Játékmagazinok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem az egyik van, mert a harmadik már megszünt....
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
sztem szépen meg van csinálva, no de a pc guru se panaszkodhat! SÕT!
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
kérdeznék valamit😄 nagyon kapóra jön ez a topic! nem tudjátok, kbra hogy a gamestart és a pc gurut milyen programmmal/programokkal csinálják? Kíváncsi lennék rá
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
na jó az egyik ender
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
bár egy két emberkét nem igazán szeretek benne<#email>#email>
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Cím: Egy topic bukása
Most vettem csak észre, hogy ez WC Guru!
<#guluszem1>#guluszem1>Én meg itt kérdezgetem, hogy mér Splinter Shit!
óóóóóó<#gonosz1>#gonosz1>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Naszóval a GamePRO már majdnem bejött, egy számot megvettem meg minden tetszik, poénos, egyéb hírek, de nagyon sok benne a konzolos cucc, ami engem marhára megint nem érdekel, szóval olyan újság még nincs ami nekem tökéletesen megfelelne.
Ezt a piaci szegmenst jó lenne még valakinek betömködni, lehet erre is lenne igény.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
azóta semmit olyat nem mond, amit az interneten nem találok meg. És ezt ingyen (az elõfizetést most ne nézzük... ) az nyomtatott sajtó meg elég drágás.
a hozzá adott régi játékok meg felejtõs....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500
ezt minap elfeeljtettem, és vettem egy GS-t (mondjuk cd dvd nélkül akartam, mert igazából úgysem nézem meg egyiket sem) naszóval felidegesített ez a szar, én marha
pl. csontit nagyon nem bírom
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
De lehet én változtam.http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
a fele cuccot ami a cd-n volt nemtudtuk megnézni. videók stb 😊)))))) régi szép idõk
[ nosztalgikusz ]
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A garázs meg televan 3 év PC-X eivel 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
,de a guru a jobbik ujsag.
igaz egyikert sem adok ki aranyat.
lll l ll lllll l lll ll
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...