1097
Leiras azoknak, akik elakadtak, azoktol, akik profik.
-
#1097 hát ez egy nagyon érdekes bug volt!
Mindegyik a helyén volt, elhúztam az East-et majd visszanyomtam, és az ajtók kinyíltak :-/ -
#1096 Hi!
A citadel pályánál én kezdek megőrülni. Van 4 ilyen bábu, égtájakkal rajtuk, behúzom a helyükre és nem nyílnak ki az ajtók! (Az iránytűn a piros mutatja az északot nem? Ha az van 'N' jelzésen akkor állok észak felé, nem értem mit rontok el, már minden irányba elhúztam azokat a szarokat) -
OBig1 #1095 Syrana!
Ha még érdekes: ALT+Balra -
Syrana #1094 helló! van egy kis gondom..a KV5 nevű pályánál hogy kell kiszállni a kocsiból? nemtudok rájönni xD -
#1093 egyszerűen nem indul a gépemen, hiába állítom át a kompatibilitásnál, nem megy sehogy, mindig hibát észlel és leáll... mit csináljak?
szerettem volna kicsit nosztalgiázni : ) -
levi1989 #1092 ja bocs a 6. pályán -
levi1989 #1091 szevasztok az 5. pályán (KV5) hogy kell kiszállni a dzsippből -
#1090 találtam végigjátszás videót, nem kell már segítség. -
#1089 Tovább jutottam. Most a Menkaure's Pyramid nevű pályán vagyok, a játék vége felé. Van egy épület, amiben van egy skorpó, egy emberrel. Kinyírom mind2-őt, majd az embertől felveszem a kulcsot. Ezután írja a végigjátszás, hogy jussunk fel a zárt ajtóhoz. Hol van ez a zárt ajtó? :) Köszönöm a választ! -
#1088 Az a gondom, hogy van a játékban az egyik pályán, egy felhúzhatós, mechanikus kis bogár, amit tüske csapdák kicselezésére használhatunk. Ilyen csapdából több is van, amiket kicselezhetünk úgy, hogy többször is felhasználjuk ezt a bogarat. A gondom az, hogy még maradt csapda, viszont nem tudom őket kicselezni, mert ez a bogár a kb a 4. használatkor tönkremegy, összevissza rángatózik majd a végén szétszáll. Miért van ez? Vagy mit lehet tenni? Nagyon régen mentettem, nincs kedvem újrakezdeni. Köszönöm a választ! -
heystumafly #1087 hali -
Cobra11 #1086 te meg súlyos orvosi eset vagy bazmeg. -
Cobra11 #1085 lol. -
#1084 Nem én voltam, esküszöm! -
bogi #1080 Shiva! Ugorj át szembe, majd le az oszlopokhoz, fent is van egy platform, ott balra látsz egy ferde helyet, oda ugorj át. -
Fabesz #1077 Azt pedig könnyű megtalálni.Lehet hogy nem bírja leírtani a sok jóembert. -
bogi #1076 Hát talán a pálya nevét írd le legalább, vagy tulajdonképpen hol, miért vagy elakadva? A dzsipnél vagy? Nem találod a slusszkulcsot? -
bogi #1074 JJaaa? Nem is gondoltam, hogy itt más leírást keres. Bocsi akkor. -
#1073 Ő nem a Tomb Raider leírására gondolt,hanem a Turok 2-ére. -
bogi #1062 Sajna nekem is csak kicsiben van meg, de szóltam Hamsternek, ki fogja javítani a linket.