26171
-
#1813 Hát, Imyke, mire végeznél, kinn van az újabb pecs.
Ez engem arra emlékeztet, mikor a saját farkába harap a kígyó :-)
Nem ba*tatni akarlak ám, csak nem bírtam kihagyni.
Nagyra értékelem a munkád! -
Nark #1812 Bocsi ezt nem ide szántam. -
Nark #1811 -
Nark #1810 -
Pere_ #1804 Már elég sokan szeretnék látni azt a kiegészítőt. A bárd elég jó lehet. Utánnanéztem, van egy pár érdekes spellje az biztos! Na ave!
Pere -
#1799 pff, kitero valasz... -
#1797 Hehe, en is sokmindent szeretnek, de ez akkor sem igy szokas... meg akkor sem, ha rakosoknak gyujtesz a kepekbol penzt. -
#1796 ez így igaz :-) -
#1794 pff, azt mondjatok kicsit sem mass reklam? ;> -
Pere_ #1792 Elvileg akár hányszor visszamész, a lábnak ott kellene lennie. Nekem legalábbis ott volt.:-))
Na ave!
Pere -
amorf #1791 Köszönöm a télleg gyors választ!
Hála!
És ez most azt jelenti, hogy akár ki is baszhatom a stash-ból a lábat? Merthogy csak a helyet foglalja. -
Pere_ #1790 Végigviszed a gamét(vagyis kinyírod Diablot), majd visszamész az első actben levő faluba. Asszem Rouge Escapment vagy valami ilyesmi a neve. Ott fogod a Horadric Cube-ot, beleraksz egy tome of town portalt és a Tristramos pályáról a kiscsávó falábát. Ha nincs meg, menj el a Stony Fieldre, menj át a köveknél levő teleporton, és Tristramban Wirt(A kiscsávó) lent lesz a bal alsó saroktól kicsit feljebb. Vedd fel a lábat, majd vissza a faluba. Ha már minden megvan, akkor rakd be a dobozba ezt a két cuccot, majd olvaszd egybe.Ha ez megvan, akkor nyílik neked egy piros teleport a Secret Cow Levelre. Beware! Ha nem vagy elég tápos ki fognak csinálni a tehenek! Jó mulatást!
Pere -
amorf #1788 Sziasztok!
Utánna akartam nézni a neten, hogy hogyan lehet a horardic cubéval eljutni a tehenes pályára, de mindenhol különböző dolgokat írnak.
Légyszi-légyszi, mondja már meg valaki hogy mi a trükk pontosan.
Kösz. -
#1785 marcsak az kell hogy a con3e cd is ismerje az uj irodat :)
az en 4*4*24 es hp mat nem ismeri ugyhogy fasza audio cd ket ir a ccd filekbol :)) -
#1781 felteve ha tudja cd irod olvasni a vedelmi hibakat...
-
#1778 Hat, tegnap ugy jartam, hogy mivel 3x fagyott le a gepem, belerugtam egyet :-) el kezdett kerregni a DVD-m es szepen belakarcolt az eredeti Diablomba! Ki is kattantam. Aztan elovettem a biztonsagi masolatot, feltelepitettem , megadtam a cd-n levo key-t, majd a legujabb Bnet-fix+No CDcrack -et (nemet) a Gamecopyworld-rol. Ui. pont a zene resz serult meg, es inditaskor megallt, tehat nem tudtam futtatni a CD-t. Es lassatok csodat, fel tudtam menni a B.Netre. Tehat a velemenyem az, hogy csupan egy jo (eddig nem hasznalt) key a megoldas, es ekkor hasznalni lehet a BNetre. -
#1775 Dio2 Exp Set Beta test status: [ONLINE] (Apr.04) -
#1774 http://www.gamecopyworld.com
a nemet crack+bnet fix mukodott... -
#1771 http://www.independents.ini.hu/
Ez egy kurva durva klàn !
AZ ITTENI KL0NTAGOK NE S2RTODJENEK MEG ? DE EZ AKKOR IS DURVA -
#1769 Csà Meph ! -
#1766 hun-1 csatorna... -
#1765 Hi
Az eredetit senki sem fogja neked elküldeni.
Itt talász key-generátort, de az ezzel installált programmal csak az FSGS-en tudsz játszani!
Ez a gamecopyworld egyik mirrorja:
http://gcw.thramlabs.com/games/pc_diablo2.shtml
-
#1764 Én általában este 8 után
De én sem látok magyart...
:-( -
#1759 Talán lefagyasztja a célpontot de nem biztos -
#1752 már írtam a Dio2 cucc topicba!!!! -
#1751 JATSZUNK GABOR? D2-OT
-
#1750 na?
-
#1749 nemtom
-
zozokiller #1747 BEW vhali kuldtem egy kepet
mikor tudnank jatszani egyet ??
keress meg ok
csacsumicsa -
Spartacuc #1746 NA BEW LÉGYSZI KÖLD EL
-
#1744 jajj -
#1740 ja -
#1738 mi a icq numbered ? -
#1736 vàrj még egy pàr percet ok ?
-
#1734 én kolcsoadtam a d2-ot
mi lessz ? -
#1732 ja -
#1730 csak reggel voltam beteg , hisz azota valami csoda folytan meggyogyultam
Isten kedvel engem -
#1728 miket tudsz ? -
#1726 Nekem nincs suli !!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
beteg voltam
hihihihihihihihihih -
#1725 ok