208
Windows 98 Hun Special Edition
-
#126 Engem az zavart benne a legjobban, hogy 1024mb ram fölött xaraxik! -
#125 -
#124 vannak jó dolgai, de vannak persze negatívumai is.
én azzal kezdtem a szelidítését hogy minden nézetet átállítottam olyan w98 asra. -
#123 Ma "végleg" áttértem a totális Xp-re...
Lehet, hogy még megbánom, de már meguntam a 98-at! -
#122 én visszafele még nem csináltam .. szerencsére.
viszont hogyha igaz, akkor meg az ntfs-ből válaszd le az összes szabad helyet, az átméretezés is adatvesztés nélkül csinálható, az új partíció legyen fat32, és idá áthúzol pár dolgot, és szépen ezt folytatod :)
Persze hogyha csak néhány száz mega helyed van, lehet hogy nem érdemes ezzel játszanod. -
#121 FAT 32-re való átkonvertálás durva dolgokat eredményezhet: 8 betűs fájlnevek, magyar ékezetes karakterek elvesztése meg ilyenek. Volt benne részem. Úgyhogy csak óvatosan ! Javaslom inkább először valahogy ürítsd ki és formázd le FAT32-re. -
#120 win commanderhez van olyan plugin amivel látja az NTFS-t, de a másik megoldás is működhet, az átkonvertálás ( pl. partition magic ) és a cuccaid sem vesznek el róla. Viszont az átkonvertáláshoz pár % nyi helynek kell rajta lennie. -
#119 sziasztok, nincs valami update amivel a win98 is tudja olvasni az NTFS vinyókat? vagy lehet az vinyót úgy FAT32-re konvertálni, hogy nem veszik el a rajta lévő anyag? -
#118 CD-ROM kivéve, memtest86 1.15p hibátlanul lefutott. Azóta is rendesen megy a gép.
Szóval az ASUS CD-ROM volt a ludas. -
#117 Ebben lehet valami, mert én tegnap visszaraktam egy ASUS 40x CD-ROM-ot, és rögtön elkezdett vacakolni ezzel a "Windows védelmi hiba" üzenettel, meg lefagyásokkal, pedig előtte simán ment a gép.
Mindezt WinME-vel, de ez asszem indifferens.
(Azért hazaviszem a memtest86-ot is, hogy nem-e a memóriával van gond. Ártani nem használ. ;)) -
#116 Mi a rák lehet hogy a winem nem akar betöltődni, csak akkor ha másik vinyót kiveszem a gépből????
Nem elég a biosból letiltani...
A másik meg hogy mit csináljak a vinyóval hogy na fagyjon le a win??
Ha csökkentett módban indítom akkor betöltődik úgy is hogy a második vinyó a gépben van, és onnan el is érem a partícíókat! -
#115 Köszi, megnézem majd. -
Csaba #114 A star menü/vezérlőpult/hálózati beállításoknál állítsd be az adsl modemed tcp/ip címét automatikusról manuálisra, adj meg akármilyen címet. Ekkor nem fog időközönként megállni a net. -
#113 Lenne egy problémám 98 alatt.
Idönként megáll a adsl honlapbetöltés, és tudom hogy valamit be lehet állitani ez ellen csak elfelejtettem:(
Ha esetleg tudná valaki és részletesen leirná azt megköszöném, byez -
PCanalfabeta #112 koszi ,igazan
nem nekem kelett hanem egy haveromnak,de nagyon koszonom! -
#111 tom hogy "dugiban" van de akkor sincsen meg:/ -
#110 nincs .. használj VNC-t Tightvnc google.com ba írd be ;> -
#109 a logo.sys a C:\ be van és rejtett...
a logow.sys meg a C:\windows ba és rejtett :] -
#108 Na mind1 , nem találom seholsem a logo.sys-t.
Semmivel sem, csak a win mappában van logow.sys meg egy másik de azokat sose mutatja nekem a gép ( mármint a " a windows most kilép" meg a " most már kikapcsolhatja a gépet"). -
PCanalfabeta #107 sziasztok
ha tudna valaki segiteni ,megkopszonnvan e olyan a win98-ban hogy "tavoli asztal" vagy "tavoli asztalkapcsolat"es hol talalom meg ha van ilyen?
koszi sziasztok -
#106 Banyapapa!
