122
Outcast Problema
-
galocza #81 hát ne is... -
#80 HW:
"Nem hiszem el! Most olvastam az Appeal hivatalos weboldalán, hogy az Outcast II. fejlesztését a "megváltozott körülmények miatt" határozatlan időre felfüggesztették! Reménykedjünk, hogy nem süllyesztik el az ígéretes nézdahátam projektjét... "
-
Zozo76 #79 Ha legalabb 640x480-an lenne... -
Inquisitor #78 "Hi guys, friends and fans of Outcast,
First, we do appologize for this situation, but sometimes those kind of things happen. Unfortunately, we cannot disclose much about the situation, but please keep in mind that :
1. Outcast 2 is not canceled, it has been suspended for an undefined period of time.
2. So far, the platform has not changed (PS2 and PC).
3. Of course, this will have an impact on the release date. TBD.
Best Regards,
Appeal"
Most akkor mi van?????? -
#77 na 2 dolog akkor:
1. Az ini-t a loader visszaírja, tehát azután kell átírni, miután már bejött a menü, és akkor irásvédetté tenni.
2. nekem elindult már 1024*768-ban is, de semmi értelme nem volt, mivel a játék csak a kép közepén volt, körülötte meg egy bazi nagy keret (mint mondjuk amikor a quake-ben leveszed a játéktér méretét (nem a felbontást)). 800-nál is ugyanez volt. -
Inquisitor #76 Mekkora a legnagyobb felbontás amiben elindul? :) -
Deajka #75 Elégnek kellene lennie a felsoroltaknak de nézd meg az ini filokat és szerintem írd át bennük a grafra vonatkozó bejegyzéseket. Nézd meg még az Outcast.ini-t is. (Holnapra megnézem pontosan)
-
Inquisitor #74 Próbáltam én valami 5 file-ban átírni a felbontást, de pl. a loader.ini-ben MINDÍG visszaírja 512-re :(
Ha beállítom csak olvashatóra akkor is ...
Valaki mondta, hogy valamelyik másik .ini file-t is át kell állítani csak olvashatóra, de nem emléxem melyiket ...
Márpedig én 640-ben és 800x600-ban is játszottam vele vagy 2 éve. -
#73 Hát nem ott vagy. Amiről te beszélsz az Okasankar. -
#71 Kereskedők csak Okrianában vannak, menj el oda. -
#69 A fegyvereket a nagy dagad turbános árusoktól veheted akik valamit folyton ordibálnak de már nem tudom mit. Dumálsz velük és mindenféle jó cuccot vehetsz tőlük. Fegyvert jutalomként asszem sosem kapsz csak pénzt lőszert meg ilyen-olyan tárgyakat. -
Deajka #68 Szevasz emberek !
KH a fegyvereket másoktól lehet kapni megoldott al küldetések gyanánt (legábbis úgy emlékszem ).
A 12 megás patch installja:
CD nélkül kell elindítani és akkor megkérdi a marha ,hogy ez ugye majd US CD .Persze ,így én
és utána kéri csak az install CD-t ,amivel rögtön fel is intallálja a játékot.
Nagyobb felbontásra :át kell irni a "loader.ini" -ben , a "quality.ini"-ben (ez nem biztos de rögtön rá jössz ha nem az) a megfeflő sort
ill. a PIII550 64+ (gondolom ezt használja mindenki)-nek megfelelő ini file graf része.
Egy dolog még: ha úgy játszol vele ,hogy a hardwares gyorsítást kikapcsolod valami eszméletlen jól néz ki.
-
KH #67 Hali
megmondaná valaki pontosan, hol vannak az egyéb fegyverek (vagy hogy kitől lehet beszerezni?)
most vagyok a vizi világban, (második helyem) de kezdem már unni a pisztolyos harcot, meg csak gyűlnek az egyéb lőszerek, csak azt nem tudom minek -
#66 ezt én értem, de ez nem a nehézségét növeli. türelem kell hozzá, nem ügyesség.
a "leghülyébb" címre egyébként pályázhatna Maar is.
az egyetlen nő Okrianaban van, ahogy Lacc is írja. -
#65 Az egyetlen nőnemű talan a városban van (már nem tudom a nevét a főváros :)), és mittomén már hol áll és árul valamit, ara kér meg hogy adj neki kölcson már nemtom mennyi pénzt hogy vissza tudjon szerezni egy neki fontos valamit. Na ezt jól megmondtam de így van. :) -
TneX #64 Ez a 800x600-as dolog engem is érdekelne.. -
#63 de jo is:)))
mert nem erzem magam pancsernak -
#62 Leghülyébb a twon-ha árus, nem? :)
Nőneműre nem emlékszem, 800x600-at nem is próbáltam. :) -
Inquisitor #61 Végigvinni meg végigrohanni NEM ugyan az! :)
Pl. Hol található az EGYETLEN nőnemű földönkívüli a játékban? Nos?
