Revenant

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Az nem segít sajna

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lobsterman
Próbáld meg Win98 kompatibilitási módot beállítva. Hátha.

Shep
Nem tudja valaki ,hogyan lehetne XP alatt elindítani? Felraktam az 1.22-es patchet is, meg külön ilyen xp-s variát is, de semmi indítás után mindig kidobja az ablakot, hogy a program szabálytalan mûveletet bla. bla. bla.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mi van? ez HOGY jön ide?!?

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

CaviaR
E-e ! A Deep Fighterbe dds-t írt!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Bazmeg balu te tiszta hülye vagy. Kezeltesd már magad ok? Mi a fasznak íras be egy csomó topicba, hog "sa"????????????????????????????????????????????????????,,
a noxban nekem is pont a poénok voltak azok amik nem teccettek. ahogy a figura ki tudott nézni az botrányos volt (csiricsárébb egy ízléssel meg nem áldott kalóznál...) a revenantban bezzeg szép piros/fekete/barbár szettek voltak 8)
óvatosan!!! ha jön egy bunker, aki nem véleményét írja le, hanem elkezd anyázni, hogy igenisezajátékalegjobbhüjevakegerekstb, rögtön ott vagyunk a vs topicok szintjén.. 8(

I.C.ram
a NOX a marha jo otletek miatt volt nagyon kiraly mint pls a grafikai megoldasok vagy a jol megcsinalt szornyek es egyeb poenos dolgok a feelingje nagyon jo volt!! a diablo 2 megy egy nagy rakas szar ami ha szabadabb akkor eldobom az agyam!! olyan bezart az a jatek hogy csak na! semmit nem lehet csinalni benne!!
Shep
Hu de eszméletelen jó volt már a demoja is, a eljes is meg van igaz csak rip de asszem szakítok még idõt rá hogy újra végigjátszam

I.C.ram
szerintem a harom kozul a NOX volt a legjobb es legszebb! aztan jon a revenant es csak a 9954667321. hely a diablo 2-e a diablo 1 pedig a harmadig helyen vegzett (pesze ezek a jatekok inkabb a kamu rpg-khez tartoznak) inkabb action jatekok! a valodi rpg bar nem annyira az a BG2 IWD stb
nekem jobban teccett mint a diablo vagy a nox... a combo-k meg remekek!

En is, pedig szerintem baromi jo... Volt annak idejen... Foleg a harcrendszer... Azt nagyon eltalaltak...

I.C.ram
de reg jatszottam ezzel a game-mel 😊