643
meg kéne venni...
-
Van régi gép és virtuális is :)
De mint mondtam nem játszani akarok, hanem a steam fiókomban megőrizni a jövőnek, ha az adathordozó megsérülne. -
Két megoldás van: 1. virtuális gép, és akkor tegyél rá pl xp-ét 2. rakjál össze egy ócska gépet, szerintem nem gond beszerezni ingyen valakitől még örül ha elviszed :) -
Ez egy hulladék. Megvettem még annó, de nagyon játszhatatlan. Pc-n sokkal jobb. -
CrashBoostZoom #640 A War Front után csak gagyit csináltak és 2012-ben lehúzták a rolót. A stratégia játékok fénykora pedig már az előtt elmúlt. Két dollárt szerintem megér ha meg akarod őrízni. Nincs folytatás és műfaj sem fog már feltámadni. -
Megvan a Hegemónia + Solon herritage is magyarul természetesen, viszont arra sincs már olyan patch ami win 10 alatt stabil.
Audiobugokkal néha elszáll. Egyébként nincs a sorozatnak következő része? 1001 űrstratégia létezik, de ennek nincs? -
Ja most steamen is akciós, 2$
Viszont nem játszani akarok vele, hanem megőrizni, mert idővel a cd-k is tönkremennek, nameg ami nekem van azt felpeccselni sem lehet valószínű ha még egyáltalán létezik a cég :) -
Kérd el a gyerek tabletjét és vedd meg rá, 750 ft! -
CrashBoostZoom #636 Kulcs nélkül sehogy. És szerintem a régi verziók kulcsai nem Steam kompatibilisek amúgy sem. -
Sziasztok!
A játék megvan eredetiben 4 CD lemezen magyarul.
Látom a steamen is fennvan,
Mivel nincs cdkulcs mellékelve (lehet a lemezen van, de nincs már meghajtóm), hoyg tudom beaktiválni steamen? -
Szerintem nincs, de ha lenne, akkor engem is érdekelne.
Pont az az érdekes, hogy nem csak egy dologra kell koncentrálni lineárisan, hanem az űrhajókat is fejleszteni kell, meg a tankokat is, illetve azon belül is többféle lehetőség közül lehet választani. És nem csak egysíkú fejlesztésekről van szó, hogy pl. eggyel erősebb lesz a támadása, hanem kreatív dolgokról, pl. tank lebegtető, gépágyús akna, légi csapás, vagy űrhajóknál paralizáló, fegyverzavaró, radar, stb. Egy csomószor azért kezdtem újra a játékot, hogy kipróbáljak különböző találmányokat.
Játszottam a Haegemoniával is, nekem az is jó volt egyszer, de az IG-nek nem ér a nyomába. -
Stockbauer33 #633 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-

Van egyébként olyan újabb játék ahol űrstratégia van, de a bolygón is lehet építkezni, harcolni mint itt?
Régebben kerestem, de mindenhol csak űrös téma volt. -
Régen valamikor (7 évvel ezelőtt) azzal ütöttem el az időt, hogy megpróbáltam minél látványosabb képeket csinálni az IG2-ből. Ebből találtam ma néhányat, gondoltam felteszem ide:
-
frem #630 Nem tudok angolul, de sikerült kihámozni belőle a lényeget és működik is!!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! -
Kronos79 #629 Remélem beszélsz angolul, mert épp melóba kell mennem. Itt találsz megoldást a problémára -
frem #628 Sziasztok!
A régi idők emlékére megvettem a játékot a Steam-en, de játszani nem sikerült:(
Win 7 64 bit alatt próbálom futtatni, el is indul, de úgy, mintha körbe lenne vágva a kép, a kezelőfelület jó része nem látszik.
Felbontást kellene állítani, de ha a beállítások menüt kiválasztom, a hangbeállítások még épp hogy elérhetők a bal felső sarokban, a grafikai viszont egyáltalán nem látszik. Minden kompatibilitási beállítást végigzongoráztam már, de a helyzet nem változik. Megköszönnék minden építő szándékú ötletet! :) -
Mind a GOG mind a Steam verziónak meg van az előnye.
GOG: nincs másolás védelem
Steam: mentés szinkronizáció a Steam felhőben
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2017.08.29. 10:04:42 -
Ne használj w10-et! :D -
RaKmaTakaTa #625 A Steam-en és a GOG-on is leárazva van a játék. Csak sajnos mindkét verzióban ugyanazok a bakik nálam, win10-en: az átvezető videók angol nyelvűek, és az időgyorsítás gyorsgombok (1-3, és a szóköz) nem működnek.
Valamelyiket visszatéríttetem, csak nem tudom eldönteni melyiket érdemes megtartani.
Valaki tudna tanácsot adni? -
Kotomicuki #624 Off:
Akkor próbáld ki az I-et, azt garantáltan nem fogod tudni ennyi idő alatt ledarálni! ;) -
plutoka #623 félévente előveszem. sajnos már max 3-4 óra alatt végig játszom :P -
Jó az még most is! :D -
Andriska86 #621 Szia :)
Igen, én is úgy emlékszem, hogy a játék eleje aránytalanul nehézre sikeredett.
