318
576 KByte, GameStar, PC GURU stb.
Melyik újság a jobb, esetleg egy harmadik?
  • Lantee
    #318
    Sziasztok! Keveredés volt a szerkesztőségnél, és az e havi (június) PC GURU kétszer érkezett meg hozzám. Ha valakit érdekel a pótpéldány, egy dobozos kóláért viheti - de kizárólag Budán mozgok - MOM - Budagyöngye.
  • gosumofo
    #317
    Nem tudom volt-e már ilyenre példa, de a GS-hez a teljes játék egy warez Half-Life 2 verzió, a rossz törés AI hibáival meg a játék megjelenéskori állapotában... A kivágható borítója se semmi, a sierra logója van rajta, akik 3 éve megszűntek, és a Valve perrel nyerte vissza tőlük a játék forgalmazásának jogát még jóval azelőtt :D

  • morzsi555
    #316
    Bezár a PC Guru? Szar ügy.
  • grrrrr
    #315
    Úgy tudom hogy csak androidos telóra jön/jött ki vagy kijött már vagy csak a következő hónapban fog kijönni. De próbálj meg rákeresni tudod a Google a barátod :)
  • hulloreka85
    #314
    köszkösz.....így már lehet h kipróbálom....aztán ha tetszik akkor előfizetek rá:)....azt még meg tudná mondani vki h a reader minden telóra telepíthető?
  • creamway
    #313
    Vannak ingyenes példányok is. Próbáld ki azokat, aztán rájössz hogy tetszik-e vagy sem.
  • grrrrr
    #312
    Ha nem akarod meg rendelni a magazint hosszabb távra lehetőség van rá hogy csak 1 példányt vásárolj meg a reader pedig ingyenes, szóval csak azt az egy magazint kell megvenned ami olcsóbb is mint nyomtatottan :)
  • hulloreka85
    #311
    hát lehet h olcsóbban kijön pénzügyileg de engem nagyon így sem győz meg...ha lenne rá vmi egyhetes próbaidő vagy vmi lehet kipróbálnám és megtetszene....vagy csak vmi rövidebb időre szóló előfizetés nincs dimagra?
  • creamway
    #310
    Ahogy látom iphone-ra is.
    Bár én androidos vagyok. Szerencsére arra is van :)
  • petragondolai6
    #309
    Végre I-paden is lehet dimagolni.
    Csak, hogy fokozzuk az interaktivitás nyújtotta élvezeteket. :P

    http://swguru.hu/dimag_reader_-_magazin_olvaso_ipad-ra
  • yugoslave
    #308
    Kényelmes, gyors, környezet-, idő- és pénztárcakímélő megoldás. Csak ajánlani tudom! Az meg csak hab a tortán, hogy ez a jövő és jobb minél előbb átszokni erre a megoldásra. :)
  • grrrrr
    #307
    A Dimag egy olvasóprogram amit ingyen letudsz tölteni(mint már írta), és a magazinokat egy weboldalon tudod megvenni és letölteni amit a Dimag programmal tudsz megnyitni és olvasni. Ha jól értettem amit mondott.
    De a http://www.dimag.hu/ oldalon magad is megnézheted, ott vannak az elérhető magazinok, a program meg minden amit tudni kell.
  • ZsaniC
    #306
    Köszönöm, igen, nagyon felkeltette az érdeklődésemet, hogy van plusz tartalom is, Dimag? Hol találom meg őket? És pontosak is, tényleg megérkezik a lap amit rendeltem?
  • grrrrr
    #305
    LoL. Észre sem vettem ezt a kis bakit... valaki tényleg nagyon tud számolni :)
    Hát azért utána érdeklődtem haveromnál... Ő a Dimagot használja és egy jó pár dolgot felsorolt. bennem leginkább az marad meg, hogy a olvasóprogramot ingyenesen tudod letölteni,olcsóbb és hamarabb jelenik meg online mint a nyomtatott és extra tartalmak is elérhetőek pl. kis videók. Kevesebbet fizetsz és többet kapsz. Nem rossz :)
  • ZsaniC
    #304
    Nem szoktatok online rendelni újságot? Ezek közül is lehet. Gondoltam ha valakinek van erről tapasztalata, az mesélne róla :)
  • yugoslave
    #303
    Nem kell rákérdezned én a computerworld-t már egy ideje online olvasom. Így olcsóbb is. Egyszerűbb a kézbesítés is, arról már nem is beszélve, hogy papírmentes és így környezetkímélő megoldás is :)
  • yugoslave
    #302
    "576 KByte, GameStar, PC GURU stb.
    Melyik újság a jobb, esetleg egy harmadik? " LOL nem negyedik jön ezek után? :D ROFLTMAO

