208
Windows 98 Hun Special Edition
-
#166 Akkor PartitionMagic-el formázd le a merevlemezt FAT32-re!
Utána mehet a telepítő CD. -
maka2 #165 de hát az a baj hogy beírom hogy format c: és azt írja ki hogy nem támogatott formátum van a meghajtón, formázás megszakítva... -
#164 a 98 SE bootol a telepítő CD-ről is, és formázhatod vele a merevlemezt. -
maka2 #163 Helo
Elkezdem bootolni flopyról a windows-t , mert újraakarom rakni úgy hogy mindent letörlök a winyoról.Na most beírom hogy Fdiks és azt írja ki hogy nincsenek merevlemezek, de pedig vannak minden jól van bedugva és ha azt írom hogy c: akkor nem ír ki hibát sőt d: nál sem szóval minden van.
Mit tegyek??!! -
#162 Csak akkor a FAT vagy a FAT32-t kezeli a Windows 98 -
#161 Helló!
Ha 1 merevlemezre telepítem a 98-at az XP mellé 2 külön partícióra, akkor a 98 látni fogja az XP partícióját?
Kösz. -
#160 Szívesen máskor is. -
Elmör #159 Sziasztok!
win98 van haver gépén és nem "látja" a pendrive-ot. Már kerestem neki drivert, de hiába. :-( Ha tudtok valamit légyszi írjatok! -
#158 http://freepctech.com/pc/002/files010.shtml -
sirdond #157 hi
egy régi gépre szeretnék win98-at telepíteni. vki tudna adni egy linket hogy honnan tudom letölteni a telepítő floppí fáljait? előre is kösz. -
#156 msconfig-al nézd meg milyen indulási fájlok vannak beállítva, ami nem kell ,azt szedd ki, hátha a dll ek benne vannak. vagy drivereket telepítsd újra..
powertoy nevű MS es progival tudod letiltani a bejelentkező képernyőt ( vagyis automatikus bejelentkezést megadni ), de hogyha nincs hálózat, akkor alapból nem is kínálja fel. -
TomBond #155 Sziasztok!
Nem tudom, hogy tudtok-e nekem segíteni!A problémám: újratelepítés volt egy gépen, felnyomtuk a win98 Se-t.Betöltődés közben mindig kiír 3 hiányzó fájlt: vnetsup.vxd, vredir.vxd, dfs.vxd és csak gombnyomásra engedi tovább, valamint a windows indulásánál egy hibaüzenet panellel nyit az msnp32.dll dinamikus csatolású könyvtárat hiányolja! Netezni nem használjuk a gépet csak gagyi játékokat futtatunk rajta, de nagyon idegesítő a dolog.
Hogyan lehet kikapcsolni a "bejelentkező képernyő"-t ahol be kéne adni a jelszót (merthogy az nincs és fölösleges).
Köszi -
Csaba #154 Mármint, hogy kevés a memória benne.
-
QPR #153 De mivel tudnám letesztelni? -
Csaba #152 Én továbbra is a memóriára gyanakszom. -
QPR #151 Igen, abszolute semmi gond, már jó párszor végigjátszottam...
Mi lehet a gond? -
Csaba #150 És ha visszarakod a sima 98-at, akkor megint megy a gép faszán? -
QPR #149 Egyszerüen befagy, és a ctrl+alt+del sem segít... -
Csaba #148 Nem lehet, hogy a memória kevés a 98Se/2000-nek? Ezeknek több memória kell, a sima 98-nak meg elég a 64 Mb. Bár emiatt nem kéne lefagynia, mert ismerősöm gépe egy 700-as celeron volt 64 mega rammal, és csak annyi baja volt (98Se oprendszerrel futott), hogy 20 percig töltött mindent.
Nem ír ki semmit sem, mikor megfagy? Egyszerűen befagy a kép, és ennyi?
-
QPR #147 Probléma:
van egy gép, Pentium II, 64MB RAM,
szépen megy rajta a Windows 98, de ha felteszem helyette a WIN98SE-t, max 20 percig bírja lefagyás nélkül. Próbáltam többször is, frissitve, ujraformázva, nem segít.
A napokban mivel a gépen e-banking kellene, rátettem a Win 2000-t, ahol mindent szépen felinstaláltam, de ott is jelentkezik a fagyás 10-20 percenként.
Hardver hiba lehet?
Ha a win98-t inditom, semmi gáz. De az e-bankingnek minimum win98 se kell.
