30315
lesz e 2000 beiras 2000 ig ?:)
-
vannak még kulcsosházak? :) de jó! -
hát olyan 1-2 km-re ott a Toldi kunyhó 1 éjszakát ki lehet bírni ágy szivacs tüzelő volt tegnap. -
...vagy fent éjszakázni. Egyiket se merném eljátszani :) -
tegnap délre értünk fel, ha reggelre akarsz felmenni masszívan sötétben kell felmászni:
-
ez igen :) holnap reggel kellene felmenni oda napfogyatkozást nézni... -
kösz
kicsit csaltunk és tegnap előre hozztuk Tar kőn koccintottunk:
aztán kis barlang kis forrás túra:
-
Inkább ma :) boldog Punkernapot :) -
hát ilyen szülinapi ajándéknál nincs is jobb. -
Boldog új évet mindenkinek :) -
Mindenkinek minden jót ebben az évben is! -
Boldog új évet! -
Neked is! -
Vidám új évet! -
legjobb mint mindig, ma estére még van 1 :D -
volt ez a pár nap jó idő (10 fok körül), talán felkelt egy kicsit kaját keresni... aztán most szegény lehet, hogy meg fog fagyni. bátyám mondta, hogy náluk szúnyogok is voltak.
finomak lettek a halak? -
fogtam 1 denevért, emlékeim szerint ezeknek téli álmot kéne aludnia, ez meg be akart repülni a lakásba. -
halászlét, töltött káposztát én se próbáltam, bejglit s, majd ma :D -
annak a középsőnek egész vádló tekintete van :)
nálunk gombás-mustáros, kolbásszal töltött karaj van, gyakorlatilag fotózhatatlan :) (próbáltam, de nem sikerült felismerhetővé tenni) -
Halacskák :D
-
A szeretet türelmes és tele van kedvességgel. A szeretet nem irigy vagy féltékeny. A szeretet nem kérkedik: gőg nem puffasztja.
A szeretet semmi tisztességtelent nem tesz. Nem keresi a maga hasznát. A szeretetet nem lehet felingerelni. A szeretet nem sejt gonoszságot.
A szeretet nem élvezi az igazságtalanságot, mert az őszinteség teszi boldoggá.
A szeretet mindent megbocsát, mindenben reménykedik és mindent átvészel.
A szeretet akkor sem fog meghalni, mikor a próféciáknak már vége szakad, amikor a nyelvek megszűnnek létezni és amikor elenyészik a tudás.
(Szent Pál első levele a Korintusiakhoz 13. fejezet, 4-8)
Szeretetteljes Karácsonyt! -
Istentől áldott, boldog karácsonyt kívánok! -
Békés Boldog Ünnepet Kétezresek! -
Nemzetközi turistacsoport megérkezik a világ legnagyobb vízeséséhez:
-Oooh my God, it’s wonderfuuuuul…
-Oooh mein Gott, das ist wuuuuunderbar..
-Gospoooodin, eto priekrasnoooojeee…
-Baaaaazzmmmeeeeeeg, ez kuuurva jó… -
kösz ez sokat segített :D -
Ami megőszült, nem hullik ki. -
Sajnos mostanában annak érzem.
Na de összeszedem magam. -
öreg? csak azért mert nincs hajad? én őszülök az nem annyira trendi... :D -
[közhely]
Azaz öreg, aki annak érzi magát!
[/közhely] -
Köszönöm szépen.
Jólesnek a jókívánságok öreg csontjaimnak. -
Boldog születésnapot kívánok én is! -
Boldog LTB napot! :) -
hát tartsd akkor :) Megmondod, hogy bár decemberben van, de így karácsony előtt minek, tartsátok ezentúl együtt a királynőével :)
(nekem májusban van, az pont kényelmes, bár havazott már akkor) -
Király(i) a születésnapom, és tényleg jó lenne nyáron tartani :D -
Ja, ez olyan, mint a briteknél a protokoll szerinti "uralkodói születésnap", ami a valós értéktől függetlenül egy napsütéses júniusi szombaton van, hogy lehessen piknikezni? :)
Neked is hétfőre van kiírva a szülinapod, hogy a munkanapot valamivel feldobja :D
(Azt azonban, hogy a hivatalos királyi születésnapot mindig nyáron ünnepelhessék az alattvalók, VII. Eduárd király, Viktória királynő fia honosította meg a múlt század első évtizedében. VII. Eduárd születésnapja novemberben volt, amikor a brit időjárás általában alkalmatlan bármiféle nagyszabású szabadtéri rendezvény megtartására, ezért helyezték át a júniusi időpontra a hivatalos ünnepséget; ez a szokás azóta is megmaradt.) -
Köszi, még mindig nem javították át, tegnap volt, családi ebéd, szerény ünneplés, dupla tortával. :D -
Boldog Gumikacsa-napot! -
felvezetésnek a szerző előző műve :)
nem véletlen a második cikk elején a figyelmeztetés - a "felejtsünk el mindent" jó felütés. -
ez már túl tömény -
szeretem az ilyen cikkeket - mindig az az érzésem utána, hogy mennyire végtelenül semmit sem tudunk semmiről :) -
R: 1.54 U: 909.52 GB D: 591.90 GB
ez a lent is szereplő külföldi, csak saját erőből, leginkább az elmúlt 1 évben aktív.
R: 2.216 U: 2.25 TB D: 1.02 TB
ez meg a "családi" belföldi, sok sok éves (és egy időben céges szerverről táplált :) ).