30315
lesz e 2000 beiras 2000 ig ?:)
  • Punker
    que?
  • Dzsini
    "Ez a levél csak egyszeri alkalomra szól és utána címed törlésre kerül!"
    Amennyiben nem kívánsz több ilyen jellegű levelet kapni, a válaszlevél tárgya "Törlés" legyen és töröllek a címlistából.

• Punker
    Via Dolorosa 56 ez is meg volt, és még élveztem is!
  • VinylToy #30112
    Mi lassan elindulunk, már kisebb távokat ügyesen átlépkedünk, a biztos járáshoz, kell egy-két nap. Hónap végén leszünk 14 hónaposak.

Öröm és boldogság továbbra is, rengeteg vigyort csal az arcunkra.
  • Lteebee
    A napokban múlt a lányom féléves.
    Munka, aztán haza babázni.
    Nagyjából ez az élet és nagyon jó :)
  • Punker
    megy a város marketing még ha szar is :D
  • Dzsini
    Nagy a csend, mindenki babázik? Hogy vannak az aprónépek?

Reggel a rádióban: "Pont 460 évvel az egri diadal után Egervári Sándor vezetésével újra elvertük a törököket"
    Igaz a török sereg 1552 október 18-ra vonult el Eger alól, de ennyin már nem múlik.

• Lteebee
    Fantasztikus, mennyi energiát ad egy önfeledt mosoly.
    Teljesen őszinte, minden mást láthatatlanná tevő boldogságot áraszt.
  • VinylToy #30107
    Éves lesz augusztus 30-án, hatalmas öröm, minden napra tartogat nekünk valamit és csak ámulunk, bámulunk, csodáljuk és mosolygunk SOKAT.
  • Punker
  • Dzsini
    Hogy telik az idő... alig 120 hozzászólással ezelőtt született :)
  • VinylToy #30104
    Ádám is volt a Balaton Sand-on! :D

• Dzsini
    EGY ORSZÁGGYŰLÉSI FELSZÓLALÁS

Dénes Dénes, a fontos javaslatairól és közérdekű interpellációiról ismert képviselő az országgyűlés mai ülésén ismét nagy horderejű felszólalásra készült. Ehhez gyűjtött adatokat a tegnapi napon, ez járt a fejében ma is, mindjárt a reggeli ébredés után, miközben ágyában tejeskávéját itta.

Ámde - talán éppen azért, mert így tele volt a feje - Csenger megye kiküldöttje valahogy fölcserélte az események egymásutánját. Ahelyett hogy először megfürdött volna, az aszály leküzdését célzó törvényjavaslatát nem a parlamentben, hanem még odahaza a fürdőszobában mondta el a feleségének és két gimnazista fiának. Családtagjai helyeselték a javaslatot.

A parlamentben viszont, mint az ülés harmadik felszólalója, fölment ugyan a szónoki emelvényre, de ahelyett hogy elmondta volna örökös aszály sújtotta megyéjének szebb jövőjét ígérő interpellációját, csak meleg fürdőt vett. Beleült a kádba, fülét, nyakát, hónalját, alsótestét beszappanozta, s aztán - miután lezuhanyozott és megtörülközött - visszaült Csenger megye képviselőjének immár hagyományos helyére.

Javaslatát az országgyűlés rövid vita után, melyben az illetékes miniszter is felszólalt, egyhangúan jóváhagyta, s így az törvényerőre emelkedett.

(Örkény István)
  • Lteebee
    A próféta szóljon belőled!
  • Dzsini
    Mire megszokod, elkezdi átaludni az éjszakát :)
  • Lteebee
    A megszakításos alvást meg kell szokni.
    Van itt egy segítő rokon. Olyasmi, mint amikor tudod az anyagot, de azért viszel puskát a vizsgára.
    Csak ő itt lakik velünk, ami nem könnyű, ha fáradt vagyok.
    Amúgy fantasztikus érzés.
  • Dzsini
    Így két hét után milyen az apukalét? :)
  • Dzsini
    "Egy erős, politikai, gazdasági, vallási vagy szociális hatalommal rendelkező intézmény ellen lázadni veszélyes, és nagyon kevés ember teszi meg, kivéve talán tömegben. A "tudomány" intézménye ellen lázadni viszont a legkönnyebb dolog a világon, és bárki megteheti, és hihetetlenül bátornak érezheti magát, anélkül, hogy egy fikarcnyit is kockáztatna. Így a döntő többség, aki az asztrológiában hisz, és hogy a bolygóknak nincs jobb dolguk, mint hogy kódot alkossanak, amely megmondja, hogy a holnapi nap jó-e arra, hogy egy üzletet megkössön, vagy sem, mind felháborodnak, ha egy pár csillagász elítéli őket." (Isaac Asimov)
  • Lteebee
    Köszönöm neked is.
  • Guest
    Gratula :)
  • Lteebee
    Köszönöm szépen a jókívánságokat.
  • Punker
    Grat!!!
  • VinylToy #30093
    Gratulálok én is!
    Jó egészséget és sok örömöt, boldogságot kívánok!

Neked azért nehezebb dolgod lesz, mint nekem. Ugyanis én csak egy fütyire kell hogy figyeljek, te pedig majd az összesre kell hogy koncentrálj. :D
  • Dzsini
    Gratulálok! Sok boldogságot és egészséget nektek! :)

(én elsőre azt tippeltem volna, hogy még csak a "nemsokára jön" bejelentést kapjuk)
  • Lteebee
    Iggen!

Kislányom született tegnap.
    Emese.
  • Dzsini
    Gumikacsánk nyomdokába lépsz? :)
  • Lteebee
    Elég komoly hírem van :)
  • Punker
    Hanák kolos emléktúra pipa
  • Dzsini
    Imádom a közvélemény-kutatásokat :)

"Kérem, képzelje el azt, hogy egy varázsló autókká változtatná át az összes rádiót. Ön szerint milyen autó lenne a…"
  • Punker
    tudom én hogy vége a szezonnak, de ha egyszer most tért magához :D
  • Dzsini
    A farsang a vízkereszttől (január 6.) hamvazószerdáig, a nagyböjt kezdetéig tartó időszak elnevezése, amelyet hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek jellemeznek.
    Idén a katolikus naptár szerint 2012. február 22-én kezdődik a nagyböjti időszak. Húsvét április 8-ra esik.

Tehát a böjt közepére pakoltak egy bált, erre próbáltam rámutatni. Még ha nem is tartják a böjtöt, nem foglalkoznak a húsvéttal, akkor sem igazán elegáns a dolog.
  • Punker
    1 hét kijózanítót? :)
  • Dzsini
    ...mit érdemel az a furcsa szerzet, aki jövő hét végére szervez farsangi bált?
  • Lteebee
    Látom, humiariban nincs offtopic :)
  • Punker
    reggel 9-kor látni a Tátrát jó móka. aztán Tar-kőn ebédeltem :D
    (igazából soha nem volt még ennyire nehéz 25 km-ert menni, de próbálom a jó oldalát nézni :D )
  • Lteebee
    Grat!
  • Dzsini
    Na várj csak, szintsüllyedés nincs leírva - igaz leesni mindenki tud. :)
  • Punker
    akkor csak 13000 lenne én 26ot mentem felfelé és lefelé is :P
  • VinylToy #30077
    Hát felment 13000-re aztán visszaereszkedett!

Maverick öltözz gépre!!!!!
  • Dzsini
    Az még hagyján, de hogy jött vissza? :)