Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyet?? Azon se lepõdj emg ha huszat nyomsz és nem esik semmi. :)
Kell ám a szerencse. Remélem rám lesújt majd ladder reset után. :D

Sas6
az tökjó:) köszi az infot.D Benéztem Bnetre metem egy MF run-t nem esett semmi :D De ugy laggotl h az vmi hihetetlen. :D

Egyébként tökmind1, ha saját game-edben álldogálsz, akkor is meg fog szûnni a határidõ. Amúgy ha nem nézel rá 10 napig és expired lesz, akkor sem törlõdik. Ezt valamiért kivették, szóval annyira nem kell izgulni.

Sas6
áh thx.

mule vagy muler
ilyesmi neveket keress

Wiseman van csapatod?

How much can you take,before you snap?

Sas6
Hali olvastam valamely oldalon hogy van egy olyan szobanév ami azért találtak ki hogy az ujjonnan kezdett karik 2 órás ideje leteljen. Milyen szobát is kell nyitni,mert nemtalálom :@:S

Wiseman
Sziasztok

acc:xWisemanx

Üdv mindenkinek

Diablo II: It is not a game! It is a job to be done!

Sas6
Én egyetértek veled :) Én szerdan d.e. akarok menni, csak mondom nemtudom hazaérek e munkás megbeszélésbõl. Ha nem lehet egyik baratom megkérem h álljon be addig még nem jövök.

Rettenthetõ
Ááá. Öreg vagyok én már ahhoz, hogy hajnal akármekkor ott gizduljak, és onnan nyomuljak, mint a hülye a bneten :-)

Azon az egy napon nem sok múlik, ha igen, akkor meg d*gja meg a Blizzardot az Ördög.

Van é valami apró szabály a játékot illetõen?
Szóval pl. külsõ mf karival talált cuccok behozatala az megengedett, a HF-t mindenki magának üti, az xp shrine-t mindig a legalacsonyabb szintû kari veszi fel, ha valaki pala és sok a sorc, akkor meditation az bejátszik-e; az együtt tolt sg-s karit, magába és mással nem visszük, csak együtt (legalábbis Hell Baal-ig)... szal vannak-e ilyen apró kötések, vagy nincsenek így lefektetett játékszabályok és mindenki azt csinál, amit akar?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

plu604
aki járatos így d2jsp-n, megtenné hogy ír egy pm-et? feltennék pár kérdést ami aktuálissá vált a ladder reset tekintetében.

Akkor ezek szerint én nem tartozok a vérbeli diosokhoz. :)

Még életemben nem vártam ladder resetet. Hogy is volt: elsõ alkalommal amikor megtehettem volna azt accountot bannolták reset elõtt, és 1 hónap múlva már nem izgatott annyira a dolog.

Egy Fenét!!!??, 2006 nyarán ugye nem volt reset? Na egész vissza.

2006 Decemberben nagy dupe idõszak, laghegyek, majd csak aztán következõ nyáron 2007-ben volt reset, 2 évvel azután, hogy elkezdtem aktívan játszani Bneten 2005-ben, akkor is pont reset után. Kb így volt rémlik már. Akkor pedig házfelújítás ( 2007 ) miatt kiesett az egész nyár.
Ejj úgy látszik most lesz az elsõ alkalmam, hogy ladder reset után le tudok egyböl ülni játszani.

Davidus
na kettõvel bõvült a lista

frenzy baba
summon nec
kicker assa death sentryvel
conviction zealer pala

lehet hogy kockával fogom eldönteni mert magamtól nem megy:D

V9ykn8_TZL0

Ááá, dehogy, csak ott fognak ülni a gép elõtt egész éjjel, hogy végre felcsatlakozhassanak! :D
(ebben egyébként semmi különös nincs, minden vérbeli dios átesik rajta legalább egyszer)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

én meg az elsõ istet akarom eladni 5000 fg-ért :D

Sas6
:DDDDD

plu604
én személy szerint screenshotot akarok csinálni a karakterem nevérõl a ladder elsõ helyén :D

az elsõ csoportba jöhetnél necroval
biztos nincs kedved? :D

Sas6
bocsánat :)

Nem nagyon kocka, csak szeretne nagyot kaszalni. ;)

Sas6
Ez a csapat az aki nagyon kocka és egybol reset utan fog menni ügye ?:)

Oksa, én is a ventrilora szavazok, legfõképpen azért, mert szervert meg szobát tudok biztosítani.

Persze, számtechboltban 2000ért tudsz már használható headsetet venni.

plu604
born2fuck, a nevek mellé írd oda az accneveket is, enyém: plu604
ha beszélgetni akarunk akkor nekem (meg haveromnak) ventrilo lenne jobb, bár nem biztos hogy azon leszünk, majd eldõl.

nekem nincs is itthon headsetem :P
majd veszek valami olcsót jövõhét elején, esetleg tudtok ajánlani valamit max 2000ért?

Frissítés:

Kérnék mindenkit, hogy aki még nem tette meg, az accountját adja meg, hogy a többiek felvehessék frindlistre!

Plusz a könnyebb kapcsolattartás miatt meg kellene beszélni, hogy melyik voicechat progit használjuk: a ventrilo-t vagy a teamspeaket. Jelezzetek, hogy melyik lenne megfelelõbb nektek.