    COMPUTERWORLD!!
  • grrrrr
    #301
    Az egyik haverom olvasgat e-bookokat és mostanság az újságokat is elektronikus formában olvassa. Ha komolyan érdekel titeket akkor rákérdezhetek nála. Saját részről én viszont inkább maradok nyomtatott verziónál. Nem igazán értem hogy lehet szeretni ezeket az e-cuccokat.
  • ZsaniC
    #300
    Igen, valóban és szerintem ezek közül biztos van fent valamelyik. Népszerű újságok. És még a fákat se kell kivágni, hogy olvashass :)
  • elefantcsont
    #299
    Utána kell nézni netről biztos le lehet tölteni valahonnan. Úgy hallottam most már van ilyen internetes újság "reader". A gamestar azért elég felkapott újság, ha valaminek hát annak biztos kéne lennie digitális verziójának is. Sok sikert a beszerzéséhez! Ha valaki ismer ilyen oldalt és van tapasztalata az írhatna! :-)
  • Desiderata #298
    576-hoz most adnak valami dvd-t, mik vannak rajta?
  • Yulcsa
    #297
    Nem érdekelnek véletlen valakit régebbi PC Guru, Gamer, PC Magazin, stb. Újságok? Csere is érdekelne valami értelmes dologra, csak nincs szívem őket kidobni...
  • Klemice
    #296
    srácok nem kapok már sehol gamestart... ilyenkor mit lehet tenni ha mindenhonnan elvitték?
  • Grove4
    #295
    Akinek UT 3-a van,és GOW-ot szeretne azzal cserélek,írjon privit!
  • fery02
    #294
    Pár nap múlva feltétlen Gamestart! Jár az újság mellé vagy Unreal tournament 2006 vagy pedig Gears of War eredeti dobozos kiadásban.
  • blackgamer
    #293
    nem tudom, engem érdekelnek a konzolos cikkek, mert ugyan sose volt konzolom és nem is lesz egyhamar de tájékozódni szeretek hogy miről maradok le :)

    teljes játék a laphoz pedig akkor működne ha nem 2000 ft lenne egy újság
    576 ezért jó, 800 HUF-ot még leperkál az ember havonta, többet nem szivesen

    576 tartalma se valami változatos, game show körkép, interjú fejlesztőkkel, ilyen témák érdekelnek
    XY fps 67%-os értékelése kevésbé

    lehetne több háttérinfó a játékokról, grafika, MI részletes kielemzése, stb.
    jó újsághoz széles látókörű szerkesztők kellenének
  • sherlock1
    #292
    Nem hiszem, hogy hosszú életű lesz, mert a pc-seket nem érdeklik a konzolos cikkek, a konzolosok nagy része meg casual gamer, őket meg nem érdeklik a cikkek. 576 Konzol se volt sikeres, nem tudom miért gondolják azt, hogy ez most az lesz. Amúgy azt mondják olyan, mint a pc guru, bár ez nem csoda mivel 2 pcguru főszerkesztő átment az 576-hoz.

    Én pc gurut és gameszart csak akkor szoktam venni, ha olyan teljes játékot adnak hozzá ami érdekel, de mivel csökken a olvasó táboruk, ezért csak budget kategóriás vagy rosszabb játékokat tudnak a lap mellé adni, így lassan ez is értelmét veszti. Ebben az évben vettem 1 pc guru-t a hitman 3 miatt, gameszart egyet se... Én már úgy fogom fel, hogy nem magazint veszek, hanem teljes játékot és mellé kapok egy magazint... Magért a magazinért amúgy sem éri meg az a 2000Ft.
  • blackgamer
    #291
    Gamestarért én se adok ki pénzt, de ha lenne egy igényes, szinvonalas lap azért áldoznék boldogan
  • Bandee1987
    #290
    Is. Nézd meg, egy havi gamestar újság 2000 ft. Ebből már majdhogynem kijön egy olcsóbb, lassabb havi internet díja. Játékteszteket, cikkeket, hardverteszteket meg a neten is tudok tonnaszámra olvasni, és azok is vannak olyan színvonalasak, sőt jobbak.

