Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kell ám a szerencse. Remélem rám lesújt majd ladder reset után. :D
ilyesmi neveket keress
Wiseman van csapatod?
How much can you take,before you snap?
acc:xWisemanx
Üdv mindenkinek
Diablo II: It is not a game! It is a job to be done!
Azon az egy napon nem sok múlik, ha igen, akkor meg d*gja meg a Blizzardot az Ördög.
Van é valami apró szabály a játékot illetõen?
Szóval pl. külsõ mf karival talált cuccok behozatala az megengedett, a HF-t mindenki magának üti, az xp shrine-t mindig a legalacsonyabb szintû kari veszi fel, ha valaki pala és sok a sorc, akkor meditation az bejátszik-e; az együtt tolt sg-s karit, magába és mással nem visszük, csak együtt (legalábbis Hell Baal-ig)... szal vannak-e ilyen apró kötések, vagy nincsenek így lefektetett játékszabályok és mindenki azt csinál, amit akar?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Még életemben nem vártam ladder resetet. Hogy is volt: elsõ alkalommal amikor megtehettem volna azt accountot bannolták reset elõtt, és 1 hónap múlva már nem izgatott annyira a dolog.
Egy Fenét!!!??, 2006 nyarán ugye nem volt reset? Na egész vissza.
2006 Decemberben nagy dupe idõszak, laghegyek, majd csak aztán következõ nyáron 2007-ben volt reset, 2 évvel azután, hogy elkezdtem aktívan játszani Bneten 2005-ben, akkor is pont reset után. Kb így volt rémlik már. Akkor pedig házfelújítás ( 2007 ) miatt kiesett az egész nyár.
Ejj úgy látszik most lesz az elsõ alkalmam, hogy ladder reset után le tudok egyböl ülni játszani.
frenzy baba
summon nec
kicker assa death sentryvel
conviction zealer pala
lehet hogy kockával fogom eldönteni mert magamtól nem megy:D
V9ykn8_TZL0
(ebben egyébként semmi különös nincs, minden vérbeli dios átesik rajta legalább egyszer)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
biztos nincs kedved? :D
ha beszélgetni akarunk akkor nekem (meg haveromnak) ventrilo lenne jobb, bár nem biztos hogy azon leszünk, majd eldõl.
majd veszek valami olcsót jövõhét elején, esetleg tudtok ajánlani valamit max 2000ért?
Kérnék mindenkit, hogy aki még nem tette meg, az accountját adja meg, hogy a többiek felvehessék frindlistre!
Plusz a könnyebb kapcsolattartás miatt meg kellene beszélni, hogy melyik voicechat progit használjuk: a ventrilo-t vagy a teamspeaket. Jelezzetek, hogy melyik lenne megfelelõbb nektek.
Eddig úgy néz ki, hogy megvagyunk nyolcan mégpedig:
1. sirdond - fire sorc
2. plu604 - hammerdin
3. born2fxxk - blizz soso
4. DarkHorse - blizz soso
5. plu604 haverja - ???
6. born2fxxk haverja - blizz soso
7. wiseman - fury zon
8. OPEN SLOT!
várólistán: senki
(ha nem lesz 8. emberünk, meg tudom azt csinálni, hogy beállok egy karival a másik diablómról, legalább fel lesz húzva :P)
Swedish people are albino monkeys
Kérnék mindenkit, hogy aki még nem tette meg, az accountját adja meg, hogy a többiek felvehessék frindlistre!
Plusz a könnyebb kapcsolattartás miatt meg kellene beszélni, hogy melyik voicechat progit használjuk: a ventrilo-t vagy a teamspeaket. Jelezzetek, hogy melyik lenne megfelelõbb nektek.
Eddig úgy néz ki, hogy megvagyunk nyolcan mégpedig:
1. sirdond - fire sorc
2. plu604 - hammerdin
3. born2fxxk - blizz soso
4. DarkHorse - blizz soso
5. plu604 haverja - ???
6. DarkHorse haverja - ???
7. born2fxxk haverja - blizz soso
8. wiseman - fury zon
várólistán: senki
Igazából már ritka diablózhatnékom van, de már csak kibírom addig valahogy.
Eredetileg nagyon szerettem volna Summon Necro-t, de most így hirtelen nem tudom mit kellene, mert ahogy elnézem, Necro már akad egy pár.
Azt hiszem ec-pec alapján döntöm majd el.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Ha lesznek sorcok, akkor a lower resist irányába, ha inkább gyakós karik jönnek akkor pedig amplifyd damagere gyúrok. Mellé corpse explosion, ha jól gondolom Aspy is azért választotta trap assát. :)
*born2fxxk
V9ykn8_TZL0
-Rettenthetõ
-Sas6
-Morfi
-Delac
-Davidus (bizonytalan)
-jómagam
Tulajdonképpen az sg elõ vagy utótag nem fontos, én mindenkit felveszek friendlistre.
bízok janiban és born2fxxk, plusz aspy-t támogatom én is :)
a mi csoportunkban már három blizz sorc van, úgyhogy ha jönnek a haverjaitok akkor mondjátok nekik, hogy valami mást találjanak ki kezdõ karinak :) summon necro? vagy van valakinek gyenge gépe?
szerintem én is odabökök egy
a házigazda szerepét döntsétek, szavazzátok meg, aztán valahogy értesítsetek róla...
V9ykn8_TZL0
Hozzatok létre egy *.SG nevû karit (vagy valami hasonlót), így esetleg az is megtalálja majd a másikat a cseten, aki esetleg nincs fent a friendlistán.
A másnapi (szerda délelõtt) indulók mellett még van hely!
Eddig:
-Davidus
-Rettenthetõ
-Sas6
-Morfi
-és szerény személyem alkotja a csapatot.