122
Outcast Problema
-
Deajka #38 Emberek ! Nem változott semmi !
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!
Segítség !Segítség !Segítség !Segítség !
-
#37 Outcast-->legnagyobb -
#36 Várható volt, hogy fellendül a topic, most, hogy a Guru mellékleteként talán mégtöbb ember felfedezi ezt a fantasztikus játékot. Olyan, mint egy film. A zenéje is olyan.
Na ebb?l kéne csinálni egy mozit szerintem! A rendez?nek már nem is nagyon lenne szinte dolga, mivel annyira jól és részletesen kidolgozott a játék története, és világa. Ezt talán nem csesznék el, mint a többi játékból kreált filmet.
A doksija végén még szótár is van! :) A karakterekr?l meg életrajz. Szal, minden adott egy jó filmhez (a zene is ugye eleve full filmzene), én remélem, hogy valaki másnak is felt?ntek ezek a dolgok rajtam kívül. Mondjuk valaki olyannak, aki kompetens :) (mondjuk Spielberg vagy James Cameron tán' nem cseszné el nagyon :). -
#35 á, legújabban arról van szó hogy kb egyszerre jelenik meg a két platformra (nem emlékszem, hol olvastam, lehet hogy kacsa) -
Deajka #34 Ja, Patch itt:
http://gamesurf.tiscali.it/dynamic/download/CHIAVE/outc4958101108100/TIPO_PAGINA/patch
Hátha kell vkinek -
Inquisitor #33 Szerintem az OC2 2002 öszére lesz csak meg :(
(PS2-re kb. fél évvel elöbb ...)
Ja az OC1-ből van DVD verzió. Nagyfelbontású animációkkal, 4 szinkron és 7 felirattal (bármikor variálható!), 5.1-es szimfónikus zenével és még pár dologgal :)
Persze itthon véletlenül SE kapni ... -
Deajka #32 Az első probléma megoldva.
Találtam egy patch-patch-t
Nem rossz mi?
És remélem ez által a második is mego lesz. -
Deajka #31 sziasztok.
Vannak proplémáim és ha valaki tud segíteni ,nagyon kössz:
Megvettem a PCGURU-t ahol ez a teljes játék.
1.Amikor a 12Mb patch-t akarom feltenni azt mondja,hogy ez illegalis és annyi neki.
2.A játék során kb. 2 perc kilép a win-ba és
szintén annyi.
Felettébb szomorú vagyok. :((