208
Windows 98 Hun Special Edition
-
#83 nálam ugyanez a probléma volt, állatira megszenvedtem vele:
először is egyetlen egy fórumon sem tudtak segíteni(ahol próbálkoztam), aztán a microsoft támogatását ától-zéig átböngésztem, de ott sem volt semmi segítség. Nálam így oldódott meg:
1. fel kell telepíteni a sun java konzolt
innen
2. az eszközök - internetbeállítások - speciális fül alatt be kell pipálni az <Use java applet> beállítást.
elméletileg ennyi, nálam még a java konzol telepítésekor hibát jelzett, majd kilépett. Ha neked is előjön ez a probléma, akkor jelezd, mert arra is van megoldásom. -
#81 műkszik? -
TomBond #80 Letöltöttem köszi!! -
TomBond #79 Máig sem kaptam meg :-(
-
#78 most a sajátról küldtem, remélem ok -
TomBond #77 Bocsi de elküldenéd mégegyszer mert még most sem jött meg.
:-(((( -
#76 freemailre... -
TomBond #73 Melyik címre küldted? Még nem jött meg :-(
Egyébként köszi!
-
#72 ment... -
TomBond #71 Nekem az USB drive mellé nem volt meghajtólemez, ezért ha elküldenéd nekem e-mail-be azt megköszönném.
[email protected]
[email protected]
Előre is köszi. -
#70 de küldhetek neked mailben is meghajtót... -
#69 Hát a meghajtólemez, amit a pendrive-hoz kaptál, az mire való? A win98CD-n amúgy sem a legtökéletesebb van, nálam pl nem is működött az. -
TomBond #68 A munkahelyi gépen van egy win98 hu se2, és az adataim hurcolásához (a floppy helyett) vettem egy USB pen drive-ot, amit ha berakok a gépbe elkezdi keresni a megfelelő drivert hozzá ami ugye a win98 telepítő lemezen lenne, de ezt az informatikus nem adja ki a kezéből, és nincs is cd-rom a gépben csak egy 1.44-es floppy.
Hogyan tudnám feltelepíteni a szükséges drivert a gépre (megbontani nem lehet, és csak 1 floppy drive van benne)?
Amit keres: USB MASS STORAGE DEVICE
-
#64 Köszi -
Borg #63 a progit microsoft installernek hivják, hogy honnan tudod letölteni azt nemtom, de gondolom M$ oldaláról.. -
#62 Hi!
Ha valaki tudna nekem 98-alá olyan kiegészítőt, ami lehetővéá teszi, hogy felismerje az msi kiterjesztésű fájlokat, nagyon jó lenne.
Köszke! -
gomboc #60 Mi lehet az oka vajon annak, hogy egy oldalon szereplő képek egy része nem jelenik meg (x-eket ad)?
Eddig ezt nem csinálta.
Win98-om van. -
reggiT #58 Hali
nemreg huztam ujra ezt a nyuves windows-t, tobbek kozott azert mert az alabbi hiba ismetelten elojott (anno egy format+reinstall segitett a dolgon)
berakok neki egy cd-t es abban a pillanatban ahogy felporgeti, ujraindul a gep
eloszor hw hibara gondoltam, aztan egyszer csak elboffentett egy olyat, hogy 'Windows vedelmi hiba' meg hogy ujra kell inditani a gepet
ha valaki tudja a megoldast, plz ne fogja vissza magat
elore is kosz -
#55 Nekem egy CD ROM miatt voltak ( ASUS 32x) ugyan ilyen hibaüzeneteim, sajnos nem nagyon tudtam ellene tenni semmit. Cak onnan jöttem rá, hogy amikor elromlott kikerült a gépből, azóta nincs ez a hibajelenség. Biztos vmi hardware okozza. Esetleg próbáld meg hogy ezt-azt kiszedsz a gépről, ( pl.hálókártyát is )hátha ezzel behatárolod az okot. -
#54 Sziasztok ez a problémám.
Indulásnál ezt írja ki a gépem.
Iosz eszköz inicializálása során windows védelmi hiba, indítsa újra a számítógépet.
Mi lehet a hiba??
Ha újraindítom akkor az indító menüből ki kell választanom a normál módot és úgy beindul.
Win 98se- van fenn, próbáltam már formattálással, a partíciók újra létrehozásával, de mindig ez a hiba.
Ha a win 95-öt teszem fel akkor semmi baj beindul rendesen, csak a win 95 szerintem már eléggé elavult program, és nem is működnek vele a dolgaim.
2db ram van a gépben egy 100Mhz-es 64mb-os és egy 133Mhz-es 256mb-os.
Van hálókártya is de csak dísznek, mert nem használom, és nincs is felinstallálva.
-
Zozo76 #53 Az uj gepemet, amit karacsony kornyeken probalok megvenni mar en is szigoruan Floppy nelkul kepzelem el. -
#50 Miért nincs floppid?
De itt nézz körül: http://www.design-kamin.de/winfuture/web/index.php?inhalt=run/downloads/downloads.show.php -
#47 Nekem nincsen semmi féle patch fent és még is megy a 80 gb os vinyóm......... -
Jinchuu #46 Hali.
Lenne nekem egy nagy problémám, mégpedig az hogy van egy 80gigás vinyom és szeretném ha win98SE alatt menne, de én ugy tudom, hogy a win98SE csa 60gigáig kezeli a vinyókat, azon fölül csak akkor ha egy patch-et felraksz, valaki megtudná nekem mondani hogy honnan lehet ezt a patch-et letölteni?? -
#45 THX exxon & Impi ! -
Impi #42 User: AT
Pass: apollo -
#41 Lehet hogy Én tök zokni vagyok de nem tudok belépni az apollóba. Azt írja olvassam el a feltételeket,OK aztán a főoldalon megtalálom a belépés módját. Hát én nem találom! Ott az Usernév és Password ablak aztán kész. SEGÍTSETEK! -
Mihail #37 Milyen progikkal érdemes a win98-at karbantartani? Pl: mennyire megbízható a Norton utilities 2002?