Final Fantasy Vlll

Oldal 1 / 20Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, tudnátok segiteni? Nem tudok megcsinálni egy részt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ûrbe vagyok, és Rinoa sodrodik az ûrben, és nekem elkéne kapni. Idõre megy (ilyen mini játék szerû), de vagy 20szor probáltam, de egyszer se sikerült. 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

kb 0 beszéd és felirat lesz bennük
Ha a CG bejátszásokra gonolsz azok angolok maradnak de kb + beszéd vagy felirat lesz bennük.
Végül sikerült. Valami 254-et át kellett irni 255-re. A párbeszéd az magyar. Sajnos az intro az angolt volt. (Bár értetem a szegényes angol tudásomaml, de félek hogy párat nem fogok). 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Sziasztok. Tudnátok segiteni? A játékot eltudtam inditani a "regedit"-el, de a magyarositás nem müködik. Az összes mappába már bemásoltam de semmi. 😞

ffxi
PC-n steam-en mért nem csinálnk iet? 😞

Fákjúal!

A PS store egy ideje el kezdte árulni a FF8-at letölthetõen úgy hogy Ps3-on is megy. aki PS3 tulaj sztem nyugodtan szánjon rá 6 dolcsit mert megéri.
helló nekem windows 7-em van és mellette feltettem az ff8-at fel is ment meg minden de amikor kéri a 1cd-t akkor bemountolom virtual meghajtóba de nem jó neki ½wrong disc½ mondja mit csináljak hogy menjen mer ps-en megvan de a 3cd hibás vagy mi és nem megy mer megfagy nekem az is jó ha tudtok adni linket hogy honnan töltsem le a ps1 cd3-at de most meg akartam próbálkozni gépen mert nem találtam a ps 3.cd-jét de ha megadjátok hogy honnan szedjem le akk 1000 kössz

igen nagyon jó lett. én most játszom újra, és betettem ezeket a karaktereket. jól néz ki. megcsinálhatnák az összeset így nem csak a fõbb karaktereket.

Töltsd le az ultima editiont, az megy xp alatt simán, esetleg egy codec kell hozzá. Ha nincs említett kép és hang az intrónál, vagy hibát észlel és leáll. ez kell: TrueMotion 2.0 Decompressor

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Seth
PS verzió megvan, de azért vagyok most kiváncsi pc verzióra,mert csináltak hozzá ilyen mod-ot,ahol lecserélték a játéktéren lévõ sd figurákat a harcban lévõ modelljükre, a többi npc-t meg megcsinálták rendesre.Például

PSN ID.: Beegabor

szedj le egy emulátort, és egy ps-es verziót szerezz valahonnan. úgy talán megoldható, amit szeretnél.
ha ez nem segít, akkor várakozz, talán lesz a késõbbiekben a 7. részbõl egy remake 😊

Seth
A 7. részhez nincs vmi trükk,amivel 3d gyorsítással lehetne nyomni? Most egy kis FF nosztalgia tört rám, de a 8-at nem akarom,mert még új a billentyûzetem, nem akarom idézõ boost-oláskor szétkalapálni 😊

simán elindul a 8 xp alatt, de lesznek gondok vele. elsõ körben a videókártyád nem fog támogat egy dolgot, így szoftveres gyorsítással tudsz csak játszani rendes grafikán. második körben sokszor ki fog fagyni a játék, win98-on nekem anno hiba nélkül mûködött.
dobj egy mailt a [email protected], és küldök neked egy launchert, amivel 640*480-asnál nagyobb felbontásban, illetve élsimítással, miegymással tudsz játszani.

tigeroo
na a 7-es rész hibát észlel és leáll xp peccsel + intronál nincs kép csak hang.

töltöm a 8ast :d

itt mit kell trükközni hogy fusson xp alatt?
Heloka!
Nincs meg valakinek(,hogy el tudná nekem küldeni),vagy nem tudja valaki,hogy hol tudnám letölteni a FF8 összes videóját,vagyis az összes amv-jét???Nagy szükségem lenne rá!Aki tud nekem segíteni,az légyszi írjon az e-mail címemre(,mert azt minden nap megnézem):[email protected]
Elõre is 1000 köszönet!
(Amúgy imádom ezt a játékot!😊)
Ja,és még annyit,hogy ha valaki tud olyan oldalt vagy ilyesmit a neten,ahol csak ott,fennt a neten lehet megnézni az amv-ket,akár nem is az összeset,az is nagyon jó lenne!
Sziasztok!
A megaupload-ot kiprobáltam a feltõltés még ment is csak másik géprõl, hogy lehet letõlteni.
ffxi
Ki kéne próbálni.

