Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WWFSMD?
Az emberi évek neki csak hógolyó a forró kályhán, több mint 1000 éves elvileg.
Ez adja a drámai hangulat egy részét.
WWFSMD?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
WWFSMD?
Emberünk mega KamenRider fan aki az idő múlásával épp kezdi feladni a szenvedélyét, de a sors másképp gondolja :D
Wanna be - TeddyLoid
Ahogy elnézem pont a 9. részben lesz egy kis bunyó az új képességek miatt.
HAYASii「Hunting Soul」【lyric video】
Az első évad óta már mondjuk el is felejtettem mit láttam, csak az animét nézve ugrik be, hogy mit is hittem és mi is a valós sztori.
Genres: Adventure, Sci-Fi
Themes: Crossdressing, Historical, Mecha, Military
Egy steampunk feldolgozás a történet első világháború kezdetétől indul.
TV Series 2024–
Genre: Adult animation, Dramedy, Mystery fiction, Conspiracy thriller
Emberünk talál egy érdekes gombát aminek meglepő hatása van, innentől indul a kaland, magyar szinkronnal.
Az animációja hasonlít a Scavengers Reign-re.
common side effects opening theme remix - astral goose
Pantheon (TV Series 2022–2023)
Genre: Drama, Science fiction, Thriller
Már régebben linkeltem, de most már kint van mind a két évad magyar szinkronnal.
The Rescues — Don't Dream It's Over (Crowded House Cover)
Ameku Takao no Suiri Karte / Ameku M.D.: Doctor Detective 2025
Genre: Mystery
Themes: Adult Cast, Medical
Doki lány nyomoz.
Aimer「SCOPE」Music Video
Sakamoto Days 2025
Genres: Action, Comedy
Themes: Adult Cast, Organized Crime
Demographic: Shounen
A profi rosszfiú, szerelmes lesz és feleségének tett ígérete szerint visszavonul és nem öl meg senkit, persze ez nem ennyire egyszerű.
走れSAKAMOTO / Vaundy : SAKAMOTO DAYS with Vaundy - Vaundy
Zenshuu. / Zenshu 2025
Genres: Action, Fantasy
Theme: Isekai
Az anime rajzoló halála után kedvenc gyerekkori animéjében találja magát.
BAND-MAID / Zen (Official Music Video) MAPPAアニメ「全修。」オープニングテーマソング - BAND-MAID
NEET Kunoichi to Nazeka Dousei Hajimemashita / I'm Living with an Otaku NEET Kunoichi!? 2025
Genres: Comedy, Romance, Supernatural
Főszereplőnk összefut egy Nindzsa lánnyal aki szállásért cserébe megvédi a gonosz árnyaktól.
「Neet In Jam?」Official Music Video/TVアニメ「ニートくノ一となぜか同棲はじめました」OP主題歌 #ニートくノ一 #ニンジャダンス - REAL AKIBA BOYZ
Ore dake Level Up na Ken Season 2: Arise from the Shadow / Solo Leveling Season 2: Arise from the Shadow 2025
Genres: Action, Adventure, Fantasy
Themes: Adult Cast, Urban Fantasy
A második évadban folytatódik főhősünk kalandja, aki a ranglistán egyre feljebb kúszik.
LiSA『ReawakeR (feat. Felix of Stray Kids)』MUSiC CLiP - LiSA Official YouTube
Übel Blatt / Ubel Blatt 2025
Demographic: Seinen
20 év után emberünk bosszút áll gyilkosain.
【MV】GARNiDELiA「罪人」/TVアニメ『Übel Blatt~ユーベルブラット~』オープニング主題歌 - GARNiDELiA
Around 40 Otoko no Isekai Tsuuhan / The Daily Life of a Middle-Aged Online Shopper in Another World 2025
Genre: Fantasy
Themes: Harem, Isekai
A fantasy világ és egy mai online shop találkozása.
亜咲花『GIVE & TAKE』Music Video Full ver.(TVアニメ「アラフォー男の異世界通販」オープニングテーマ) - 亜咲花公式チャンネル
Fuguushoku "Kanteishi" ga Jitsu wa Saikyou Datta / Even Given the Worthless "Appraiser" Class, I’m Actually the Strongest 2025
Utolsókból lesznek az elsők.
ASTERISM - Crescendo TVアニメ「不遇職【鑑定士】が実は最強だった」オープニングテーマ - ASTERISM
Utoljára szerkesztette: ximix, 2025.03.11. 19:39:35
MV】Creepy Nuts - よふかしのうた
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2025.03.09. 14:17:55
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezek közül az Ao no Hakót szeretem a legjobban. Szeretem a karakterek báját, és az, hogy nem tipikusan sportanime, habem romantikus, van benne slice of life elem bőven. Korábban is kérdeztem is magamtól, hogy attól, hogy valaki jó sportoló akar lenni, miért is ne élhetné az átlagos középiskolások életét? A választ az Ao no Hako adta meg. :)
https://supermario4ever.wordpress.com
Genres: Adventure, Sci-Fi
Themes: Delinquents, Racing
netflix
So-so, az első rész hangulata megfogott, de csak amíg el nem kezdődött a mocis akció.