Lehet elő kéne venni az IG2-t, nagyon jó kis játék volt :)
De a maga idejében, húú... -
Annak vajon mi a szent szar értelme van, hogy a chakarg bandával betámad már a játék elején? Értem én, hogy nehéz, meg ilyesmi, de csak a szopatásért... -
Kalash17 #619 Sziasztok!Régen játszottam a játékot, és most újra megjött hozzá a kedvem.A kérdésem az lenne, hogy nem-e tudtok hozzá valami modot, ami növeli a játékélményt?Esetleg egy kiegészítő, vagy egy újabb rész?Előre is köszi a választ, üdv! -
Neteen #618 Próbáld meg mind az ig2.exe és az ig2nt.exe-vel is, mindkettőt így beállítva! -
Neteen #617 Szia, nekem 64 bites windows 7-en fut, 1.14-es patch-csel, úgy, hogy nem csak a kompatibilitást váltottam XP SP 3-ra, hanem az asztal-összeállítás és képi témákat is letiltottam (na meg rendszergazdai jogosultságokkal futtatom, bár ez most nem számít). -
I3loodhunter #616 Hello mindenki én felraktam a játékot a directx et is ami van mellette patch-eltem de pár perc után kivág a játékból a játékban van pár grafikai probléma a térkép szét van esve pl átálítottam a kompatibilitást is már de így sem jó mit tegyek akkor most? -
Neteen #615 Nem tudjátok, hogy hogy lehet megnyitni a .dat fájlait, vagy esetleg hogy lehetne minimálisan beavatkozni, pl egy fegyver sebzésének módosításához? -
Neteen #614 igen, arra rájöttem, hogy ne támadjanak rosszkor :D nagyjából én is így játszok, a másik hasonló ötlet a gyors paralizáló kifejlesztés (már ha lehet), és azokkal hit'n'run űrcsaták :D az a laboros megoldás jó ötletnek tűnik, bár az épület laborokat így is meg szoktam spórolni, a buta gépek könnyen odaadják az civil épületek terveit tetra lézeré' :DD
A legnagyobb problémám talán az, hogy ha felfedeznek többen és seperc alatt hadüzenetek és kémek tömkelegét kapom, úgyhogy ez is a szerencsén múlik mennyire félreeső szegletben kezdek. Köszi egyébként a választ! -
Ha van egy bolygón kereskedelmi központ és arra jár egy kereskedő, akkor lerak X pénzt neked. Ez is egy módja a pénzszerzésnek az adón kívül.
Úgy emlékszem, hogy ha kereskedelmi egyezményt kötsz valakivel, akkor kicsit élénkül a kereskedőhajók forgalma.
Az erőfölényhez gyorsan kell kolonizálni populáció bónuszos bolygókat. Ezeket persze meg is kell tartani. Szerintem tankok lerakásával tudod a legrugalmasabban és a legolcsóbban megvédeni őket. A rakétás erőd drága, sok embert elvesz és hamar elavul. Ugyanígy a többi, és még időpazarlás is a kifejlesztésük. 1-2 tankkal is le lehet verni egy egész sereget, ha pl az ellenfélnek nincs lebegtetője és lőtávnövelővel leszeded őket a hegy tetejéről, vagy félrehúzódsz valami kanyonba és aknákkal várod őket. Illetve én még azzal szoktam trükközni, hogy egy bolygóra építek többféle kutatólabort és mindig csak az van bekapcsolva, amivel épp fejlesztek. Akár harmadannyi emberrel és árammal megúszom, mint ha mindig minden épület be lenne kapcsolva.
Mindenképp kell hozzá szerencse, hogy jó bolygókat találj a közelben és hogy ne támadjanak rosszkor. -
Neteen #612 Oh, köszi a gyors választ! Hát ez elszomorító, mert a normál szint túl könnyű, a nehéznél meg többféle taktikát is kipróbáltam már, sikertelenül, azt hittem van valami jobb ,amire még nem jöttem rá :(
Játszik még valaki 1ébként? Lehet kipróbálnám vizsgák után a multit is :) -
1: passz (talán utánna könnyebb a szövetség)
2: gyakrabban lő mellé az ellenfél
3: nagyon nehezen, mint ahogy írtad szinte csak mákkal lehet nyerni. -
Neteen #610 Hali! Valaki meg tudná válaszolni az alábbi kérdéseket? :)
1. Mit takar a ker. egyezmény?
2. Fegyver zavaró mit zavar?
3. Nehéz fokozaton hogy lehet nyerni? Eddig egyetlen egyszer sikerült, de csak mert minden pont összejött a cheblonokkal, úgyis nagy küzdelmek árán, többször majd' elvéreztem a procedúrában... -
Köszike... -
Ncore: Imperium Galactica 2. - Portable 2012-09-19
16:06:361.71 GB -
Igen! Honnan??? :S -
Fasiszta #606 hol tudom leszedni jól müködő játékot? -
Igen, tökéletesen. (win7,64bit,ImperiumGalactica2_portable.exe) -
Fasiszta #604 win7 fut a játék?