30315
lesz e 2000 beiras 2000 ig ?:)
-
#29275 azt nem tom extra sugárzás volt e, de az tuti hogy a 35 fokról jó volt kicsit bemenni a 15-16 fokos hűvösre :D -
#29274 látod, az ottani sugárzás - ezért voltak olyanok az ottani katonák, nem gondoltak semmire -
#29273 ő? szerintem sehogy bebújik 1 szekrénybe és ott retteg :D
én meg elmentem 3 napra császárra ahol akkora hegybe fúrt hangárok vannak hogy 3-4 csuklós busz is beférne, pedig ugye Magyarországon nem tároltak atom fegyvereket.....
olyan qravjól éreztem magam 3 napig megszűnt a külvilág nem gondoltunk semmire. -
#29272 bár az is lehet, hogy a szamizdatot is azok engedik kiadni, akik amúgy a többit, és direkt azért adják ki úgy, hogy akik azt hiszik, hogy az valódi szamizdat, azok azt olvassák... és akik ezt engedik, azokat is azok irányítják, akik... és engem is mindig figyelnek, van egy profi ügynökük, aki mindig mögöttem van (ügyesen elbújik ha hátranézek), és éjszaka a fülembe súgja a megfelelő gondolatokat, hogy konform módon viselkedjek. sőt, a sok rádiótoronyból is sugároznak információkat az agyamba, a káposztaföldön az antenna tövében hallani is reggelente ahogy zümmögnek a vizes káposzták...
jobb lesz vigyázni
-
#29271 értem, szóval te csak szamizdatot olvasol és kalózrádiót hallgatsz - érdekes életmód :)
kikapcsolódni hogy szoktál? :D -
#29270 Nem,valóban nem kell.
Bele is simulhatok szépen, hallgathatok rádiót, nézhetek sok tévét:)
Ja, és vehetek könyveket, amelyeket nem vásároltak fel a megjelenésük napján. -
#29269 az egy sci-fi regény, utópia (illene Philip K. Dick nevét ismerni, az egyik regénye alapján készült például a Szárnyas fejvadász is) - kitalációk vannak benne, de nem kevésbé élhető világot mutat be, mint a mostani (1961-ben írta).
nem kell minden mögött összeesküvéseket látni. -
#29268 Nos, ha ez a könyv hozzáférhető boltokban, akkor valakik engedték megjelenni.
Feltételezem, hemzseg a győztesek kitalációiból, csúsztatásaiból kiinduló feltételezésektől. -
#29267 hát igen, az angolok addigra világbirodalomból rég középhatalom lettek - a büszkeségük megmaradt, de más se nagyon. -
#29266 Az angolokkal hiába szövetkezett volna, lényegesen nagyobb erők voltak, vannak a háttérben.
Ráadásul angliában már régen jelenvoltak a felforgatók a háború előtt is. -
#29265 Olvastad Philip K. Dick-től az Ember a fellegvárban-t? Egy olyan világ nyolcvanas éveit mutatja be regényesen, amelyikben a németek és a japánok nyerték a háborút. -
#29264 hitler sajnos segg hülye volt, ha az angolokkal szövetkezik simán lenyomhatták volna sztálint..... -
#29263 Véleményem szerint kevesebb áldozata lett volna a németek uralmának, mint az utóbb kialakultnak.
Persze ha az approved törikönyveket lapozgatjuk, megmagyarázhatjuk az atomot is. -
#29262 kérdés, hogy hány életet mentett meg ez az erődemonstráció... megállította a mandzsúriai hadmozgásokat, és feleslegessé tett egy szárazföldi offenzívát császári birodalom ellen... valószínűleg ennek a sokszorosa halt volna meg mindkét oldalon, civilek is.
meg elgondolkodtam rajta, hogy mi van, ha mondjuk 1 évvel korábban lesznek kész a bombával, és bevetik a németek ellen (vagy a szovjetek - a németeknél esély se nagyon volt még sok évig rá) -
#29261 Demokrácia-export. -
#29260 Hiroshima 64 év - 600 milligram anyagból lett energia... -
#29259 3 nap császáron női szemmel. -
#29258 ő nem a zegyesült államokban lakik? :) -
#29257 Olyan a feje mint Csocsónak :D -
#29256 simán -
#29255 Megnyitsz egy indexes linket? -
#29254 beszarás -
#29253 kedves topic... -
#29252 azért ilyen reklámot csapni egy szereplőválogatós shownak...
nálunk a panaszkórus volt ilyesmi, amiről tudok - az is látványos kis buli volt, bár nem táncos - világszerte megcsinálták
-
#29251 keletiben tuti nem tudnák megcsinálni..... -
#29250 "Engem nem lehet úgy leitatni, hogy rókázzak. Hullarészegen is megtalálom az Opera ikonját." -
#29249 Mafia LARP -
#29248 :)) hát, ilyen melegben valószínűleg egy fél pohár kiütne...
