122
Outcast Problema
  • Deajka
    Emberek ! Nem változott semmi !
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!
    Segítség !Segítség !Segítség !Segítség !
  • Dikkma
    Outcast-->legnagyobb
  • Bith
    Várható volt, hogy fellendül a topic, most, hogy a Guru mellékleteként talán mégtöbb ember felfedezi ezt a fantasztikus játékot. Olyan, mint egy film. A zenéje is olyan.
    Na ebb?l kéne csinálni egy mozit szerintem! A rendez?nek már nem is nagyon lenne szinte dolga, mivel annyira jól és részletesen kidolgozott a játék története, és világa. Ezt talán nem csesznék el, mint a többi játékból kreált filmet.
    A doksija végén még szótár is van! :) A karakterekr?l meg életrajz. Szal, minden adott egy jó filmhez (a zene is ugye eleve full filmzene), én remélem, hogy valaki másnak is felt?ntek ezek a dolgok rajtam kívül. Mondjuk valaki olyannak, aki kompetens :) (mondjuk Spielberg vagy James Cameron tán' nem cseszné el nagyon :).
  • ember
    á, legújabban arról van szó hogy kb egyszerre jelenik meg a két platformra (nem emlékszem, hol olvastam, lehet hogy kacsa)
  • Deajka
    Ja, Patch itt:
    http://gamesurf.tiscali.it/dynamic/download/CHIAVE/outc4958101108100/TIPO_PAGINA/patch
    Hátha kell vkinek
  • Inquisitor
    Szerintem az OC2 2002 öszére lesz csak meg :(
    (PS2-re kb. fél évvel elöbb ...)
    Ja az OC1-ből van DVD verzió. Nagyfelbontású animációkkal, 4 szinkron és 7 felirattal (bármikor variálható!), 5.1-es szimfónikus zenével és még pár dologgal :)
    Persze itthon véletlenül SE kapni ...
  • Deajka
    Az első probléma megoldva.
    Találtam egy patch-patch-t
    Nem rossz mi?
    És remélem ez által a második is mego lesz.
  • Deajka
    sziasztok.
    Vannak proplémáim és ha valaki tud segíteni ,nagyon kössz:
    Megvettem a PCGURU-t ahol ez a teljes játék.
    1.Amikor a 12Mb patch-t akarom feltenni azt mondja,hogy ez illegalis és annyi neki.
    2.A játék során kb. 2 perc kilép a win-ba és
    szintén annyi.
    Felettébb szomorú vagyok. :((