Játékmagazinok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
Tökéleteset alkotni lehetetlen,ezt mindenki tudja.
Így meg legalább újságot is kap a játékhoz,a demó CD-t meg max. elajándékozza😊)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Lazarus
Adnak egy korongot amin olyan demók vannak hogy 1 régebbi (2-3 évnél idősebb) gépen sem fut vagy élvezhetetlenül szaggat. A másik 1 vagy 2CD-n meg adnak egy régi gépekhez űber játékot...
Sokkal sikeresebbek lennének hogyha egy felhasználói rétegre koncentrálnák ezt a sok mittoménmit. Az összes gépezőnek úgyse nyerik el a teccését...
Ron Ragm
"Viszont szar mert adnak hozzá tejjes játékot.. ki a ráknak kell a sok 2-3 éves ratyiság??"
1.Nos vannak nagy,régebbi játékok amik 1000-szer jobbak néhány(!) újabb játékknál.
2.Van akinek még mindig gyengébb gépe van,mert jobbra nem telik,így nem értem miért többes számban bészéltél...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Efreet
minek újság ha van net? csak régi híreket tudnak írni...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Lazarus
Olyan újság köllene nekem amibe:
-nincs CD (ha van gyors netem akkor mi a faszér kéne nekem CD)
-van benne mindenféle játékleírás
-és hardver teszt meg írás meg miatúró

Na és persze részben számít a tartalom és a vizuális megjelenés is. Ezek után az ára már nem lehet olyan magas (lásd PC Guru)

Ha valaki tud ilyesmi havilapokat akkor írogassa ide le!

ÉS most egy izé következik 😄
A PC Guru előnyei és hátrányaji:

király mer vanbenne hárdverteszt meg játékleírás magas színvonalon(!), aki ért az írogatáshoz az biztos hogy oda fog kerülni a szerkesztőségbe (erre a sorra jutott El Diablo -> diablo2.hu ésés ace is -> operationflashpoint.fw.hu), Meg szépis meg jó is 😄

-Viszont szar mert adnak hozzá tejjes játékot.. ki a ráknak kell a sok 2-3 éves ratyiság?? A Demócédé meg csak annak kell akinek vagy lassú vagy egyáltalán nincs nete.. szerintem más hibája nincs...

Na most kidumáltam magam egy hétre
megyek kommandoszozni 😄
változó, attól függ melyikben mi van!!!!!!!!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Lteebee
Szvsz a játékosok fórumán kéne keresgélned.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Coine
Mind2 xar, ne erre költsétek a pénzt