Nagypapám ivott még vörösből, emlékszem, hogy amikor kaptam málnaszörpöt ugyanabból a szódából tökre örültem, hogy ugyanazt isszuk :D (azt nem láttam, hogy neki a piros részt máshonnan mérte a kocsmáros) -
#29247 azt neked találták ki? :D
amúgy én nem szoktam vacakolni 1-1 és kész ebben a hőségben a legjobb, és akár milyen hihetetlen én szeretem vörös borból is. -
#29246 múltkoriban jelent meg egy fröccsológiai könyv, ott leírták az összes ilyesmit, utánajártak, hogy melyik hol mikor miért és hogy alakulhatott ki... (meg hogy hánymillió változata létezik)
ott volt színészfröccs is, az 3 deci szóda 2 deci csapvíz :) -
#29245 Néhány alapvető fröccs arány:
* Házmester: 3 dl bor 2 dl szóda
* Hosszúlépés: 1 dl bor 2 dl szóda
* Kisfröccs: 1 dl bor 1 dl szóda (Rövidlépés)
* Nagyfröccs: 2 dl bor 1 dl szóda
* Viceházmester: 2 dl bor 3 dl szóda
* Polgármester: 6 dl bor 4 dl szóda
* Alporgármester: 4 dl bor 6 dl szóda
* Nagyházmester: 4 dl bor 1 dl szóda (Háziúr)
* Krúdy: 9 dl bor 1 dl szóda
* Távolugrás: 1 dl bor 9 dl szóda
* Lámpás: 15 dl bor 5 dl szóda
* Lakófröccs: 1 dl bor 4 dl szóda (Kisházmester)
* Csatos: 10 dl bor 5 dl szóda (Csattos)
* Mafla: 5 dl bor 5 dl szóda
* Bakteranyós: 2.5 dl bor 2.5 dl szóda
* Avasi fröccs: 7 dl bor 3 dl szóda
* Góré fröccs: 1-2 dl bor kis spricc szóda
* Sóher fröccs: 1 dl bor 9 dl szóda
névnapom óta nem ittam 1 kortyot se de most jól esne a hőségben :D -
#29244 -
#29243 Archívumból, közgazdasági témában, ugyanez kicsiben:
Két közgazdász beszélget.Megszólal az egyik:
-Hé haver.nem szopnál le mondjuk 50000 USD-ért?
-Hát,nem is tudom,elég sok pénz ez.Na jó leszoplak!
Le is rántja lelkiismeretesen,a másik meg odaadja a csentót. Mikor végeztek megszólal a szopós:
-Na és te nem szopnál le 50000 USD-ért?
-Jó,lerántalak!
Ez is beveszi a kékerest,megkapja a pénzt is. Gondolkodnak utána:
-Te mi most leszoptuk egymást ingyér?
-Ja,de csináltunk 100000 forgalmat! -
#29242 Augusztus van. Egy dél-franciaországi kisvárosban vagyunk, egy panzióban, a turistaidény kellős közepén. De sajnos már régóta esik az eső, ezért elég rosszul megy a bolt....és persze mindenki marhára el van adósodva.
Ekkor szerencsére belép egy gazdag orosz turista a kis hotelbe, a recepcióhoz megy és kér egy szobát. Lerak egy 100 euróst az asztalra, majd elirányítják a szobájába, ami a harmadikon van.
A hotel tulajdonosa fogja a 100 Euróst, és szalad vele a hús beszállítójához, hogy megadja neki a tartozását.
A hentes azonnal fogja a 100 Euróst és siet a nagykereskedőjéhez, hogy megadja neki a lóvét.
A nagykereskedő sem rest, vágtat egyből a termelőhöz, Etienne gazdához, hogy kifizesse neki a disznókat, amit még korábban hitelre kapott tőle.
Etienne gazda pedig fogja a pénzt és sebes malac vágtában viszi Sophie-nak, a helyi prostinak, aki még a múlt hónapban nyújtott neki hitelben szolgáltatásokat.
Sophie pedig boldogan sétál be a 100 Euróssal a mi kis hotelunkba, hogy kifizethesse végre a szobákat, amire felvitte a pasikat az elmúlt hetekben.
Leteszi a pultra a 100-ast.
Ebben a pillanatban lejön a harmadikról a gazdag orosz. Kijelenti, hogy ez a szoba neki nem felel meg, és kéri vissza a pénzt. A tulaj odaadja, ő pedig fogja a 100-ast és távozik.
Nos: VÉGÜL NINCS KIADÁS ÉS NINCS BEVÉTEL ÉS MÉGIS MINDENKI KIFIZETTE AZ ADÓSSÁGÁT !!! -
#29241 meg is választották közben? :) -
#29240 Két barát találkozik. Mondja az első:
- Komám, már vagy 6 éve nem láttalak.
- Egészen pontosan 5 éve nem találkoztunk. Egy tudományos kísérletben vettem részt.
- Ez komoly dolog lehetett.
- Az volt. Egy agysebész kiműtötte az agyamat, 5 évig kísérletezett vele, majd visszaoperálta. Az egészért kaptam 10 millió dollárt.
- Ez igen veszélyes lehetett. És hol voltál az 5 év alatt, amíg nem volt agyad?
- Elmentem képviselőnek a parlamentbe. -
#29239 Nem mondok semmit, mert valami mod még kivág. -
#29238 milyen jó hogy a család minden jövedelme innen lenne..... -
#29237 én minden adandó alkalommal megégek, alapból fehér bőr, világos szem, stb. én vagyok az, akiről a rádióban mondják, hogy akár 15 perc alatt leéghet :P -
#29236 hétvéégn én is megperzselődtem elmentem haverhoz betont pakolni.