Ki a leghülyébb karakter a játékban és miért?
Sikerült már valakinek megoldani a 800x600-as felbontás problémáját?
Egyszerüen ELFELEJTETTEM, hogy miként csináltam meg 1,5 éve és nem találtam a netten senkit aki tudja ....... a régi .inf file-ok egy része meg törölve lett :( -
TneX #60 Ez a konzol,barátom... -
#59 szerintem azert nem "annyira":) nehez mert allandoan lehet menteni...:)) konzolon erre nincs lehetoseged egy nehez gamenal. szal ott eddzodtem:) -
#58 koszi az elismerest, a c2 keves hozzá kepest. az telleg kar. -
#57 na, az már teljesítmény, kár hogy a C2 ilyen könnyű lett -
#56 hehe az is meg volt, fenyezem magam tovább:)
-
#55 hát, az Outcastet nem olyan nagy teljesítmény végigvinni (persze nagyon jó játék, de nem nehéz)
mondjuk a Commandos: BTCoD-t játszd végig, aztán fényezd magad... -
#54 holnap megveszem, a gurut hogy meglegyen eredetibe is.... jajj miket beszeleek, hiszem eddig is gyari volt a cucc:)
philips nek hivjak a kiadot ugye?:))) -
#53 ehh, nem onismeret, ezt csak a pcs okos nep akasztja a konzolosokra, pedig ok nem tudnanak vegigvini egy igazi konzolos gamet:))))(nehogy má ugye a sz*r huzza le a vecet.
szal igy leirni a konzolosokat. -
#52 Nah! Miből lesz a cserebogár :D -
Viking #51 Szep volt! -
#50 Az önismeret ékes példája . :) -
#48 Xp-n felment az újsághoz adott játék patch nélkül. Nekem még pont 6-os DX-em volt, amikor felraktam, és aztán tettem fel a 7-est. Akinek kölcsönadtam egy hét múlva, már 7-essel próbálkozott, és biza nem ment fel neki :))
-
#47 Ja még valami: az erekjés tisztításhoz nem kell a sárkány, elég a pókok lehelete is;). -
#46 http://www.tar.hu/ofc -> készülgető - pár dolog már van rajta, de még eléggé nudli.. - rajongó oldal. Amúgy a patch nálam is illegális verziót ír ki.. anyja kenyja :\. Pedig újsággal gyütt :(, no ez elég érdekes, waze.. már bánni fogom hogy tisztán vettem B>.. Cheat van hozzá persze :). Mellesleg: mi a francnak az a patch???
Már ne hari', de az - a patch - amúgy szerintem tök felesleges, hacsak nincs vmi. gáz nálad a szimpla verzióval (mivel semmi különösebb újdonságot nem hordoz magában, s max. 98SE rendszerekre szánták: olvasva a készítők oldalán..).. -
KH #45 jaja, most én is megcsíptem, a kép már nem zavar, és roppant élvezetes, csak nagyon hamar halok -
#44 De ettől függetlenül kurvajó game, én eredetiben meg is vettem annak idején, kb. 3szor játszottam végig. -
#43 Teljesen mindegy hogy milyen graf. kártyád van mert a voxeles engine alig használja azt. Ha arra gondolsz ohgy nem élesek az élek, stb. akkor ez van, ez a voxeles grafika. -
KH #42 Hali
most nézegetem, nálam valami hihetetlen rossz a kép (Diamond Viper v770)
és olyan gyorsan kapkodja lefelé a szövegek feliratait mint a fene (egyrészt éjszaka van, másrészt nem mindent értenék)
lehet ezen valahogy segíteni? -
#41 Srácok mi a baj, mert most raktam fel, és se az installal se pedig a gameval nem volt gond -
Deajka #40 Én is igen szívesen tenném de nem megy.
W98SE újra.Video drv csere.Kész.
Azonban ,nálad milyen konfig. van ,hogy megy?
A 12 Megás patch felment ?
-
#39 Ma jáccottam vele és megakirály még mindig!!
Ilyen víz azóta sem volt semmilyen gámában...