Final Fantasy Vlll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Töltsd le az ultima editiont, az megy xp alatt simán, esetleg egy codec kell hozzá. Ha nincs említett kép és hang az intrónál, vagy hibát észlel és leáll. ez kell: TrueMotion 2.0 Decompressor
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
PSN ID.: Beegabor
ha ez nem segít, akkor várakozz, talán lesz a késõbbiekben a 7. részbõl egy remake 😊
dobj egy mailt a [email protected], és küldök neked egy launchert, amivel 640*480-asnál nagyobb felbontásban, illetve élsimítással, miegymással tudsz játszani.
töltöm a 8ast :d
itt mit kell trükközni hogy fusson xp alatt?
Nincs meg valakinek(,hogy el tudná nekem küldeni),vagy nem tudja valaki,hogy hol tudnám letölteni a FF8 összes videóját,vagyis az összes amv-jét???Nagy szükségem lenne rá!Aki tud nekem segíteni,az légyszi írjon az e-mail címemre(,mert azt minden nap megnézem):[email protected]
Elõre is 1000 köszönet!
(Amúgy imádom ezt a játékot!😊)
Ja,és még annyit,hogy ha valaki tud olyan oldalt vagy ilyesmit a neten,ahol csak ott,fennt a neten lehet megnézni az amv-ket,akár nem is az összeset,az is nagyon jó lenne!
Sziasztok!
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Az fsx magyar. 50MBos rarokban lehet feltölteni, de ott minden le van irva, lehet fizetõsen regelni, de van ingyenes is, de úgy korlátozva van a sebesség.
A rapidshare 100MB a fájl méret, de itt idõ korlátvan a fájlok letöltése között, kb 1-1,5 óra
A megauploadot még nem használtam
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Elmondana valaki ha azota letezik valamilyen javitas avagy patch amirol tudnem kene?
video downloader, meg elvileg ez is jó: Ook? Video Ook!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Baszki, ez volt a legjobb és leghosszabb ending videó amit életemben láttam. szerintem volt vagy fél órás. Sajna nem mértem, de holnap újra leverem ultimeciát, és lemérem, lehet hogy rögzítem is. Csodálatos befejezése van ennek a résznek. a PS verziókat is végigkéne vinni valami emulátorral.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Már csak az érdekel,hogy grafika terén vmennyit nem lehet javítani?!Meg a graf beállításoknál van az Advanced Options,ott jó ha az összeset kipipállom??5 v 6 ilyen van...
FFXI te mikor vagy msn-en??Eddig nem láttalak!😊