Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Cowboy Bebop - Csillagközi fejvadászok (TV Series 2021-)
Genre: Action, Adveture, Crime
Jó sikerült, jönnek elő szépen a régi emlékek.
És akkor jazzzz
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.11.28. 00:37:54
Blade Runner: Black Lotus 2021
Genres: Sci-Fi, Suspense
Vegyesek az érzéseim.
A világ amiben játszódik részletgazdagon van megjelenítve, némelyik vágókép a zenével nagyon jó, tetszik.
A karakterek mimikája ellenben nem.
Arcane a Riot game animációs sorozata, lehet még Csocsonak is tetszeni fog
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.11.10. 22:31:38
LiSA - 明け星
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.11.07. 19:24:13
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ha esetleg érdekel titeket egy vérbeli retró anime, akkor ajánlom figyelmetekbe a Gall Force című alkotást. ^^
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nem vagyok jaratos mangakban, de allitolag mar sokan nagyon vartak, mikor lesz anime belole. Slice of life. Iskola. Nemasagig kommunikacio keptelen fohosno. Es a tobbiek is valogatott fura figurak.
Genres: Adventure, Fantasy
Bojji a süket elsőszülött kis herceg kalandjai Kageval az árnyékkal.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.10.21. 15:16:08
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.10.19. 22:21:30
Minden évben ír, mond valamit ezen a napon.
Tavaly mimózát kapott valakitől és azt osztotta meg.
LiSA meg tortával szokott fényképezkedni. Igaz, a két hölgynek egészen más a habitusa.
Nagydög: Köszönöm! Valami hasonlót írtam a hozzászólások közé.
Ja igen: Láttam a "Virágboltban" a Violet Evergarden filmet megjelenni.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2021.10.19. 20:47:46
Trucker, a jolnevelt valasz erre, ha erdekel: お誕生日おめでとう(otanjoubi omedetou)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Boldog születés napot!
A legszebb éveit éli szerintem.

Furcsállottam, hogy nem találom a hivatalos oldalán. Közben meg nem jó helyen kerestem.
Remélem, készítenek hozzá valami jó videót is.
Azért az nagyon érződik, hogy sikerült minőségi zeneszerzőt beszerezni ehez a zenéhez ismét. Meg sem lepődnék - ha jó lesz a videó - hogy összeszednének akkora nézettséget, mint a Homura zenével.
Mini Militia App Lock
Utoljára szerkesztette: avensis18, 2021.10.18. 13:29:46
Plusz megjelent az Akeboshi is, LiSA új dala, amely a Kimetsu no Yaiba második évadához készült:
Ilyen nagy munkába azért ne kezdj miattam.
Szerencsére vagyunk néhányan rajongói. Sajnos magyarországon, meg úgy európában elég kevesen.
Elsőnek egy ilyen LiSA-t kerestem ahol jól látszódik a felkarja és arra megpróbálni egy börtöntetkót felvésni "szívecskébe Trucker + Lisa", de aztán szembejött ez a ifjonti képe és adta magát :)
Trucker, te valamit nagyon tudsz <#hehe>#hehe>
Genres: Drama, Supernatural
Theme: Psychological
Depressziós srác a halálba menekülne, de egy angyal megmenti és új képességeket ajándékoz neki, de nem ő az egyedüli és kezdetét veszi a harc.
A naptárat meg az ÁFA-s árának az ÁFA-val növelt.... jó édes, magyar... inkább nem írom ide, amit gondolok.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.10.14. 22:13:31
Sokkal inkább olyan, mint egy Yoasobi dal, bár mivel az abban lévő srác volt ennek a dalnak a társszerzője, így... nem is értem, hogy miért lepődtem meg a végeredményen.
A ReoNás naptár megint szuper lett. Sony Music Japántól meg lehet rendelni, jó drágán elküldik nagyon szívesen. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.10.14. 22:07:17
Tetszett. Még szokni kell szerintem. Elég ...kevéssé LiSA-san hangzott.
Most viszont naptárt kell beszerezni. :)
Amíg sikerül, vagy legalább a képeket begyűjteni, addig jó lesz telefon háttérképnek.

Genres: Comedy, Romance, Slice of Life
Az alacsony termetű Futuba mindennapjai.
Genres: Action, Sci-Fi
Themes: Mecha, School
Az idegenek megtámadják a Földet, a maréknyi emberi túlélő a föld alá menekül,
harci robotokat építenek és szembeszállnak az idegenekkel.
Genres: Comedy, Romance, Slice of Life
Theme: Historical
Gazdag srác egy balesetben elveszti édesanyját és a jobbkeze épségét, apja száműzi vidéki birtokukra,
ahol depresszióba zuhanva tengeti napjait, amíg egyszer csak be nem állít hozzá a felesége és indul a ramazúri.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.10.11. 00:59:43
Theme: Music
Lányok zenei vetélkedőn összemérik tudásukat.
Genres: Action, Suspense
Demographic: Shounen
A Tesla szilánk szedegető tini titkos ügynök páros kalandjai.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.10.11. 00:31:03
Fena: Pirate Princess
Meglestem 3-4 reszt egyben. Szerintem tok kircsi ahhoz kepest, hogy alig talalok olyan anime-t ami megfog.
Irodai romkom egy ismertebb mangából, kb. a szokásos szintet hozza, nézhető.
Az évad másik nagy címe, mind a regények, mind a manga igen népszerű, ez utóbbit követem én is. Nem egy szokványos isekai power fantasy-ról van szó, sokkal mélyebb, földhözragadtabb lesz a dolog, bár Will a maga módján egészen különleges képességekkel fog rendelkezni majd. Jóféle, és bár az anime mintha kapkodósabb lenne egy kicsit, egyelőre nem hagy ki semmi fontosat.
Genres: Comedy, Slice of Life
Theme: School
Az évfolyam legszebbjének kommunikációs gondjai vannak.
Tsuki to Laika to Nosferatu 2021
Genre: Sci-Fi
Themes: Space, Vampire
"Az emberiség történetében az első űrhajós egy vámpír lány volt."
Deji Meets Girl 2021
Genre: Slice of Life
Duration: 2 min
A nyári szünetben a tengerparti szálloda recepcióján dolgozó iskolás lány különös, mesés kalandjai 2 percben.
Lehet készíteni a zsebkendőket, mert ez egyszerre überaranyos és drámai lesz, mint minden japán romantikus történet. Miközben néztem, esett le, hogy ezt már olvastam mangában, viszonylag rövid (5 kötet), de eseménydús, és szem nem marad szárazon...
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.10.08. 20:59:55