))))))))))))))))))
-
A "FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el" resz mar nem mutat sehova :P -
Már elakartam kezdeni többször csak mindig elfelejtettem valahogy, köszi hogy eszembe juttattad :)
És bocsi az offért. -
Végre van Angyal Győz! OST!^^ -
a Psych-ot is probald ki. nekem az a favorit. -
az ilyen nyomozós dolgokat mindig szerettem nézni(Columbo,Monk,Dexter) -
egyetértek :D -
majd szól ha nem tetszik neki :D -
Hát ok, te tudod... Mindenesetre elég sértő a DC-re nézve barátok közt szintre sorolni.
-
mert nem vagyok rá kiváncsi :D -
Akkor miért nem nézed meg csak a fontosabb részeket? [spoileres felsorolás a 200. részig] -
Általában megnézem a seiyuukat :) Sőt, van mikor az a alapján választok animét :D "Hmmm, de jó lenne most egy kis Jun Fukuyama..." "Rég hallottam Nooto Mamikot" meg iylenek :D -
én is animaxon láttam....de szerintem ha elkezdeném a mostani részekkel nem maradnék le semmiről.....tisztak barátok közt :D (vagy az a bleach? :D) -
en Animaxon neztem a Conant es eleg elvezetes, feltudja dobni a vacsorat. de a sok resz miatt en is felhagytam a letoltesevel/megnezesevel. -
A Conan az egyik legnépszerűbb és legnézettebb anime Japánban... Elég megnézni a nézettségi listákat. -
vagy a sok részben már volt minden létező jelent így csak egymás után teszik az adottakat és új szöveget adnak nekik :D -
Szerintem elég híres anime és mivel sokan nézik veszik a sok filmet ezért van abból pénz a studiónak. -
Én azt nem értem ilyen sok részhez hogy van elég pénze egy adott studiónak? A legjobb animéket hagyják abba sokszor anyagi okok miatt, ezt meg mintha futószalagon gyártanák. :D -
meg kicsit élénkebbek a színek :D de engem is meglepett mikor olvastam.....néha-néha volt hogy már majdnem leszettem egy filmet....de ha jól tudom nemsokára lesz animaxen az első film....:D de ezt a sok részt se tudom hova tenni...a srác már az eleje óta keresi a megbuherálóit...ha olyan jó nyomozó akkor már rég elkapta volna őket :D -
Valaki utánanézett már ennek a Conan a detektív-nek?
Én most döbbentem le :D 14 éves a sorozat, számtalan OVA meg mozi van hozzá ... és még mindig jönnek új részek
Ráadásul a rajzolás sem változott az egyik nem olyan régi epizód alapján. Épp csak áttértek szélesvászonra :] -
Igen, most kezdtem nézni. :)
Viszont nem tudom mit nézzek most, egy nagy kupac hasonló témájú animet pakoltam a listámra. -.- Mondjuk annyira nem bánom, most nagyon tetszett ez a kettő. :) -
a speciálokat láttad??? azok is kellemesek :D -
Hatsukoi Limited is kipipálva. Tetszett, volt egy két szereplő akikkel nagyon könnyen egy cipőbe tudtam képzelni magam. Viszont végig nagyon érezhető volt, hogy fiatalabb fiúk önbizalmának növelése volt a cél. Ezért nem is igazán tudtam komolyan venni. :D
Lassan nagyon átesek a ló túloldalára, gyorsan keresnem kell valami akciódúsabb sorozatot. -
én a filmet nem nagyon bírtam végignézni se....annyira más volt mint a sorozat.....nem is tetszett....:D plusz Tomoya hangja fos :D -
igen, raadasul tegnap este besoztal, hogy erdekes lesz a bleach manga
-
Hát jó, nem adom el mindenem... nem lesz tengerentúli mészárlás...
Megnyugodtam.
Most már csak a speckók/filmre vagyok kíváncsi :)
-
Ja, hogy még mindíg csak olyan "Kurvák vére folyjon patakokban" értelemben vagy dühös? Ok. -
Nem ott tartok - Ushio...
[Munkahelyen vagyok - sajnos, nem tudom egymás után darálni a részeket - este fejezem be a teljes sorozatot, majd jönnek a speckók, és a film]
-
Szóval nem tetszett a befefezés? :( -
Látom el lettél kapatva a korai megjelenésekkel.
-
Clannad: After Story.
Na jól van ám!!! Mindenem eladom, veszek jegyet és vérengzést csinálok a készítők között!!!!