Eddig úgy néz ki, hogy megvagyunk nyolcan mégpedig:

1. sirdond - fire sorc
2. plu604 - hammerdin
3. born2fxxk - blizz soso
4. DarkHorse - blizz soso
5. plu604 haverja - ???
6. born2fxxk haverja - blizz soso
7. wiseman - fury zon
8. OPEN SLOT!

várólistán: senki

(ha nem lesz 8. emberünk, meg tudom azt csinálni, hogy beállok egy karival a másik diablómról, legalább fel lesz húzva :P)

DarkHorSe
Haverom nem tud jonni, mivel aznap vizsgazik :P

Swedish people are albino monkeys

Frissítés:

Kérnék mindenkit, hogy aki még nem tette meg, az accountját adja meg, hogy a többiek felvehessék frindlistre!

Plusz a könnyebb kapcsolattartás miatt meg kellene beszélni, hogy melyik voicechat progit használjuk: a ventrilo-t vagy a teamspeaket. Jelezzetek, hogy melyik lenne megfelelõbb nektek.

Eddig úgy néz ki, hogy megvagyunk nyolcan mégpedig:

1. sirdond - fire sorc
2. plu604 - hammerdin
3. born2fxxk - blizz soso
4. DarkHorse - blizz soso
5. plu604 haverja - ???
6. DarkHorse haverja - ???
7. born2fxxk haverja - blizz soso
8. wiseman - fury zon

várólistán: senki

Morfi
Poison necro? :D

Rettenthetõ
Hmm-hmm.
Igazából már ritka diablózhatnékom van, de már csak kibírom addig valahogy.
Eredetileg nagyon szerettem volna Summon Necro-t, de most így hirtelen nem tudom mit kellene, mert ahogy elnézem, Necro már akad egy pár.
Azt hiszem ec-pec alapján döntöm majd el.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Morfi
Ó én egész héten reggel 6-ra megyek és hol 14-ig hol 18-ig lógatom a lábam a munkahelyen :D Nekem meg lövésem sincs mit indítok, ami biztos hogy ölni fog :P

Sas6
Huh halljatok nekem az az igasság, hogy szerdán lesz a nyári munkás megbeszélésem :S Akkor mondanak el mindent és reggel fél 8 ra kell mennem, és nemtudom meddig tart :( Remélem 10-ig visszaérek, ha nem akkor majd egyik barátom ir a nevemben itt egy h.sz.-t vagy valami hasonlo. De remélem visszatudok érni:S Hétfõn lett volna csak akkor van évzáró is és átteték szerdára.. Tiszta gáz nemigaz már.. Évzáróó. pf na midnegy lényegtelen.

Így van :)

Mi a baj? :D

Majd a napján, egyébként én egy support necro-t csinálnék.
Ha lesznek sorcok, akkor a lower resist irányába, ha inkább gyakós karik jönnek akkor pedig amplifyd damagere gyúrok. Mellé corpse explosion, ha jól gondolom Aspy is azért választotta trap assát. :)

Sas6
Ajmáár diablozni akaroook xDD

Aki megadta az accját, és a ladder reset utáni kezdõ csapatban van, azt felvettem friendlistre. Vegyetek fel ti is engem!

*born2fxxk

Morfi
Mimimimim? :D

Davidus
amúgy én frenzy barbárt vagy summon nekrót csinálok. ha meg lesz peccs akkor nem tudom mit:D

V9ykn8_TZL0

Sas6
:D nah gratulálok boldog szülinapot :D

Remek, lassan megvan az "utánpótlás" csapat is ;)

-Rettenthetõ
-Sas6
-Morfi
-Delac
-Davidus (bizonytalan)
-jómagam

Szerintem én ide csatlakoznék be, hajnalban nincs kedv kezdeni, mellesleg pont szerdán lesz szülinapom, nem is tudta volna jobb idõre rakni bliz a resetet. :D

Köszi. :)
Tulajdonképpen az sg elõ vagy utótag nem fontos, én mindenkit felveszek friendlistre.

szerintem legyen kettõ
bízok janiban és born2fxxk, plusz aspy-t támogatom én is :)
a mi csoportunkban már három blizz sorc van, úgyhogy ha jönnek a haverjaitok akkor mondjátok nekik, hogy valami mást találjanak ki kezdõ karinak :) summon necro? vagy van valakinek gyenge gépe?
szerintem én is odabökök egy elõ- vagy utótagot majd :)

DarkHorSe
Aspyrin <#eljen>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Sas6
Aspyrin-t én támogatom ebben, télleg joöttlet lenne, báérmikor is d2-ztem mindig itt votl a forumon, segirtett ha tudodd, meg a jéátékban is. szoval +1 voks

no, látom szervezitek a gigakockulást :P
a házigazda szerepét döntsétek, szavazzátok meg, aztán valahogy értesítsetek róla...

Nem probléma :)

Davidus
én csak akkor megyek ha nem lesz peccs:) ha jön peccs akkor én nyomom éjféltõl:D

V9ykn8_TZL0

Sas6
jaja sztem joötlet, én majd odairok valami SG végzõdést.

Egy tippet adnék:
Hozzatok létre egy *.SG nevû karit (vagy valami hasonlót), így esetleg az is megtalálja majd a másikat a cseten, aki esetleg nincs fent a friendlistán.

A másnapi (szerda délelõtt) indulók mellett még van hely!

Eddig:

-Davidus
-Rettenthetõ
-Sas6
-Morfi
-és szerény személyem alkotja a csapatot.