30315
lesz e 2000 beiras 2000 ig ?:)
-
#30155 Igen nekem is az rémlett, hogy a régi bejelentkezés jó volt, hát akkor IJ. -
#30154 Nagyon régóta nem megy már, a bejelentkezés IP-hez kötött (hogy ne lehessen ellopni fejlécből). Elvileg a "régi" típus jó volt erre, de már nem nagyon láttam működni. -
#30153 Hogy tudnám azt elérni, hogy ne kelljen a munkahelyi gépemen, és az otthonin is állandóan bejelentkeznem. Régen működött most nem megy?! -
#30152 Annyiban nem, hogy a Dalai Láma definíció alapján elvileg nem vágyakozik, hiszen az valaminek a hiányát jelenti. Ő pedig már túllépett az ilyesmin, és csak azért van jelen a világban, hogy másoknak segítsen eligazodni. :) -
Ez nem ennyire egyszerű, vagy igen?! :D -
#30150 Valami fals minta volt benne, előfordul - egy híres eset volt, mikor az egyik vírusirtó a Windows egyik alapvető összetevőjét vágta karanténba, ami után többet nem tudott bebootolni a rendszer :) -
#30149 frissítés után abba hagyta, hm. -
#30148 A te tűzfalad, te takarítsd ki :) Nálam semmi gond sehol. -
#30147 bármelyik topic-ba nézek be sikít a tűzfal, valaki takarítson plz :D -
#30146 Plusz otthon Windows alá a Rainlendart, ami írni-olvasni tudja a GCal-t, és asztalon megjeleníteni. -
#30145 Én a Google Calendart használom, igaz online, de a legtöbb esetben úgyis olyan helyen kell, ahol hozzáférek. -
#30144 Valami jó kis naptár/to-do list programot javasolnátok nekem?! -
#30143 kösz srácok, ígérem ma rátok is iszok egy kört -
#30142 Ezért nem tudom beírni, hogy boldog születésnapot! :) -
#30141 Duplikált üzenet nem küldhető el. -
#30140 Köszöntjük a valaha volt legvéreskezűbb moderátort!
Boldog születésnapot! -
#30139 Vidám Punkernapot! -
#30138 Boldog születésnapot! -
#30137 Köszönöm. -
#30136 Bódogságosat! -
#30135 Köszi.
Jó ide bejönni:) -
#30134 Boldog szülinapot, sok boldogságot! -
#30133 grat -
#30132 Gratulálok a házasságodhoz!
És sok boldog születésnapot is kívánok. -
#30131 A fiamnak 4 db gumikacsája, anélkül neki sem áll fürdeni.
A procedúra a következő: Anya vetkőzteti a gyerkőcöt, én engedem a fürdővizet, majd miután végeztem bemegyek a szobába a kacsákért, és a fürdőszobában Ő egyesével beledobálja a vízbe, majd utána száll csak bele. Ott persze végig a szájában vannak a kacsák felváltva. Az alján van egy kis lyuk, így ha benyomjuk őket egy kis vákuummal felragad a testére, ekkor hatalmasakat röhög, és nagyon élvezi. :D
Egyébként a tegnapi nap, hogy fokozzuk a hangulatot délután 5 órakor összeházasodtunk, így biztos nem felejtem el a házassági évfordulót. Bár a dátum maga többet jelentett, hiszen ilyen nem lesz még egyszer ebben a században. -
#30130 8 hónaposan már komoly pancsolások lehetnek :) -
#30129 Vettünk egy gumikacsát a lányomnak a minap.
De még nem úsztattuk a fürdetésnél.
Jó lesz a kishajó mellé :) -
#30128 Tényleg, neked minden évben előjön ez, és mindig csak utólag jut eszembe :) -
#30127 Köszönöm, a tegnapi napon volt, csak itt sose sikerül dátumot módosíttatnom. :) -
#30126 Boldog Gumikacsa-napot! Hátha erre jár az egyik apuka :) -
#30125 Speciel az idei menetrendszerinti maja világvégére gondoltam, de sok minden más is lesz aznap, ha már napforduló van...
ami még furcsább, hogy sokak szerint másnap is lesznek dolgok, pedig ők meg vannak győződve arról (is), hogy vége lesz mindennek (világvége-afterparty). -
#30124 Úgy érted, az idei Kerecsen ünnep napján?
Vajon lesz még idő meggyújtani az őrtüzeket Magyarország-szerte? -
#30123 Azért annak biztos van valami jelentősége, hogy LTB születésnapja után vége lesz a világnak... -
#30122 kizárt, idén majd 500 túrát hirdettek (többségnél nem csak 1 táv van) nekem van 27 teljesítésem 26 túrán. egyedül a megközelíthetőség az ami gondot okoz. -
#30121 Lassacskán kifogysz a megmászható teljesítménytúra-útvonalakból :) -
#30120 Szép munka! -
#30119 én közben megkaptam idén is a Mátra Kupát :D -
#30118 Én is erre jutottam, úgyhogy válasz nélkül maradtak :) -
#30117 Ha válaszolsz, az élő e-mail címek adatbázisába kerülsz :) -
#30116 Néha körülnézek a spam-mappámban
A levél azt állítja, hogy egyszer küldi el magát, majd a címemet törlik. A következő sorban pedig szólnak, hogy ha nem szeretnék tőlük több ilyet kapni, akkor szóljak, és törlik a címemet.
Döntsék már el :)