26171
-
#1601 Mateos!
Olvasd mar el, hogy nem neked írtam, hanem Janusnak!
-
#1600 laalee , oszinten szolva , ne sertodj meg de szart se ertettem a mondanivalodrol...de biztos igazad van -
#1599 most pc re tobb blizzard jatek fog megjelenni mint a szaros konzolokra vagy mi???
amugy ki a rakot erekel a konzol... az a gy.p. seknek valo aki meg a next gombot se tudjak megnyomni es utana a play gombot... de biztos igazad van...
-
#1598 Minden nap magamra nezek -
#1594 jaja igyvan
a tokom se fog havonta jatekot venni...
evente max 1 jtekot veszek... felteve hogy emgjelenik evente 1 blizzard jatek :)) -
#1593 Janus!
Addig nem veszek meg egy játékot, amig ki nem probaltam. A sok rossz Battle-netes hír hallatára előbb kibróbáltam. Egyébként én már megrendeltem, szerencsére volt valaki, aki megunta, és a bolti ár alatt adja.Az ilyen BSA szagú beszólásoktól meg feláll a szőr a hátamon. Hadd döncsük má mi el, hogy mi a szart veszünk, ne te döntsd má' el... :-) -
méphisto #1590 de nekem nem! :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((8 -
#1589 tevedsz, mert nekem megy. -
#1588 ehh a bnet könyvt4r tok felesleges mint a nevebenis van support... tehat scak segitsegnyujtast tartalmaz... amugy asszem egy jo cd key es az eredeti game.exe kell neki bar nemszarakodtam vele ikabb megvetem eredetibe... -
méphisto #1587 Mateos!!
Ha elolvastad volna az előző beírásokat akkor rájönnél hogy létezek egy Daemon tools progi amivel el lehet indítani. Egyébként megnéztem nekem fent van a battle.net konyvtár pedig nem másoltam át. A battle.net könyvtárban csak olyanok vannak hogy hibauzenetek meg stb. az egze fájl átmásolásával se mész semmire nem ott van a hiba -
#1585 én leszedtem a 1.05b legujabb pathet, es a Gamecopyworld-rol a 1,5b crack+battlenet path (német) a diablo.reg beirja magat a registrybe, szerintemn ez a kulcsa, valamint kell egy jo key hozza. -
méphisto #1584 nem megy
nem lehet hogy kell hozzá még valami patch?? -
méphisto #1583 ok ha elindul ott leszek
-
#1582 mephisto
gyere a hun. channelre
jo lenne magyarokkal jatszani...
-
#1581 jobb klikk a zold fejen
emulation
securom...
ennyi
-
méphisto #1580 konyorgom irja le valaki hogyan lehet mukodésre birni!! -
méphisto #1579 nem muxik a daemon !!!!! :-(((((((((((((((((((((((((((((((( -
méphisto #1578 felraktam a daemon-t. Elég ha megjelenik a jobb alsó sarokban? Akor már ugy számít hogy megy a program? -
#1576 FanTom!
Erre jöttem rá én is...
De köszönöm...
-
#1575 kinek megy a Battle net ma este?
nalam semmi... -
méphisto #1572 mateos!
Minek akarsz te tcp/ip-n jáccani amikor megy neked a battle.net???????? -
#1569 3-as szint barbarian
tegnap ota :-)))
-
#1562 megoldottam.
muxik a Bnet.
Daemaon Tools+ 1.05 patch, es szerencses cd-kulcs
:-)))
-
#1560 Amit talaltam, mind kiprobaltam. B. Neten nem megy...
-
#1559 Frank lehet TCP/IP-n illetve FSGSnet -en amely BNet hez hasonlo csak kevesen lognak rajta. BNeten is lehet alitolag... en nem nagyon tudom hol talalhatsz cracket, valahol egesz biztosan :) -
#1558 Kösz
Ha van valakinek elado full, vagy tud olcso boltot, megirhatna hol talalom...
-
méphisto #1557 :-((
sajnos -
méphisto #1556 nem lehet -
#1555 Hi!
Lehet-e a jatszani a nem teljesen legális Dio 2-vel a Neten? Es ha igen, melyik verzioval, toressel stb.
Kosz elore is a kimerítő válaszokat :-)
-
méphisto #1551 szerintem palával a legkönnyebb kinyírni diablo-t mer ha van egy 2-es szintű fire resist-em akkor diablo semmire nem megy, nekem meg csak néhány mana potion-ra van szükségem és nyomatom rá a 7-es szintű charge-ot, oszt 2 perc alatt elfekszik. -
méphisto #1550 rámész valamelyik keresőprogramra (van kábé 400) és beírod hogy "diablo cheats" ennyi. :-) -
Pusi #1548 Ez kellemetlen hír! Azért köszi! -
méphisto #1547 akkor selejt a cédé
-
Pusi #1546 Nos. Talán nem fogalmaztam elég világosan: Simán bejutok a sirba, ahol a láncokkal rögzített placc van középen. DE INNEN KEZDVE NINCS SEMMI! Én szivesen pofáznék az angyallal, ha valamilyen úton-módon ki tudnám csalni a sírból! -
diegho™ #1545 a februári guru cd-n van! -
diegho™ #1543 1.lemész
2.kinyírod durielt
3.felszeded a cuccokat
4.kinyitod a szemed
5.körbemászkálsz a helyiségben
6.ha kinyitottad a szemed akkor megtalálod a tovább vezető utat
7.továbbmész az uton
8.pfázol az angyallal
9.nyitsz egy town portalt
10.belemész
11.elmész jerinnhez
12.elmész meshifhez
13.meshiffnél ráklikkelsz a seal east re
14.ha ez sikerült,akkor az act3-ban vagy
15ha nem sikerült,akkor add el a diablo2 cd-t,mert ez nagyon nem neked való game! -
Yeti #1542 Beszéltél Tyriellel? -
Pusi #1540 Csak nem akar tovább engedni. Lehet hogy én vagyok béna, azt irja a Quest logban hogy: "Explore Tal Rasha's chamber" Namármost én körülnéztem mindenhol, de középre, a sirba nem enged be. Mit tegyek? -
Pusi #1539 Köszike! -
Pusi #1537 Egy technikai jellegű kérdésem lenne! Hogyan lehet az ACT II-ben Tal Rasha's Chamberben tovább jutni. Durielt kinyirtam, és aztán kész. Előre is köszi a segítséget!