26171
-
#1897 Ennek a
topicnak vege. -
#1896 NAJO W8 MIND1 ENEK A TOPPPICNAP VEGEEEEEEEE -
#1893 de az nem lett vona fer , kulonbenis valamikor eggyutt szoktunk jàccani . -
#1892 mivan? -
#1889 ja, mondjuk én játékot nem veszek :) -
#1888 jaja emlekszel Mr.Macho mennyit szarakodtunk ?
Az elegunk lett es Meph megvette eredetiben (nameg en is) -
#1887 zolee. ha tört a játékod, akkor a b.netről lemondhatsz, az FSGS az egyetlen mód. Ha cd-vel működik a cracked, akkor meg nem lehet eredeti cd-key-el sem b.netezni, mert induláskor elakad a verzió verifikálásakor (hu, ez de magyaros volt). Ezt viszont lehet: installálod, nem rakod fel a másolt cd-n lévő crackelt fájlt, hanem letöltöd a daemon-toolst! aztán csak egy jó cd-key kell. www.daemon-tools.com, vagy valami ilyesmi. Ezzel nyugodtan le tudod tölteni a patcheket a b.netről, meg minden fálj eredeti állapotában megmarad, csak cd-key kell, ami működik. -
Nark #1886 Tudsz te ezzel játszani
B neten???
-
Nark #1885 Tudsz te ezzel játszani B neten???
-
#1884 CD-KEY: 8Z8Z-K2RC-884H-8B6R -
Nark #1883 Szerintem a exp bétát el lehet felejteni nem müködik az sehogy, kéne cd key azt meg nem fog szerezni senki az tuti. -
#1879 Minden érdekeltnek!
1. Akinek meg van a Diablo 2, feltelepítette az 1.06b javítást és nem tud fellépni az FSGS-re:
http://www.gamecopyworld.com/cgi-bin/dl.cgi?d2_loader_fsgs!zip
2. Aki feltette a Diablo Expansion Béta 1.45-öt és nem tud fellépni a netre:
http://www.gamecopyworld.com/cgi-bin/dl.cgi?diablo2expbetaENG146!zip
Remélem, segítettem.
Csáo all! -
#1876 ez most viccbol mondtad ? -
#1875 juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj -
#1873 CD-KEY: 8Z8Z-K2RC-884H-8B6R -
#1869 HI ALL
kérdésem a következő lenne:
szerintetek az driver problem vagy valami más, ha a beírt "fps" normál megjelenítése helyett csak 4 pont jelenik meg felül...
nem zavarna, csak megszoktam, hogy látom mikor LAGzom és ezért érdekelne csak
a konfig, ha a VGA miatt lehet: Asus 7700 6.31 és 11.01 Asus driverrel is csinálta
pls hlp me :)
-
#1867 ELADOM EREDETI DIABLO2-MET!
ELADOM EREDETI DIABLO2-MET!
e-mail: [email protected] -
Igo #1866 Tud valaki egy címet, ahonnan letolthetném a dia2 CD borítóit? -
#1862 ja -
#1858 juuuuuuuuj!! :-( -
#1855 hun-1 -
#1853 nem nagy csak 650 Mega :-) -
diegho #1852 Diablo2, csak 3 CD! -
Nark #1850 Köszönöm a választ.Bár egy kicsit késve jött.Mostanában Diablo sok embernek már unalmas ,de ez hamarosan meg fog változni.
Lessz még itt nyüzsi :) -
Nark #1848 Lenne egy problémám: hogy lehet megoldani, hogy az f-es billenytyűkkel működjenek a skil-lek. Mert a key-kiosztáson ott van, hogy egyes key, kettes, stb., de nem működik. Azt sem tudom, hogy tulajdonképpen, hogy melyik az egyes és melyik a kettes.
Help
-
BadHabit #1847 van egy 55charge paladinom(báro)..charge es conc regota maxolva..van par pontom vigoron es eletszivason(redempt)..de meg mindig van 6skillpontom ..mire tegyem? -
#1845 na végre Mefityisztó haver elszállt, én meg leszálltam a pokolba (háhá, érted...)
Nekem nagyon nem jött be ez a szar dzsungeles rész, ACT III nem jött be, de túl vagyok rajta :)
-
#1843 ENNYI ??? nemá... -
#1841 Figyeljetek ! Tudjátok a játék végén, ha kinyiffan Diablo arc, akkor van asszem 60 vagy 75 másodperced míg a game véget nem ér.
Ott mit lehet csinálni, mi az extra ?
Van 1általán vmi ? :)
-
#1840 castellum , ok.teljesen igazad van.Megint elnezest. -
#1839 Most vagyok az ACT III-ban, de ez kész ! Elég kedvetlenné tett ez dzsungel, sebaj az Iron Golem tartja bennem a lelket :-)) (Gyk: 24 szintű Necro vagyok)
-
Castellum #1838 mateos: Téged is megkérlek arra, hogy a html iránti perverziódat kizárólag a "HTML Gyakorlás" című topicban éld ki. Ne tegyél tönkre más témával foglalkozó topicokat a kreálmányaiddal.
Én elhiszem, hogy ügyes és kreatív srác vagy, de ezentúl csak a fentebb említett topicban nem fogjuk törölni az eféle próbálkozásokat. -
#1837 nagyo , nagyon,nagyon lagol.,nemtudok egy kurva reszt krealni. -
#1835 sokan mondják... -
#1834 Nemazert a bnet szar,bocsi de ez az igazsag. -
#1833 Nemrég kezdtem a gamét, de nekem bejön, most egy 20-as szintű Necro-m van :-)
ACT II
Ha én csinálok servert akkor elég jól megy 56k-s modemmel, de ha másra csatlakozok (nem B.net) akkor már akadozik rendesen :(((
-
#1832 az az elonye , hogy viszonylag hamar felkerulsz a toplistara.De single player modban SEMMI. :-) -
#1830 Szereztem egy kurva jo pajzsot mingyá megmutatom. -
Yeti #1829 Szerintem nézz körül a Blizzard Support oldalán, hátha látsz valami érdekeset.
Vagy ha nem, akkor próbálj írni ide egy mailt (természetesen angolul):[email protected] -
#1828 tok jo hogy igy teleszemeteleda topicot...