536
Pokémon
-
#190 Tutira befordult, bevett vmi szintetikusat és elrepült az ő saját világába, ahol már várták őt a kis sárga, kék, zöld, lila... barátai. -
#189 az,már szinte sajnálom a srácot :) -
#188 Ez geciség volt. -
#187 kösz,hogy beavattál minket legféltettebb kincseid címeibe :)
Micsoda baromság -
#186 oldalak: SILVER GOLD CRYSTAL rom: http:\\pkmn2.com
KIRÁLY OLDAL : http:\\pokemasters.com -
speed #185 nem le7 mindig bejelentkezni... -
noxon #182 Hát én csak a pokémonra mondtam... -
#181 Így van -
ROB #180 SZAR MINDKETTŐ -
noxon #179 Pokemon egy szar.
Nem értem, hogylehet jobb a DragonBallZ-nél.
A pokemon sokkal gyerekesebb... -
ROB #178 de szép neved van fiam, mi a nadrágod márkája mutasd csak...:)))))))))))))))))))))))))))) -
Dante #170 Cyb. : nem értettelek félre:) a Poke Fanoknak írtam!, hogy nekeik ez az Anime? (sorry a félreértésért) -
#169 Dante:
Most te nem érted, hogy én mit írtam, vagy én nem fogtam fel hogy te mit írtál? -
Dante #168 nemtom ki kíváncsi egy sárga kis tengerimalacra aki állandóan csak azt hajtogatja, hogy pika...
ez Anime?? hmm. -
#167 Félreértés ne essék! Az igazi Anime az király! Na de ez? -
Demeter #166 Egyetértek veled CybeRick ! Amúgy ez a Póóóke.. tényleg qurva gagyi !! :) -
#165 Aha ha, ah ah ah... ahhhhhhhhhhhh
micsoda formák, főleg az a sárga kis ahhhhhh...
Na neeeeeem! A Pokémon még nekem is túl sok!
Éljen az igazi ANIME!!! + Hentai!!!!!! -
ROB #164 Fujj bazdmeg ti erre élveztek? -
ROB #163 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááÁÁ
Hogy határoztam el magam hogy a honlapot megnézzem:))))))) -
#161 Szerintem a kölyökklub tök jó. A csajk jól néz ki benne (főleg ha nem így hordaná a haját). Egy baja van, hogy már az agyára ment az egész, multkor az Autómániában is a kiskölykökhöz beszélt, már ugye ha még fennt vannak ugye. Szegény. Már betegesen azonosult a műsorral.
Hova tünt Dóra? -
#160 PIKÁCSU -
#159 Subtrinity:
Van egy rossz hírem a számodra! A "pokémon marhaságtól" még nem ölik egymást a gyerekek. Erre rátesz egy lapáttal a szülői "nevelés". Ha nem vadállatnak neveli valaki a gyerekeit, akkor azok nem válnak azzá. A szülők befolyása kicsi, ha nem képesek kontrollálni a lelki fejlődésüket is. Tudom, ezer másra is ügyelniük kell, de akkor is. Nem élünk a középkorban, rohanó, vad világba élünk.