Tomb Raider 4.

Oldal 1 / 22Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
hát ez egy nagyon érdekes bug volt!

Mindegyik a helyén volt, elhúztam az East-et majd visszanyomtam, és az ajtók kinyíltak :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
Hi!

A citadel pályánál én kezdek megõrülni. Van 4 ilyen bábu, égtájakkal rajtuk, behúzom a helyükre és nem nyílnak ki az ajtók! (Az iránytûn a piros mutatja az északot nem? Ha az van 'N' jelzésen akkor állok észak felé, nem értem mit rontok el, már minden irányba elhúztam azokat a szarokat)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Syrana!
Ha még érdekes: ALT+Balra
helló! van egy kis gondom..a KV5 nevû pályánál hogy kell kiszállni a kocsiból? nemtudok rájönni xD
böröczk
egyszerûen nem indul a gépemen, hiába állítom át a kompatibilitásnál, nem megy sehogy, mindig hibát észlel és leáll... mit csináljak?
szerettem volna kicsit nosztalgiázni : )

Kumiho #2179

ja bocs a 6. pályán

szevasztok az 5. pályán (KV5) hogy kell kiszállni a dzsippbõl

fery02
találtam végigjátszás videót, nem kell már segítség.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Tovább jutottam. Most a Menkaure's Pyramid nevû pályán vagyok, a játék vége felé. Van egy épület, amiben van egy skorpó, egy emberrel. Kinyírom mind2-õt, majd az embertõl felveszem a kulcsot. Ezután írja a végigjátszás, hogy jussunk fel a zárt ajtóhoz. Hol van ez a zárt ajtó? :) Köszönöm a választ!

fery02
Az a gondom, hogy van a játékban az egyik pályán, egy felhúzhatós, mechanikus kis bogár, amit tüske csapdák kicselezésére használhatunk. Ilyen csapdából több is van, amiket kicselezhetünk úgy, hogy többször is felhasználjuk ezt a bogarat. A gondom az, hogy még maradt csapda, viszont nem tudom õket kicselezni, mert ez a bogár a kb a 4. használatkor tönkremegy, összevissza rángatózik majd a végén szétszáll. Miért van ez? Vagy mit lehet tenni? Nagyon régen mentettem, nincs kedvem újrakezdeni. Köszönöm a választ!

hali

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

te meg súlyos orvosi eset vagy bazmeg.
lol.
Ron Ragm
Nem én voltam, esküszöm!

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Shiva! Ugorj át szembe, majd le az oszlopokhoz, fent is van egy platform, ott balra látsz egy ferde helyet, oda ugorj át.
Azt pedig könnyû megtalálni.Lehet hogy nem bírja leírtani a sok jóembert.
Hát talán a pálya nevét írd le legalább, vagy tulajdonképpen hol, miért vagy elakadva? A dzsipnél vagy? Nem találod a slusszkulcsot?
JJaaa? Nem is gondoltam, hogy itt más leírást keres. Bocsi akkor.
Waterhorse
Õ nem a Tomb Raider leírására gondolt,hanem a Turok 2-ére.

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

Sajna nekem is csak kicsiben van meg, de szóltam Hamsternek, ki fogja javítani a linket.
Oldal 1 / 22Következő →