Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Elvileg ez uk-s cucc. Meg ha amcsi is lenne akkor miért engedne fel az Ázsiaira?
De én igen, amikor még nem európai verzióm volt.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mr_no_NaMe
Reinstalláltam megint Sas6 kollega Expansion cd-keyet használva...ugyan az...kezdek már parázni. Mi a franc lehet a probléma? SENKI se találkozott még ilyennel? :S
Jaja a 22:30 oké.
Kérem a többieket is, hogy lehetõleg pontosan jelenjenek meg, nem nagyon fogunk várni senkire, aki késik, ;)

Sas6
Ha nemkéne menem a munka megbeszélésre mennék xD

na elkezdõdött :)
sanyócát nem tudtam felvenni, de majd reset után megoldom
van nálam is 4 doboz bomba, sör, meg chips
soha életemben nem éreztem még magam ekkora kockának mint most xd
akkor 22.30 a tali?

How much can you take,before you snap?

APA KEZDÕDIK! :DSdfsdf

Na frankó! Jó lesz, vettem energiaitalt meg kis nasit... ^^
Hajrá!

Sas6
Énis :)

Mr_no_NaMe
Írtam privit.
Sas6
Ha gondolod, probaképpen adhatok egy eredeti cd-key-t hátha sikerül. sima meg kieg-hez persze.

Mr_no_NaMe
Nem tudom...haveromé és õ használta. 1 próbát lehet hogy megérne.
Sas6
És lehet hogy egy másik CD-key-el menne a dolog ?

Mr_no_NaMe
Hát engem még mindig nem enged. Amúgy néztem gúglit és ez 1 elég gyakori probléma. Megoldást sehol sem találtam mert mindig félbe volt hagyva a topik...azt mondták, hogy a support leszarja ezt a hibát és nem foglalkoznak vele mert elvileg magától megoldódik. Hát nekem tegnap óta unable to connect van.
Sas6
Hehe light sorcival mentem egy Diablo run-t nem esett semmi viszont simán kinyirtam mindent :D:D A light immunt csicsó legyakta, 1x halt meg IM miatt. Lehet cold-ossal is menne nemtudom.

Mr_no_NaMe
Nézem a bnet logot és ez van benne:

6/17 17:09:31.109 Connecting to Battle.net...
6/17 17:09:31.125 querying gateway useast.battle.net
6/17 17:09:31.156 searching for the fastest server
6/17 17:09:31.312 Connected to server 63.240.202.120
6/17 17:09:31.328 accessing accounts
6/17 17:09:31.500 Checking for the latest version
6/17 17:09:31.750 Connected to Battle.net
6/17 17:09:49.906 Connecting to Battle.net...
6/17 17:09:49.921 querying gateway europe.battle.net
6/17 17:09:49.953 searching for the fastest server
6/17 17:09:50.000 Connected to server 213.248.106.68
6/17 17:09:50.015 accessing accounts

És ennyi. Mintha az accokkal lenne vmi. Bár akkor is legalább a login képernyõig el kéne hogy juttasson.
Mr_no_NaMe
Ki tudom választani és el is kezd konnektolni csak aztán kiírja, hogy unable to connect :S
De ázsiaira és amcsira meg felenged..
Mr_no_NaMe
De vazz nemtom ezt miért csinálta :S
Most raktam fel erre a winfosra elõször diót és ezt csinálja..
Mr_no_NaMe
Ezt úgy ahogy van végigcsináltam és ugyan olyan szar...
envoka
Kitudod választani, csak nem enged fel, vagy egyáltalán nincs Gateway : Europe ?
Singleben nem használtál mod-ot, vagy bármi mást ?
Próbáld meg újra telepíteni.
uninstall
a program files könyvtárból kitörölni a megmaradt Diablo II könyvtárat.
alap d2-õt telepíteni
LoD-ot telepíteni, majd egybõl patchelni 1.11b-re

http://sacred2.hu/

Sas6
nekem vot olyan h nem engedett fel EU-ra, de a többire igen,de ez csak akkor volt mikor ledobott a Bnet, de hamar visszatudtam menni az EU-ra:S

