26171
-
méphisto #1644 a német sem műxik legalábbis nálam fagy ugyhogy holnap már én is eredetivel fogok nyomulni
-
#1643 Egyet nem értek csupán: mi értelme van cheatelni?
-
#1642 Srácok, a német crack működik. Amint észrevettem, a security B. Net nem müxik, csupán az Open Game, amivel a normál játékokat tudod megnyitni, itt lehet mozgatni a játékosodat. Itt találkoztam olyan cheatelt játékosokkal, hogy csak néztem. Állítólag a sec. B. Neten nem lehet cheatelt karakterrel játszani, majd holnap kiderül, amikor is megjön a teljes dobozos verziom.
Tényleg:
nincs valakinek Vidala's cucca?
Megtaláltam Vidala's Ambush nevű unique páncélt, de kellene hozzá még 3 cucc. Nincs valakinek ilyesmi?
-
#1641 haha, a játékban? -
méphisto #1640 makro :-) -
#1639 amúgy kinél érdemes vásárolni meg eladni? Ugyanaz mindenütt? -
#1638 küld már el nekem lécci a reg filet mert nincs rar-om -
méphisto #1637 én kiprobáltam aszta cracket műxik is,csak az a baj hogy amikor megyek charsi-hoz akkor lefagy. Szoval lehet is jáccani vele csak nem lehet megjavitani a cuccokat. -
#1636 ja, a Battle.net-et nekem is megoldhatná vki, a gamecopyworldben igaz hogy én is láttam azt a német krekket ami 100%-ra aszonygya hogy müxik a Battle.net-en, de még nem próbáltam, vki próbáljha ki és írja meg hogy milyen -
#1635 jo :-) -
#1634 Miért kell mindig engem baszogatni Mr.Macho ?
A billenyuzetemet azért nem àllitom àt mert ahoz kéne venni egy szoftvert.Nekem pedig nincd idom szoftverek utàn nézni.Az pedig , hogy nemtudod megkulonboztetni a szavakat ékezettel-vagy ékezet nélkul az màr nem az én bajom , ez olyan dolog mint ( MateOS kivagy ? -Màté vagy Gàbor ?)
De remélem ezért semmi harag nincs kozottunk.
Arra pedig , hogy nincs jobb dolgom éjfélkor nyomogatni a géped, erre a kérdésre te vagy az elo példa. NINCS HARAG
Ui:Ne baszogass. :-) vagy
;-( ezt inkabb nem. -
méphisto #1633 azon kivül hogy vegyem meg az eredetit. -
méphisto #1632 naszóval. Sikerült elindítani a battle.net-et jáccottam vele kábé 10 percet oszt lefagyott, rezet.ujrainditom a roncsot bejon a vindóz elinditom ujra agém-et de másodszor má azt irja ki hogy mennyek a pi**ába a másolt cédémmel.:-(((((((( mi erre a megoldás??????? -
#1631 sorry masodik url hibas szoval: http://diablo.fantasy.hu -ott pedig go to irc. -
#1630 www.mirc.co.uk ->#diablo2.hu -csati (also at http://diablo.fantsay.hu IRC web kliens) - szoval ott kellemesebben le7 beszeni :) (nem zavar hogy ide irtatok sokszor, csak gondoltam segitek :)) - nem kel felreerteni:). -
#1629 sőt!! méghogy francia, KÖCSÖG BELGA billentyűzet -
#1628 nem francia billentyűzet kéne neked -
#1627 ja!! és szerezz be ékezeteket, mer kurvára ide gesítő, hogy ongyogyito nem pedig ÖngyÓgyÍtÓ -
#1626 neked sincs jobb dolgod éjfélkor mint a kurva billentyűzetet nyomogatni :) -
#1625 köszi, pirospontot kapsz ezért nálam :) ... következő? -
#1624 En csak azert szeretem mert :
-GYOGYITJA MAGAT
(Ongyogyito)
De meg van egy halom tulajdonsaga -
#1623 mér a paladin mit tud ? -
#1622 nem baj :) -
#1621 ;-( ez nem esett jol kisfiuk -
#1620 hahahahahahahahahahahahaha
kisfiuk -
#1619 na, akkor tényleg egy profi véleményét kérem, milyen karakter a legjobb (mateos nem számít) -
#1618 császtok -
méphisto #1617 mateos te profi vagy?? :-))) -
#1616 En csakis PALADIN-t. -
#1615 azaz, milyen karaktert? -
#1614 Én még csak most szereztem be a játékot, na akkor a profik mit ajánlanak (akik mindegyiket kipróbálták) ???? -
#1611 Hát, elég ritkán ad jó cuccokat a game. Arany-gyűjtögetés, vásárlás. Lehet hogy nem barbárral kellett volna indulnom? Bár ez áll hozzám legközelebb... -
méphisto #1610 mateos jott csak anyázás céljábol
-
#1609 en nem sertödök inkabb te nezz vissza egyket hivatkozassal es erteni fogod... amugy en nem anyazas celjabol jötem ide... :)
-
Yeti #1608 sorry, a mijen-> milyen akart lenni -
Yeti #1607 Ha azt akarjátok megvitatni, hogy mijen konzolra fog több Blizzard jatek, akkor ajánlom a "Pc-s játékoknak leáldozott" topicot... Ha meg egymást akarjátok anyázni, akkor ->e-mail.
Úgyhogy jó lenne, ha a Diablo2 fórumban Diablo 2 ről lenne szó... -
#1606 ha vki a d2 feltöréséről akar beszélni ajánlom a "Hogyan törjünk játékot" fórumot -
#1605 Szerintem haggggyuk abba mert a vegen meg a SZARAKODAS topic lessz a cime.(de nekem is lehet velemenyem) nem ? -
méphisto #1603 juuuuj mateos :-))) -
#1602 Amúgy meg volt egy smiley a mondókám után, és ez jelent valamit :-(