Fákjúal!

és mekkora fájlt lehet köldeni? mert ha kb 10MB úgy senki sem fogja küldözgetni sztem

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

ffxi
A fiók 1gb-os 😊

Fákjúal!

nemtom oda mekkora fájlt lehet küldeni

ffxi
gmail nem lenne képes rá?

Fákjúal!

erre talán az olyan oldalt tudok ajánlani ahova ingyen feltölthetsz és egy ideig, vagy amíg van rá kereslet tárolják. FSX RapidshareMegaupload

Az fsx magyar. 50MBos rarokban lehet feltölteni, de ott minden le van irva, lehet fizetõsen regelni, de van ingyenes is, de úgy korlátozva van a sebesség.

A rapidshare 100MB a fájl méret, de itt idõ korlátvan a fájlok letöltése között, kb 1-1,5 óra
A megauploadot még nem használtam

Akkor segithetnél hogyan lehet ezt megoldani.
Seth
emailben?? játékot?? jajj 😊

Ha a PCs van meg, nekem az is jo de akkor az egész kellene ha megy e-mail-ben akkor a [email protected] -ra küld elöre is köszi.
Sephi
Yah nekem a FFIX PC-en volt meg ePSXe-vel.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

emulatorral lehet PCn játszani az FFeket, ha találsz megfelelõ emulatort

Sephi
Aszem o emulatort hasznal.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ffxi
Ácsi a 9.???? Még nem jácottam vele mert nem jött ki pc-re.

Fákjúal!

Sephi
Ha megmondod hova rakjam fel akkor feltoltom.

Szevasztok valaki nem tudná nekem elküldeni az FF9 2.cd-jét sajnos eltünt.
Sephi
Koszonom de nem talalom sehol a patchet... 😞(

ffxi
Nálam segített a pecs. Érdemes egy próbát tenni vele.

Fákjúal!

Seth
van vmi problémát javító patch geforceokhoz (csíkos a kép), de nálam nem mûködik, így kénytelen voltam software-esen játszani. Ja meg van full magyarosítás hozzá (amit nem akarok kipróbálni ^^sry a készítõktõl)

én nem tudok patchröl, én anélkül vittem végig.

Sephi
Ma hataroztam el hogy ujrakezdem PC-en.

Elmondana valaki ha azota letezik valamilyen javitas avagy patch amirol tudnem kene?

köszi srácok

vagy használj mozillát a böngészéshez, ahhoz van egy ilyen plug-in:
video downloader, meg elvileg ez is jó: Ook? Video Ook!

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

innen hogy lehet letölteni?

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Na végre végig játszottam. ez volt az elsõ hogy be is fejeztem. az omega weapont sajna nem tudtam megölni, nem volt hozzá türelmem.

Baszki, ez volt a legjobb és leghosszabb ending videó amit életemben láttam. szerintem volt vagy fél órás. Sajna nem mértem, de holnap újra leverem ultimeciát, és lemérem, lehet hogy rögzítem is. Csodálatos befejezése van ennek a résznek. a PS verziókat is végigkéne vinni valami emulátorral.

itt utána tudsz nézni, meg sok másnak is. Final Fantasy Online

Valaki nem tudna elküldeni nekem,hogy az FF8-ban a kártyákat kiktöl lehet megszerezni és miként.
Nem hagyott nyugodni, és megtaláltam, hogy a börtönnél kell használni. kinyitottam, a bortönbõl eltünt a víz, meg a szökökútból, de hogy van tovább? biztos még megkell találni egy helyszint, amit nem találok. valaki tudja, hogy mit és hol kell keresni?

Valaki nem tudja, hogy hol lehet használni a zsilipkapu kulcsot? egy olyan szobában találtam most, ahova olyan lifttel lehet bejutni, amihez mind a két csapat kell. Eddig nem találkoztam olyan hellyel ahova ez a kulcs kéne.

ffxi
Hosszúak a napjaim mostanába, bocs😞

Fákjúal!

Úgy emlékszem, h. ahogy nõ a karakterek szintje, úgy nõ a szörnyek szintje is.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Fonixxx
Köszi,de már megy és magyarosítottam is!Kössz
Már csak az érdekel,hogy grafika terén vmennyit nem lehet javítani?!Meg a graf beállításoknál van az Advanced Options,ott jó ha az összeset kipipállom??5 v 6 ilyen van...

FFXI te mikor vagy msn-en??Eddig nem láttalak!😊

a #895 os hozzászólásban le van irva egy módszer, amivel megoldható a virtuális meghajtók használata

Oldal 1 / 20Következő →