26171
-
#2307 És ne normálon :) -
#2306 állítólag próbálkozz Mephistonál, ő szokott jó cuccokat dobálni két kézzel:) -
Játékos #2305 Gyerekek , melyik act-ban lelhető fel a lehető legnagyobb valószínűséggel a Natalya szett alkotóelemei vagy melyik boss dobálja el előszeretettel ? -
#2304 Van a XP-es directX-hez valami upgrade ami kellet a GTA3 hoz is. Lehet azaz -
#2303 Hi all!!
Valaki plííz dobjon egy helpet!!! A játék nagyon lacsony fps-t produkál(950 Mhz, 392 SDRAM,GeForce2 MX 400+WinXP)én legfőképpne az XP-re gyanakszom, mert Win98-al semmi gond nem volt vele. Kérlek help meee!!! -
#2302 HI all!
Nagyon szomorúú panda lettem!! Egy kibaszot lyuk lett a LoD Cd-men:(((((. Nem tudok aludni. Borzasztó ez az állmatlanság!!! Mindjárt sírok
;(((.
-
#2301 HI all!
Nagyon szomorúú panda lettem!! Egy kibaszot lyuk lett a LoD Cd-men
-
szasza_1 #2300 Hali Mindenkinek! Az egyik haveromnak kéne valami VEX (vagy WEX) RUNA. Ha valakinek van, ilyenje, az légyszi küldje el a [email protected] -ra a mentését. Kösz! -
#2298 OK, köszi a tájékoztatást. -
#2297 Nem, amiota létezik, azota nem volt gond. Most a server környezetében voltak pici problémák (festés), azért volt leállás. Pár nap mulva meg frissitve és fejlesztve lesz az egész, de ez megint csak 1 nap, után megy megint minden a szokásos működő utján ;] (kis türelmet mindenkitől ezekben a napokban) -
#2296 Nagyon sokszor nem megy a IQ BNET szerver? Mi a gáz? Ez rendszeres? -
#2295 Hella vki el tudna nekem küldeni egy friss karaktert mert a gépem asszondja hogy nincs elég helye a karakterhez(17giga +3?). a [email protected] -
#2294 jó nekem mindenre hozzá akarta adni ez a hülye win az adatbázishoz (idáig is csinált hasonló furcsaságokat, jó régen lett újratelepítve, a bootz vagy 10 perc (nem vicc), lehet rekordot döntök,:) ) -
#2293 160.114.87.244 ha minden igaz.. de ha csak simán belenézel is látnod kellene az ip-t, sztem ;] -
#2292 Köszi, csak már egyszer megjártam, hogy indítottam egy karit egy fsgs szerveren, ami két nap múlva megszűnt, azt beijedtem, hogy most is így jártam. Köszi, akkor majd próbálkozok. -
#2291 Pénteken festik a serverszobát, ha minden jol megy szombaton már menni fog, ha nem, akkor csak hétfő reggeltől.. Próbálkozni kell, de valszinű szombaton már nem lesz gond. Ennyit ki lehet birni ;] -
#2290 MivanaBNETszerverrel??? Miértnemmegy??? -
#2289 LOL, már 2 en is érdeklődtek e üzi előtt, köztük én is :-D -
#2288 hogy nézzem meg anélkül hogy hozzáadnám? -
Barganda #2287 Most nézem mit írtatok lejjebb:
Lehet hogy nekem kellene egy eredeti exp.
Majd még megbeszéljük. -
Barganda #2286 HI mindenkinek!
Na én csak éjféltől tudok általában bnet.hu-zni,szóval aki még ilyenkor is fennt van az írja be ide a nevét,hogy rákereshessek.Amúgy az én nevem:Account:Barganda Kari:Balrog(barbár) -
#2285 De, az ip-t nézd meg a regfile-ban, és add meg a connectorban.. Ez a reg file a kényelmesebb embereknek készült ;] -
#2284 fsgs connectorral nem lehet felmenni? csak mer én bnetezek is rendesen és nem akarom hogy ezután ne tudjak ott gémelni... (főleg hogy az összes karim realm) -
#2283 Thnx az infot, utánanézek, mert érdekelne.. -
#2282 Van magyar closed server, akit érdekel az szedje le ezt a regfile-t és hajrá. 109b-c-d peccs kell értelemszerűen. Freestart+56k modemmel stabil 100-120as ping, serverlagok nincsenek, és 95%a magyar emberke ;]
regfile: http://iq.bnet.hu/iq.reg
(a héten lesz egy kábé 1 napos leállás, aki pont kifogja ezt az időt, ne adja fel, hanem másnap probálja meg.) -
#2281 nem kell valakinek egy eredeti d2 exp set? -
#2280 Vivendi Levitte a Diablo2 arat 14,95 Eurora!!! Mostmar megveheti mindenki, es nem kell sirni, hogy draga, azert van csak egetve.... -
#2279 az gáz mer nekem realmos karim van -
netuddki #2276 up! -
Yotzoo #2275 tcp/ip-n nem nyomtam még !! b.net azaz fsgs. :))
amikor belépnek többen a gémbe amit csináltam , akkor fagy ,de úgy hogy csak reset!!
ha én mék egy gémbe akkor faszán mén minden . -
#2274 ez enyim BLaKEmAn -
#2273 ok
írd meg mi az acc neved -
#2272 legalább 1et jáccunk simával :-D -
#2271 :-D -
#2267 És a b.net fagy le, vagy te csinálsz servert? mert ha sima tcp/ip-n nyomod, akkor valoszinuleg a ram lesz keves. -
Yotzoo #2266 900 cerka,128 mb ram ,woodoo 3 3000 tv out,
yahhh! adsl kapcsolattal -
#2265 Kérdés az, hogy milyen géped van. -
Yotzoo #2264 Aaaarrgghhh!!!
mijazannyáért fagy le mindíg ,ha belép 2-3 gamer a játékomba????????????????????????? -
netuddki #2263 namajmost -
netuddki #2262 affene