Játékmagazinok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bár én androidos vagyok. Szerencsére arra is van 😊
Csak, hogy fokozzuk az interaktivitás nyújtotta élvezeteket. 😛
http://swguru.hu/dimag_reader_-_magazin_olvaso_ipad-ra
De a http://www.dimag.hu/ oldalon magad is megnézheted, ott vannak az elérhetõ magazinok, a program meg minden amit tudni kell.
Hát azért utána érdeklõdtem haveromnál... Õ a Dimagot használja és egy jó pár dolgot felsorolt. bennem leginkább az marad meg, hogy a olvasóprogramot ingyenesen tudod letölteni,olcsóbb és hamarabb jelenik meg online mint a nyomtatott és extra tartalmak is elérhetõek pl. kis videók. Kevesebbet fizetsz és többet kapsz. Nem rossz 😊
Melyik újság a jobb, esetleg egy harmadik? " LOL nem negyedik jön ezek után? 😄 ROFLTMAO
COMPUTERWORLD!!
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
teljes játék a laphoz pedig akkor mûködne ha nem 2000 ft lenne egy újság
576 ezért jó, 800 HUF-ot még leperkál az ember havonta, többet nem szivesen
576 tartalma se valami változatos, game show körkép, interjú fejlesztõkkel, ilyen témák érdekelnek
XY fps 67%-os értékelése kevésbé
lehetne több háttérinfó a játékokról, grafika, MI részletes kielemzése, stb.
jó újsághoz széles látókörû szerkesztõk kellenének
Én pc gurut és gameszart csak akkor szoktam venni, ha olyan teljes játékot adnak hozzá ami érdekel, de mivel csökken a olvasó táboruk, ezért csak budget kategóriás vagy rosszabb játékokat tudnak a lap mellé adni, így lassan ez is értelmét veszti. Ebben az évben vettem 1 pc guru-t a hitman 3 miatt, gameszart egyet se... Én már úgy fogom fel, hogy nem magazint veszek, hanem teljes játékot és mellé kapok egy magazint... Magért a magazinért amúgy sem éri meg az a 2000Ft.
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Mondjuk én is szeretek nyomtatott dolgot olvasni inkább (teszem azt, a vizsgákra készülve én is nyomtatok ki több tiz oldalas leírásokat, tételeket). De azért, hogy elolvassak pár cikket, nem adnék ki havonta 2000-et olyanra, amit neten is elolvashatok.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
programozás témában jobban érdekelne folyóirat (csak az ugye nincs, se írott, se online, 2005-ben volt egy próbálkozás de elhalt (CodeX))
de játékok technikai kivesézése, bõvebb fejlesztõmûhely kulisszák,... is jöhetne
persze a mai világban neten elõbb megtudsz mindent, de a havilapnak nem a naprakészség az erõssége és lényege
hanem hogy offline módon elmélyülhetsz abban ami érdekel
másrészrõl netre sokan írnak cikkeket, a legtöbb nem üti meg a mércét, nyomtatott sajtótól jogosan elvárja az ember az igényességet és a témák alaposabb körbejárását
hogy ez mennyire sikerül az más tészta
a papírnak mindig lesz létjogosultsága, csak magasra kell tenni a mércét
+ webes tartalommal és/vagy DVD-vel tovább bõvíthetõk a lehetõségek
ne feledjük hogy itt SG-n is sokan fizetjük/tük a VIP díjat, vagyis ezzel támogatva az SG-t hogy továbbra is csinálja azt amit csinál
lényegében SG "elõfizetõk" vagyunk
fotográfik kolomp edisön :D
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
sok év kihagyás után PC játékok is lesznek benne
YEAH! majd megveszem...
aki már látta írhatna a minõségrõl

2005/1: PC Guru 17780, GameStar 21730
2007/2: PC Guru 11532, GameStar 13850
2008/1: PC Guru 9224, GameStar 10347
És egyre csak csökken 😄😄😄. Mindkettõ beszopta, de meg is érdemlik.
http://youtu.be/4v8qae11_-M
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Gamestar 2007/01 (Teljes játék: FlatOut): 700Ft
PC World 2006/08: 500Ft
Együtt 1000Ft
Posta van.
Írj privit v. emailt!
A türelem rozsdát terem.
A türelem rozsdát terem.
amúgy meg ha olvasni akarok vmi cikket egy játékról, akkor az Sg-s cikkeket olvasom el, majd annak hozzászolásait, megkeresem a topikját mikro megjelenik és keresek valakit aki részletesen írt a játékról (pl TDU).
Régen jó volt a gamestar, de már a teljes játékok miatt is felesleges venni szerintem.
A papírtokjai viszont jó volt filmtartónak😄
Az volt a baj vele hogy sok minden volt amit elkezdett de nem folytatta...
régen volt, hogy az ujságba kivehetõ cdtok volt a mellékletükhöz. alapból vágva volt meg ilyemi. utánna meg betették a lapba, hogy vagdosd szét a jódrágán megvett ujságodat, hogy aztán egyre jobban szétjöljön...
aztán volt hogy magyarította a játékait, sõt volt h szinkrot is csinálhatok hozzájuk... ha valami közbejött, a következõ cd mellékleten rajta volt a foyltatás, de csak 2 játék erejéig tartották ki...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szeretném figyelmetekbe ajánlani weboldalunk, a Hard-Line.hu-t! Az oldal fõtémája a játék és a film, de helyet kap még a zene és a hardware világa is. Weblapunkat folyamatosan fejlesztjük, friss hírek, régi és új játéktesztek egyaránt megtalálhatóak oldalunkon. Egyre bõvülõ Infobázisunkban a legújabb és a legfrissebb zenei elõadókat, filmet és játékokat egyaránt megtalálhatják a látogatók.
Irány a Hard-Line.hu!
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]