30315
lesz e 2000 beiras 2000 ig ?:)
  • Punker
    ez napsütés valahogy nem illik a szilveszterhez, mindenesetre BUÉK!
  • Lteebee
    Köszönöm szépen.
  • Dzsini
    Akkor ma már tényleg Isten éltessen!
  • Punker
    akkor a facebook átbaszott :)
  • Lteebee
    Valószínűleg megvan valahol.
    Hát igen. Akkor még voltam valaki...
    :)
  • Lteebee
    Köszi.
    Idén te voltál a legfrissebb.
    És tényleg holnap lesz.
  • VinylToy #30029
    Az enyém egy nappal korábban van, mint ami itt be van állítva, de írtam és nem állították át. :D
  • Dzsini
    Ha jól rémlik, holnap lesz neki :)

(tényleg, megvan még a kép az ünnepi SG fejlécről, vagy már elkeveredett az évek során?)
  • Punker
    HBD!
  • VinylToy #30026
    Köszönöm mindenkinek!
  • Punker
    Tököd érjen bokáig :D
  • Lteebee
    Boldog születésnapot!
  • VinylToy #30023
    Köszönöm
  • Dzsini
    Boldog szülinapot!
  • Dzsini
    Ha nem sietsz el is üthetett volna :)
  • Punker
    tegnapi túra track-et feltötlve elcsíptem egy gépet :)

• Dzsini
    Az első linken láttam udvartakarítást kézzel, géppel... gondolom hasonló kifejezésekkel lehet még találni hozzá.
  • VinylToy #30018
    kültéri takarítás van szó, utcatakarítás, szemétszedés ilyesmi.
  • Dzsini
    Meg ahogy nézem attól is függ, hogy napi vagy nagytakarítás, hogy anyagköltség külön van vagy beleszámolva... egy ilyen egyszerű dolgot is hogy meg lehet bonyolítani :)
  • Lteebee
    Meg leginkább az ingatlan kategóriája számít szvsz.
    Ipari, iroda, lakás, ház, stb.
  • Dzsini
    ilyesmit, meg ilyesmit?
    Takarítás árjegyzék kulcsszavak, szerintem nincs hivatalos norma, de 5-10 találatból már talán tudsz valami használhatót összerakni.
  • VinylToy #30014
    Hol találok a neten normajegyzéket arra vonatkozóan, hogy mennyi egy takarítónak a négyzetméter normája?
  • Dzsini
    Nem, csak festményt készítettem róla :)
  • Lteebee
    És nem mentetted el?

:)
  • Dzsini
    Nem, XXII - nagyjából félórára pontos a kijelzés, így a link az elküldése pillanatában volt aktuális, most már az épp most javított dolgokat mutatja.
  • Lteebee
    A XVII. kerületben laksz?
  • Dzsini
    Apróság, de tetszik:

Reggel csőtörés volt az utcánkban, szóltunk a Vízműveknek, ők elzárták a vizet (előtte hangosbemondós kocsival végigmentek párszor figyelmeztetve a vízkorlátozásról), és elkezdték a javítást.
    Üdv a 21. században
  • Dzsini
    Tisztelt választópolgárok!
    Dr. Mocsolay Barna vagyok, a légynek is ártok. Jó tulajdonságom nincsen, fogyatékosságaimat hosszan sorolhatom. Családomban egy üresfejű, megbízhatatlan, bosszúálló gyermekgondozónak számítok. Felelőtlenségemnél csak cinizmusom a nagyobb. Szerencsére időben jól megszedtem magam, de látva a növekvő gazdasági problémát, reggelenként azért – für alle fälle – , munkába indulás előtt, jól bezabálok. Mindenütt mindig jól szeretek járni, fogamhoz verem a garast, szarrágok. Beutaztam a fél világot, de csak a cuccok után kajtattam. Előnytelen külsejű, pitiáner, simulékony, állandóan izzadt tenyerű, levakarhatatlan vagyok. Munkahelyemen egy slampos, okleveles, féregirtónak tartanak. Bírom az italt, a jó vékony könyveket, de leginkább csak magam elé bámulok, minden marhaságon bambán vigyorgok, állandóan az orromban turkálok, lábujjaim közül a koszt galacsinná morzsolgatom.

Ha megválasztanak napsugaras, tiszta, korszerű szociális védőhálóba gabalyítok minden rá és beleszorulót. Égető problémaként minden dundi, matrózgalléros, bérlakásból élő gyereknek, a poroló fölött a gangon, külön-szolfézs esetén, rézsút átsuhanó fekete macskát garantálok. Vagy pályinkás kenyeret nekijük, a büdös kölkeinek, hogy ne nyőjenek, mint tudva – levőleg – a dudva.

Szűkebb családomról is egy-két szót. Feleségem, mint a deszka, két nagyon csúnya gyerekünk van, testvéreimmel nem tartom a kapcsolatot, édesanyámat szégyenlem, édesapámat autóstoppolás esetén se veszem fel, az összes pártnak a tagja vagyok, hogy függetlenségemet így megőrizhessem.

Megválasztásom esetén a káoszt az elviselhetetlenségig növelem, az ellentéteket a végletekig kiélezem, mindenkit belső elválasztású iriggyé teszek, fütyülök a havi és bokafixekre, a nyugdíjakat (f)elemelem, a munkanélkülieknek kötelezővé teszem a franciát, a diplomácia nyelvét

Programom nincsen, nem is tervezek, ha bejutok a Parlamentbe, a büffében keressenek.

(Éles előrelátással rájöttem, hogy a választások után is szükség lesz legigazabb, legszentebb fogalmainkra, így ezek meg nem említése kampányomban, részemről próbálkozás, hatalomátmentés helyett ezen értékek átmentésére.)

/Sándor György/
  • jhetedikj
    :DDD
  • Punkerwork
    Grat! aztán fürdetésnél ad oda neki a gumikacsát :)
  • Lteebee
    Szerintem büszke lesz erre a képre, ha felnő.
  • VinylToy #30004
    Éppen levitál :D
  • Dzsini
    Ilyen magasra tud ugrani egyedül? :)
  • VinylToy #30002
    Na még egyet:

• Dzsini
    Gratulálok :)

Kiskölyök pedig továbbra is a "felszeletellek és megetetlek a kutyáimmal" nézést produkál egy fényképezőgép közeledtére :) Igaza van, én is inkább fotózni szeretek, mint "fotózódni".
  • VinylToy #30000
  • VinylToy #29999
    aminek jönnie kell.
  • VinylToy #29998
    És jöjjön
  • VinylToy #29997
    Nyomok egy képet a gyerkőcről is:

• VinylToy #29996
    és ha már itt vagyok