Megoldás: ????? -
Tomszy #146 Azt szeretném megkérdezni, hogyha hubon keresztül szeretnék netezni 98-on, azt hogy lehet beállítani, mert sehogy nem tudtam interneten létrehozni. Köszi
Ha valaki tudja irjon, vagy címem: [email protected] -
Emmegki #145 Miért nem? fel lehet rakni. -
zulizka #144 ha otthoni, és nem akarod a netre rakni, akkor apache. Ha nagyon igénytelen vagy(nem kell cgi) akkor tiny webserver. Vagy lehet microsoft iis.
Amúgy én LAMP(linux-apache-mysql-php) párti vagyok. -
#143 Senkinek semmi ötlet? -
#142 Nem mondod? Adsz rá pénzt?
Az eredeti kérdés továbbra is áll... -
Tee #141 jobban jársz egy routerrel. -
#140 Mit gondoltok lehet ebből az OPrendszerből netkiszolgálót varázsolni? :)
Persze csak ilyen kicsi otthonira gondoltam, egy viszonylag gyenge P1es gépre...
És ha igen akkor hogyan/mivel? -
#139 Alcoholt biztos nem tudod felrakni 98-ra -
#138 Van egy újjabb gondom!
Egy régi gépbe beraktam egy NVIDIA driverü VGAt és azt írja ki a DRIVER feltelepítése után, hogy RUNDLL32 Error. Az eszköz nem tudja használni a c:.dll fájlt! A Fájl létezik a VGA jó, mert garis és a boltban cserélgettük, egyik új VGA val sem ment! Oprendszer 98. Win 2000 prof nál, kékhalál az indulásnál! XPvel megy! De mivel P2 így azt nem nagyon akarom hassználni! -
#137 Akkor rakjak 3.4x alattiakat? Azt ennie kell? -
#136 Úgy emléxem, hogy a Daemon Tools nálam is szarakodott a 3.4x-es verzió felett WinME alatt, amióta WinXP van, azóta simán megy a (3.47). -
#135 Sziasztok!
Van egy gondom! Az Alcohol 120% ot vagy Deamon Tools-t hogyan lehet feltelepíteni Win 98 alá?
Deamon nál Fatal error a hiba üzenet! (A fájl sérülésmentes, mert uan arról CD ről másik gépre simán felment!)
Az Alcohol pedig keresi az MSCDEX ez! Azt tudoim, hogy a DOSos CD felismerő az a prg, de csak van vmi megoldás! Nem?
PLS HELP! -
OPM #134 nem tudjátok, win 98-ra lehet leszedni ilyen témákat?
nem ikonváltoztatásra gondolok, hanem az asztal szerkezetére, szineire, felépítésére. mert már eléggé meguntam azokat, amik a megjelenítés menüpont alatt vannak alapból benne :( -
#133 Köszi mindenkinek, kiprobáltam csontüres gépen.
felaraktam a win98se-t és elsö indulás után is nagyon nagy volt a szorás, semmi progi nem ment még (2 és 30 % között ugrált).
Valszeg xp lészen ha ez a bibi:/ -
#132 -
#131 " net,irc,dc++, ennyi " pontosan ez az.
a word is manapság P4 es gépeket kíván, mert nem bírják a nyomik optimalizálni a kódot, és minden csicsere szart beleraknak. ugyan ez van a net böngészőkkel is.. teleszemetelik a memóriát. nem bírják normális módon kezelni dinamikusan a memóriát, memória csorgást én is tapasztaltam.
XP alatt ez kevésbé jellemző.
-
#130 Az aida össze-vissza írkál mindent, nem véletlen kapott új nevet, és motort... -
#129 érdekes lehet megnézni, milyen folyamatok futnak ezalatt az oprendszeren -
#128 Igaz utána az AIDA32 progival is megnézetm, de az eredmény ugyanaz,:| -
#127 Lenne egy kis gondocskám, plussz nem tudom melyik szobába kénne irnom, de ilyen ökörség miatt nem nyitok ujat:P
Na szal......
Lenni egy vadiuj gép, összerakva (plussz egy régi 20as vinyo bele),WIN98 SE fel stbstb......... és, tegnap csak felraktam a winram turbo-t és az jelezte hogy a processzor kihasználtság 1 és 45 % között ugrál, 30-50 perc után meg majdnem 80% ( Chaintek alaplap+AMD2400+ a gép és 512 MB ram)és ment a net,irc,dc++, ennyi.
Elöször azt hittem hogy tul van melegedve ( igaz a hömérsékletét nemtom megnézni), és kiprobáltam 8 ora pihike után, de ugyanaz: egyböl ugrál 1-30-40-%-ra.
Valakinek ötlete?? :)