Cryptogram · Yu Serizawa
https://www.tiktok.com/@handsomejack_thebigdevil/video/7440027938352942344
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ha már az Epic kinyírta, akkor nem tudom, hogy miért tették be a sorozatba. Emlékek? Kezdeni akarnak vele valamit?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Arnold handshaknél felnevettem.
Secret Level
https://en.wikipedia.org/wiki/Secret_Level
Persze lehet valahogy elkerui majd a Dan da Dan, hogy így járjon, majd idővel kiderül. Folyamatban levő mangánál jóval nagyobb az esély ilyesmire, mint egy anime original történetnél, vagy már befejezett mangát feldolgozó címeknél. Persze van ellenpélda is, amikor a Mirai Nikki elindult akkor a manga javában futott, de mire befejezték addigra a manga is véget ért és az anime is ugyanoda jutott.
Ami a 80 éves nagyit illeti, ez is eléggé tipikus, de megbocsátható
WWFSMD?
WWFSMD?
Persze amíg jó addig miért is ne nézném, de félek előbb utóbb átmegy Made in Abyss módra unalomba. Akkor majd otthagyom
WWFSMD?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Erdekes, hogy netflixen ugy raknak ki valamit ami hetente jon de ez siman kurvajo!!!
Nagyon tetszik!
Egyébként hagyományosan jó lesz ez az őszi szezon, mint általában az őszi szezonok. :)
Amiket én nézek:
- Blue Lock
- Ao no Exorcist
- Natsume Yuujinchou
- Uzumaki
- Touhai
- Ranma 1/2
- Ao no Hako
- Maou2099
Illetve nagyon érdekel a Fureru. még, de mivel az movie, és egyik szolgáltató sem streameli, ezért jó eséllyel csak akkor lesz elérhető, ha kijön Japánban Blu-rayen.
Az időbe visszalépéssel új idővonalak indulnak el ezért sok variációja lehet történetnek.
PSN ID.: Beegabor
Meg nem fejeztem be, kb 5 vagy 6 epizodot lattam. Most elkezdtem a Twilight of the gods ot ami ugyszinten netflixen van. Zack Snyder rendezte vagy penzelte de ez sokkal szorakoztatobb.
WWFSMD?
Genres: Drama, Sci-Fi
Theme: School
Demographic: Seinen
Bár a humor nincs feltüntetve, de azért van benne poén is "a kiscsaj és a tanáros résznél felnevettem."
Jópofa animének indul, így az első három rész alapján, néha éreztetik a drámai feszültséget is,
talán ez a karakterek jópofasága ha kicsit komolyabb felnőttesebbre lenne rajzolva jobban állna neki, de így is elmegy.
A kivitelezés nem rossz, a karakterek rajzolása kicsit eltér a szokásostól, a környezet rendben van részletes.
Valamit biztos elkaptam, mert mostanában több romantikus anime is szembejött :)
Katsute Mahou Shoujo to Aku wa Tekitai shiteita. / The Magical Girl and the Evil Lieutenant Used to Be Archenemies 2024
Genres: Comedy, Fantasy, Romance
Theme: Mahou Shoujo
Rosszfiú megy hogy legyakja jó kis lányt, de pechére szerelmes lesz belé és kezdődik a kalamajka.
Rövid 12perces részekkel operál, a srác vergődése ami lekötött benne :)
Yoru no Kurage wa Oyogenai / Jellyfish Can't Swim in the Night 2024
Genre: Drama
Theme: Music
Lányokat összehozza a sors és múltjukon túljutva próbálnak sikert elérni.
Jó hangulatú anime.
Meg most van még egy rakat fantasy , "a mindent elhárítok a, megakarok halni, senki emlékszik mivolt, kardos menő...ect".
Rendesen unalmas volt, a vége meg összecsapott (pölö: gyerek a végére hirtelen tudta, hogy ki a lány, reakciók a gyerek részéről a visszatéréskor, etc.) - semmi észszerű gyerekes viselkedés, mintha mini-felnőtt lett volna.
Genres: Comedy, Suspense
Themes: Adult Cast, Organized Crime
Amolyan "slice of life" csak nem iskolás lányokról szól, hanem a jakuza bérgyilkosának mindennapjáról ¯\_(ツ)_/¯
ALI - Professionalism feat. 般若