Mr_no_NaMe
Felraktam, de az Eu-s getawayre nem enged fel :S
Az a fura, hogy az ázsiaira és az amcsira felenged tehát eljutok az account képernyõig..de az EU-t miért nem hozza be?
Felvettem mindenkit f-listre, és a ventrit is beállítottam.
Most megyek az aszonyhoz, majd este re.
ha felléptek és hun1 chaten rákérdeztek biztos lesz olyan aki menne veletek :)

(born2fxxk meglett a headset,úgyhogy már jöhet a reset:))

envoka
Nah... a patch meg lemaradt. pfff...
LoD Patch 1.11b

envoka
Amúgy a LoD alapból 1.07-es verzió.

envoka
Routerhez nemértek, de a patchelés nem sikerült, ahogy látom.
Töltsd le innen az 1.11b-t, és patcheld fel, utána próbáld a csatlakozást.

megyek, igen leszek. Plusz akkor lehet még sanyóca is jön, ha lesz elég kedve a hajnali maraton után :)

Sas6
huha:D de akkor maradjunk meg 4-en:D Mert ha még elmegy vki akkor ugy kicsit nehéz lesz:D

-Delac (?)
-Rettenthetõ
-Sas6
-én

:)

Sas6
ehh :S Akkor msot szerdan 11.kor hányan leszunk kb?:O

Davidus
na bebuktam a szerdát-.- holnap nem leszek gép közelben csak este 8 után de akkor meg kezdõdik a meccs:D

V9ykn8_TZL0

Vegyétek fel a másik accom is lehet hogy azzal jövök inkább

*Cor-Angar.

A végérõl a pontot ne hagyjátok le.

Már alig várom :):)
Mr_no_NaMe
Kéne 1 kis tehnikai help :S
Elkértem haverom széktámaszát (erdeti oridzsinal Dio2:Lod) és feltelepítettem. Namost telepítés után indítom, szorgalmasan kattintok a battle.netre és tölti is a patchet. Kilép, visszajön és utána már nem enged fel.
Azt írja, hogy unable to connect to battle.net :S
Mi lehet a baj? Amúgy 1.07ig patchelte magát. Esetleg baj, hogy routert használok? Tcp/ip gamenél baj volt, és forward kellett. Bnethez is portforward kell?
mikor lesz vége a resetnek?
Nem értem miért kell a blizz sorcon elbizonytalankodni mikor ha nem jön be a kari akkor krea egy új és 2 nap alatt megvan a megfelelõ szint.Egyébként én blizzes sorcal act1-act5 ben is minden helyszínt meg tudtam csinálni cold immunisok ide vagy oda.Általában így nézett ki egy run -->tower,tristam,andariel,summoner,travi,mefi,shenk,pindle,mikor nem célirányosan mentem pl kulcsokért akkor lementem baal-hez is vagy be a cs-be.Az igaz hogy CS-t utáltam a legjobban de azt se a cold immunisok miatt hanem mert a csicska nagyon sokszor lecsapta saját magát az im miatt.Nai-s armor,shako,ocu,mf resistes gloves,natalya csuka,+2 skilles resistes amu,2 db resistes,mf-es ring,all res sc-k ezekkel a cuccokkal megvolt a maxos lightning,poison resist és minden resistem +60 körüli volt.A segédre duri kabátot,eth insight-ot,tal maskot tettem.A soulokat act5-ben is bírtam a max lightning resist miatt ha amplify-t ragasztottak rám akkor fel a city-be és leszedtem.
Én úgy tervezem hogy az elején mikor nem lesznek még fullos cuccaim addig csak óvatosabban runolgatok majd mikor már ütõsebb lesz a kari akkor lehet a számomra régi bevált módszer szerint.
Az biztos hogy jó cuccokban az ember bátrabban és könnyebben megy de majd meglesznek azok is szép sorjában.Nekem az a véleményem hogy az elsõ sorci kari mellett idõvel több karit is kell indítani mert lesz olyan várva várt item amit a büdös életbe nem fogja dobni a sorcnak már csak azért se alapon...Mf ide vagy oda én hammer palával aminek annyi mf-je volt amit a shako,enigma a adott találtam szép cuccokat,runákat.Bocs a regényért számomra holnap du kezdõdik minden elõlrõl és m ajd akkor kiderül minden :D.Aki elõbb kezdi annak sok sikert <#wave>