    Mondjuk én is szeretek nyomtatott dolgot olvasni inkább (teszem azt, a vizsgákra készülve én is nyomtatok ki több tiz oldalas leírásokat, tételeket). De azért, hogy elolvassak pár cikket, nem adnék ki havonta 2000-et olyanra, amit neten is elolvashatok.
  • blackgamer
    #289
    a pénz miatt nem veszel? vagy nincs szükséged arra hogy nyomtatva olvasd
  • Bandee1987
    #288
    Ezeknek az újságoknak akkoriban volt még értelmük, amikor a net nem igazán volt megfizethető. Én is rendeltem anno gamestart. Amióta netem van (2003 vége), azóta egy ilyet sem vettem és nem is fogok szvsz.
  • blackgamer
    #287
    vagy 10 éve nem járatok újságot, csak mégis jó lenne havonta várni egy dátumot
    programozás témában jobban érdekelne folyóirat (csak az ugye nincs, se írott, se online, 2005-ben volt egy próbálkozás de elhalt (CodeX))
    de játékok technikai kivesézése, bővebb fejlesztőműhely kulisszák,... is jöhetne

    persze a mai világban neten előbb megtudsz mindent, de a havilapnak nem a naprakészség az erőssége és lényege
    hanem hogy offline módon elmélyülhetsz abban ami érdekel
    másrészről netre sokan írnak cikkeket, a legtöbb nem üti meg a mércét, nyomtatott sajtótól jogosan elvárja az ember az igényességet és a témák alaposabb körbejárását
    hogy ez mennyire sikerül az más tészta

    a papírnak mindig lesz létjogosultsága, csak magasra kell tenni a mércét
    + webes tartalommal és/vagy DVD-vel tovább bővíthetők a lehetőségek


    ne feledjük hogy itt SG-n is sokan fizetjük/tük a VIP díjat, vagyis ezzel támogatva az SG-t hogy továbbra is csinálja azt amit csinál
    lényegében SG "előfizetők" vagyunk
  • rumkola
    #286
    Én mindig vettem és gyűjtöttem ezeket az újságokat. Kb. 7 éve van netem, azóta egyetlenegy darabot sem vettem.
  • Pluskast
    #285
    Na meg az internet korában ilyen újságot kiadni.... Ma már hamarabb van lehetősége az embernek kipróbálni a gamet mint ahogy az újságíró leírja a tesztet. A játékhíreket meg ingyen elolvasom a neten nem fogok még fizetni is érte. Én ilyen újságot csak addig vettem amíg nem volt netem.
  • blackgamer
    #284
    Végre visszatér a legendás újság az 576 Kbyte
    sok év kihagyás után PC játékok is lesznek benne
    YEAH! majd megveszem...
    aki már látta írhatna a minőségről
  • sherlock1
    #283
    Tök mindegy melyik a jobb, nemsokára mindekettőnek annyi. Elég csak a http://www.matesz.hu/data/ -on megnézni az eladási adatokat.

    2005/1: PC Guru 17780, GameStar 21730
    2007/2: PC Guru 11532, GameStar 13850
    2008/1: PC Guru 9224, GameStar 10347

    És egyre csak csökken :D:D:D. Mindkettő beszopta, de meg is érdemlik.
  • Molnibalage
    #282
    Bizony. Én utoljára kb. 3 éve vettem egy-két példányt a Gamestarból, mert akkor nem volt még netem otthon. Az is röhejes, hogy NAGY tapasztalatú újságírónak titulálnak olyan embereket aki kemény 3 éve írt akkor. Sírjak vagy röhögjek? Lehet, hogy sok éve játszik, de azt elég sokan mondhatják el magukról..
  • Rundstedt17
    #281
    egyik sem azért nem érdemes fizetni,abból élnek hogy játékokat reklámoznak.nos ha van neted használd azt sokkal frisebb infok vannak és INGYENES!
  • JaSoN HuNTeR #280
    mind2 nagyon jó újság:D Habár azt mondják hogy mostanság a Gamestart a jobb ;)
  • tmisi
    #279
    Eladó bontatlan csomagolásban, DVD-vel:
    Gamestar 2007/01 (Teljes játék: FlatOut): 700Ft
    PC World 2006/08: 500Ft
    Együtt 1000Ft
    Posta van.
    Írj privit v. emailt!