Nem kérdeztél hülyesget...
Na szal' a file logo.sys néven van a C:\ gyökérkönyvtárban.
Ezt megnyitod a paint-tel, és átszerkeszted.
Ha megvagy csak simán elmented rá a másikra.
Ja és itt a kedvenc animált indító logom letöltőhelye:
Logo.sys;)
Ezt csomagold ki, nevezd át a xy.sys fájlt logo.sys-re, és másold a C-be. -
#105 De ha a neve nem jött be, akkor nem ajánlom a használatát sem. -
#104 fdisk
-
#103 Lenne egy kérdésem!
Mit kell beírni windows indítólemezen hogy behozza azt apartíciómódosító vackot? /sürgős/ -
#102 Lenne egy hülye kérdésem.
Hogyan lehet kicserélni a boot képernyöt a 98se-ben?
Mire kell átnevezni a képet, és hova kell berakni?
Elöre is köszi.
És mind1 hogy jpg. vagy bmp? -
#101 Köszi mindenkinek! Sajnos még nem lettem okosabb! :)
A memória volt az első tippem és egy 512-es "Rambo"-val, illetve egy 256-os Samsung-gal is kipróbáltam! Ugyan az a jelenség! :(
Esetleg valaki még, szívesen veszem a javaslatokat, mert nem tudhat valaki mindent, pláne ha én vagyok az! :) -
#100 az ErrorLookup szerint a 6-os hiba ez:A leíró érvénytelen.
ennyire jutottam...:-( -
#99 memóriát ellenőriztettél? -
#98 Ahoj Mindenki!
Ilyen gondja van a Win98SE-nek:
"Hiba:06, keletkezett: 0028:00000017_ _ _ VxD. Hívás helye:0028:C004BC8E
VFAT(01)+00009CB6 VxD. Valószínűleg folytathatja......."
A winyót újrapartícionáltam és formáztam, de 1-2 nap után újra csinálja! Mi
a piccsa gondja lehet? Lövésem nincs már!
Köszi! -
#97 Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :-D -
#96 ad neked a mikroszoft ! -
#95 Tudna valaki adni nekem egy W98 Shutdown peccset?
Sürgős lenne! Előre is köszi! -
#94 hát ja, ha nem okoz problémát az újratelepítés, akkor ez is megoldja, de jó tudni, hogy erre is VAN egyszerűbb megoldás. -
#91 ezt nem igazán értem, egyébként az USB-nek ez a lényege, csak egyszer kell hozzá működőképes driver, aztán a rajta keresztül csatlakoztatott eszközt újraindítás és minden kecmec nélkül használatba lehet venni. 98 vagy XP vagy Unix vagy Debian, tökmindegy -
#90 elméletileg nem, mert tartalmazza az IE6 gyárilag.(Mellékesen jegyzem meg, nálam csak úgy elszállt az egész konzol, frissítés ide-vagy oda)
mikroszoft tudásbázisában találtam ezt.
ha lefagy a windowsUpdate(próbáld meg), akkor a VM is elszállt.
ja és a teljes IE újratelepítés sem fog használni!! -
#89 ...már úgy értem, ne legyen telepítés közben csatlakoztatva... -
#88 fontos a sorrend: először telepíteni a drivert, majd csatlakoztatni a pendrive-ot! -
#86 ezt komolyan kérdezed? ismerek egy szervizeskecseget,de....á...hagyjad, nem ért az se semmihez...:) -
#85 Sziasztok!
A 98 frissítéssel a 98 kezelni tudja rendesen a digitális fényképező gépet, mert nem lesz hozzá driver.
Arra gondolok, hogy működhet-e a 98 úgy kezeli az USB kamerát, hogy magától felismeri mint háttértárat????? -
TomBond #84 Sajnos nem műxik :-(
Ugyanazt írja ki: USB MASS STORAGE DEVICE
De én már feladtam (vagy man valami ötleted?)