http://silkiehun.atw.hu/

Eddig úgy néz ki, hogy megvagyunk nyolcan, mégpedig:

1. sirdond - fire sorc // *sirdond2
2. plu604 - hammerdin // *plu604
3. born2fxxk - blizz soso // *born2fxxk
4. DarkHorse - blizz soso // *mamlasz
5. toki604 - light soso // *toki604
6. lancet - blizz soso // *lancetx
7. wiseman - fury zon // *xwisemanx
8. Cor-Angar - blizz soso // *god-38

Addoljátok egymást f l-re, a ventrit meg próbálja meg mindenki beüzemelni, ha nem megy írjatok nekem üzenetet.
Legkésõbb 11-re jó lenne, ha mindenki fent lenne már (ventrin is!).
Hajrá!

Igérem utolso postom egy darabig:)

Szóval: d2jsp accom: Cor-Angar (05 ös joinom van szoval nem vagyok 1.11b spawn.)

hja és Szia Born2fxxk!!

Egy ismerõs arc :):) van még más is??
Hehe sztem Delac lessz az itteni accja mert szerda 11 tõl kezdi

megyek vele kezdeni, de az elsõ kezdést rögtö reset után se hagynám ki.

Én jövök 8 adiknak

Accom: god-38
Char: soso (valszeg blizz)

Hja és nem tudom mi a nickje De Veres Zolival eggyüt vagyok ( Rl barát)
neki a d2 accja: Frantic
ha fun char akkor már inkább egy ranged enchantress :D
tuti ilyet fogok csinálni, miután lesz egy pár cuccom :)

Trapassin :)

ES FO insight sorcnál ütõsebb nem kell ( ha fontos a stabilitás), és hamar cuccba lehet rántni. Amint találok egy két cuccot egy ilyet fogok indítani, Csicskának eth obedience sorjában. Nagyon fun kari mellesleg ha nincs csillag együttállás 'ergo manaburn' akkor lenyomhatatlan. Bár nah ez inkább hobbi sorc, de annak pont jó.

Más: én csak azért fogok partyba verõdni lehet hihetetlen, hogy akik itten komolyan gondolják a dolgot és haamra hellre akarnak érni azokat segítsem, Ezért indítok necrót corpse explosional, + kivánság szerint lower resist, weaken átokkal kombinálva. Tehát kérek mindenkit, aki szerda 11:00-s bandába jön jellezze mivel óhajt jönni. Ha nincs igény ezen megoldásra semmi probléma van még egy-két jó kari ötletem a tarsolyban.

Rettenthetõ
bossokra ott a csicska

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Felejtõs a gyenge sebzése miatt.

azon gondolkozok, nem lenne jobb fire wallt kimaxolni?

aha, csak bossokra ez nem valami jó, de amiket írtál, mf areakra arra tökéletes. mivel ebben a ladderben fõleg a bossokra mentem blizz sosoval meg a hammerdinnel,úgy érzem áttérek most a championokra :P
majd meglátjuk mi lesz

Rettenthetõ
Talán nem véletlenül szoktam fo + fb sorccal menni, pláne, hogy nem csak mefinél mf-elek, hanem pl. pit-ben és az ancient tunnelben is.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Sas6
átolvasgatom thx. de most meek készülödök go ZP :D sziasztok.

Davidus
itt van hozzá egy leírás
én inkább ilyet indítanék mint blizz sorcot

V9ykn8_TZL0