30315
lesz e 2000 beiras 2000 ig ?:)
-
#30035 ez napsütés valahogy nem illik a szilveszterhez, mindenesetre BUÉK! -
#30034 Köszönöm szépen. -
#30033 Akkor ma már tényleg Isten éltessen! -
#30032 akkor a facebook átbaszott :) -
#30031 Valószínűleg megvan valahol.
Hát igen. Akkor még voltam valaki...
:) -
#30030 Köszi.
Idén te voltál a legfrissebb.
És tényleg holnap lesz. -
#30029 Az enyém egy nappal korábban van, mint ami itt be van állítva, de írtam és nem állították át. :D -
#30028 Ha jól rémlik, holnap lesz neki :)
(tényleg, megvan még a kép az ünnepi SG fejlécről, vagy már elkeveredett az évek során?) -
#30027 HBD! -
#30026 Köszönöm mindenkinek! -
#30025 Tököd érjen bokáig :D -
#30024 Boldog születésnapot! -
#30023 Köszönöm -
#30022 Boldog szülinapot! -
#30021 Ha nem sietsz el is üthetett volna :) -
#30020 tegnapi túra track-et feltötlve elcsíptem egy gépet :)
-
#30019 Az első linken láttam udvartakarítást kézzel, géppel... gondolom hasonló kifejezésekkel lehet még találni hozzá. -
#30018 kültéri takarítás van szó, utcatakarítás, szemétszedés ilyesmi. -
#30017 Meg ahogy nézem attól is függ, hogy napi vagy nagytakarítás, hogy anyagköltség külön van vagy beleszámolva... egy ilyen egyszerű dolgot is hogy meg lehet bonyolítani :) -
#30016 Meg leginkább az ingatlan kategóriája számít szvsz.
Ipari, iroda, lakás, ház, stb. -
#30015 ilyesmit, meg ilyesmit?
Takarítás árjegyzék kulcsszavak, szerintem nincs hivatalos norma, de 5-10 találatból már talán tudsz valami használhatót összerakni. -
#30014 Hol találok a neten normajegyzéket arra vonatkozóan, hogy mennyi egy takarítónak a négyzetméter normája? -
#30013 Nem, csak festményt készítettem róla :) -
#30012 És nem mentetted el?
:) -
#30011 Nem, XXII - nagyjából félórára pontos a kijelzés, így a link az elküldése pillanatában volt aktuális, most már az épp most javított dolgokat mutatja. -
#30010 A XVII. kerületben laksz? -
#30009 Apróság, de tetszik:
Reggel csőtörés volt az utcánkban, szóltunk a Vízműveknek, ők elzárták a vizet (előtte hangosbemondós kocsival végigmentek párszor figyelmeztetve a vízkorlátozásról), és elkezdték a javítást.
Üdv a 21. században -
#30008 Tisztelt választópolgárok!
Dr. Mocsolay Barna vagyok, a légynek is ártok. Jó tulajdonságom nincsen, fogyatékosságaimat hosszan sorolhatom. Családomban egy üresfejű, megbízhatatlan, bosszúálló gyermekgondozónak számítok. Felelőtlenségemnél csak cinizmusom a nagyobb. Szerencsére időben jól megszedtem magam, de látva a növekvő gazdasági problémát, reggelenként azért – für alle fälle – , munkába indulás előtt, jól bezabálok. Mindenütt mindig jól szeretek járni, fogamhoz verem a garast, szarrágok. Beutaztam a fél világot, de csak a cuccok után kajtattam. Előnytelen külsejű, pitiáner, simulékony, állandóan izzadt tenyerű, levakarhatatlan vagyok. Munkahelyemen egy slampos, okleveles, féregirtónak tartanak. Bírom az italt, a jó vékony könyveket, de leginkább csak magam elé bámulok, minden marhaságon bambán vigyorgok, állandóan az orromban turkálok, lábujjaim közül a koszt galacsinná morzsolgatom.
Ha megválasztanak napsugaras, tiszta, korszerű szociális védőhálóba gabalyítok minden rá és beleszorulót. Égető problémaként minden dundi, matrózgalléros, bérlakásból élő gyereknek, a poroló fölött a gangon, külön-szolfézs esetén, rézsút átsuhanó fekete macskát garantálok. Vagy pályinkás kenyeret nekijük, a büdös kölkeinek, hogy ne nyőjenek, mint tudva – levőleg – a dudva.
Szűkebb családomról is egy-két szót. Feleségem, mint a deszka, két nagyon csúnya gyerekünk van, testvéreimmel nem tartom a kapcsolatot, édesanyámat szégyenlem, édesapámat autóstoppolás esetén se veszem fel, az összes pártnak a tagja vagyok, hogy függetlenségemet így megőrizhessem.
Megválasztásom esetén a káoszt az elviselhetetlenségig növelem, az ellentéteket a végletekig kiélezem, mindenkit belső elválasztású iriggyé teszek, fütyülök a havi és bokafixekre, a nyugdíjakat (f)elemelem, a munkanélkülieknek kötelezővé teszem a franciát, a diplomácia nyelvét
Programom nincsen, nem is tervezek, ha bejutok a Parlamentbe, a büffében keressenek.
(Éles előrelátással rájöttem, hogy a választások után is szükség lesz legigazabb, legszentebb fogalmainkra, így ezek meg nem említése kampányomban, részemről próbálkozás, hatalomátmentés helyett ezen értékek átmentésére.)
/Sándor György/ -
#30007 :DDD -
#30006 Grat! aztán fürdetésnél ad oda neki a gumikacsát :) -
#30005 Szerintem büszke lesz erre a képre, ha felnő. -
#30004 Éppen levitál :D -
#30003 Ilyen magasra tud ugrani egyedül? :) -
#30002 Na még egyet:
-
#30001 Gratulálok :)
Kiskölyök pedig továbbra is a "felszeletellek és megetetlek a kutyáimmal" nézést produkál egy fényképezőgép közeledtére :) Igaza van, én is inkább fotózni szeretek, mint "fotózódni". -
#30000 -
#29999 aminek jönnie kell. -
#29998 És jöjjön -
#29997 Nyomok egy képet a gyerkőcről is:
-
#29996 és ha már itt vagyok